АПРИЛСКА и МАЙСКА лятна ваканция

• