АПРИЛСКА и МАЙСКА лятна ваканция

• 23 042
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Рекрламират го като аквапарк и наистина е страхотно - намира се в с. Овощник, което е на няколко километра от Казанлък. От Стара Загора е на 25 - 30 минути. Изкарахме страхотно - водата е минерална и топла - децата не излязоха от басейните. А самите басейни са така направени, че можеш спокойно да оставиш малко дете да се плацика вна плиткото и да седнеш под някое чадърче и да пишеш кафе - все едно си на морето, защото наклонът при влизане в басейните е плавен и няма опасност да се изиспят на дълбокото. На мен това ми е големият страх като съм на басейн с нея.

# 181
  • Варна
Ахъм, много красив басейн, дощя ми се да плацикам тлъсти меса в тамошните минерални води!

Много моден бански костюм има Иринето. Завиждам  и ще купя на Майчо. Няма ми се вей само по дибидюс, че и актова фотография снимам сетне. Да, гащи трябат, но то пък морето ще свърши тогаз... Несериозница.

# 182
Ей, накефих се максимално! От кога искам да ги видя тези две сладки буби - Иринка и Май  Heart Eyes!

Кати и на мен ми направи впечатление, че басейна е много популярен - всяка втора мацка на морето беше с такъв  Laughing.

Хапката, страхтно местенце за плажуване си имате. Това чудо в Ст. Загора ли е или сте гостували някъде?

п.п. докато съм творила, ти си обяснила вече  Laughing.

# 183
Ахъм, много красив басейн, дощя ми се да плацикам тлъсти меса в тамошните минерални води!

Много моден бански костюм има Иринето. Завиждам  и ще купя на Майчо. Няма ми се вей само по дибидюс, че и актова фотография снимам сетне. Да, гащи трябат, но то пък морето ще свърши тогаз... Несериозница.

Аз като купих на Ева цели два чифта, така и не иска да ги обуе. Склонявах я до плажа да стигне само с него и там веднага го събуваше. Явно като виждаше всички дечурлига голи и тя да не остане по-назад. Едва пробрах снимки да кача, дето да не е по голо дупе. А имах голямо желание да е мацка с бански  Crazy.

Стискам ти палци да се представиш блестящо и да смаеш изпитващите със чар и ум. Представям си как ще попадат от смях, ако пуснеш някои от твоите лафове  Joy.
Ние от кога ти казваме книга да напишеш, ама ти тръгна да философстваш и психясваш.

# 184
  • Варна
За срамотиите, не моя се справя с учебния матриял. Начи, много съм простак станал.  newsm78 Такъв срам не съм изпитавл давно отдавна... Но ще събера сили и кото стане. Догодина пак. Ххъхъхк.
Тенку за подкрепата!
Обичам въ сичкото мармалад! Heart Eyes

# 185
Банските на Кети повечето дни когато бяха обувани, бяха надрасквани. Използваше ги вместо гърне. Голям зор срещнах с това . Няма да Ви казвам как я отучих защото много ме е срам Embarassed, ама много. Обаче при нас още си стои проблема с пускането на малко пиш в гащите преди да ми каже. Много време стана вече.

Небесна, стискам палци, УСПЕХ мила

# 186
Жени, ами ако известно време я "дебнеш" и я слагаш да пишка маааалко преди тя да ти е казала?! Да не би да се усеща че пишка едва когато пишне малко и и стане мокро?!.

# 187
  • София
То бива съвпадения,ама без да се наговаряме да купим на децата си еднакви басейни newsm62 . И Мая, и Евка и Кари се плицикат в еднакви басейни...
И Ивчо, и Ив4о, и той в такъв  Laughing Laughing
Жени, аз процедирам точно както ти е казала Зори- хич не го чакам да каже, през 1/2 час му свалям гащите и ту на гърне, ту на тоалетна- както е склонен на момента. Така  от 10 дни нямаме никакъв инцидент, пу-пу.

# 188
  • София
БЕЗ ДУМИ:

Повече подробности тук:

http://community.webshots.com/photo/549002575/2688225020055448238WttvfI

Последна редакция: нд, 06 авг 2006, 15:34 от Emi

# 189
Жени, ами ако известно време я "дебнеш" и я слагаш да пишка маааалко преди тя да ти е казала?! Да не би да се усеща че пишка едва когато пишне малко и и стане мокро?!.
Така е както казваш. Но проблема е, че тя не иска да пишка когато аз я помоля. Трябва тя да го реши. Стои и стиска телеца му с телец. Трябва да е тогава, когато тя каже Rolling Eyes
Използвам разни хитринки, ама не всеки път успявам

# 190
  • Добрич
Хм, не ми се отваря. Искам пък да гледам, очертава се интересна фотосесия. Wink

Обаче при нас още си стои проблема с пускането на малко пиш в гащите преди да ми каже. Много време стана вече.

Не мога да ти помогна със съвет  Sad. С каката имаше май такива периоди, но съм забравила колко дълго са продължили. Може пък да е нормално, т.е. тя да се осеща чак когато започне да пишка.

Небесна, стискам палци! Успех и късмет!  Wink

За гърнето, не смея да кажа все още нищо конкртено, но ПОНЕ седнахме на него. И пишкаме, ако пожелаем. Само не искаме да акаме там, но с това ще се занимавам по- нататък.
Аз имам известни притеснения относно евентуално заекване  Cry, но сега не ми се пише на тази тема. Ох, все за нещо има да се притесняваме!

# 191
Здравейте и от мен!
Снимките на малчуганите и дамите са страхотни!
И аз добавих снимки от миналия уикенд, когато Бобко си цапна тиквата. Можете да му видите фара на главата.

http://community.webshots.com/photo/552223282/2235584950030440889eNLnqS

Нека и аз да ви кажа за приключенията на село.
Сега търчи навсякъде и само пита. Като отидохме в петък, ми се видя голяма разликата от миналата седмица. Все повече неща говори и такива констатации праска, че се чудя направо. Вече започва с "Бабо, ....." Няма мама, няма тати. Като хвърли топката надалеч и казва "Бабо, искаш ли да донесеш топката?", после "Искаш ли да отидем в градината?", "Искаш лш да купим хляб?", "Мамо, ела да дойдеш!", "Хайде да се обичаме", и много други. Онзи ден тръгнал да къса доматите, "да си играе с топчетата". Майка ми навреме го хванала.
Сега ходихме с колата на баща ми, че нашата се повреди. Той веднага пита "Къде е на тати колата?" Казвам:"Болна е, счупи се и сега ще я поправят". А той: "На тати колата болна е, а на дядо здрава е!" "Сигурно я боли" (колата на тати).
Днес на обяд не искаше да спи, а на мен ми се ходи до тоалетната, ама зверски. Страх ме е да го оставя сам в стаята, защото е на втория етаж и все още стълбите не са обезопасени и няма парапет. Та затворих аз вратата на стаята и влизам в тоалетната отсреща, но оставих отворено. Боян тръгна да излиза и аз креснах "Не!", набутах го в стаята и затворих отново. Той като писна, едвам си свърших каквото трябва. Точно излизам и идва баща му. Гушка го и пита:"Защо плачеш!", а Боян, хълцащ обяснява:"Мама ме остави." Е, какво излезе? Аз съм зловещица....
Проблем се очертава гърнето и махането на памперса. От всичките плодове и зеленчуци такова акане пада, че се омазва до ушите. Питам го има ли аки, а той "Не, не, няма аки", а се напъва яко. Седи на гърнето, нищо не върши, но накрая става и ака в гащите. Лятото изтича, а никакъв напредък няма. Притеснявам се. Мислех, че ще е по-лесно като е навън по цял ден.

# 192
И ние дрискаме само в гащите. За пишането - горе долу сме в час, понякога имаме дни, в които "стачкува", но общо взето се водим вече без памперс. Но за акането е желязна. Само в гащите и това е. Някй знае ли някой полезен трик?

# 193
Еми, и на ме не ми се отваря линка, но виждам на къде бият нещата  Crossing Arms Thinking Naughty.

Жени в такъв случай просто остави нещата да се развиват сами. Ако започнеш да и досаждаш на тази тема, може да се заинати тотално. Прави се на ударена, пък тя ще свикне да се усеща на време, къде ще ходи.
Ние искаме някои неща да стават от раз, ама те тепърва се учат на тях, нали?

Sarsarilka, огромна цицина има милият  Sad. Ама като го гледам така доволно захилен, май не е особено впечатлен от инцидента  Laughing.

Ева с пишкането е бетон - в гърнето или на тоалетната. даже, когато пътувахме сложих памперс, за да не стане фал, обаче тя през половин час ни караше да спираме да пишка и нито веднъж не пожела да пишка в него. сутрин като се събуди, първата и работа е да метне памперса надалече.
Но акането, ах това акане. Женицата си ака само в памперса (или съответно гащите) и то трябва да е сама в стаята. Най демонстративно си влиза в стаята и даже тръшва вратата за по-убедително и ако случайно имам нахалството да надникна, ме гони с "бегай, бегай" и си се напъва на спокойствие.
Ами кво да се прави, ще чакам и този момент на прозрение да дойде. Така че Сеньора и ние сме на същия етап със акането. Ако постигнем някакъв прогрес по въпроса ще споделя идеи, както и ще приема такива с удоволствие Simple Smile.

И да споделя, че вече започнахме със "Какво е това?"  smile3511 Аууу побеля ми косата......

# 194
  • София
Еми, и на ме не ми се отваря линка, но виждам на къде бият нещата  Crossing Arms Thinking Naughty...

Aaaa, Зори, не е съвсем както изглежда, те си довериха, че "Евка гадже" и "Илиян4о гадже", ама пък и мааалко разнообразие не вреди Joy Joy Joy
Да ви кажа, че Кари перфектно казва Р и е една стройна,стройна, не е за наш Ивчо-много висока беее Laughing

Sarsarilka направо мен ме заболя като го видях малкия сладур, а мога да си представя на теб какво ти е било. Опасявам се ибаче, 4е всички това ни чака отсега нататък- колкото по-големи стават, толкова инцидентите ще са по-сериозни....

Общи условия

Активация на акаунт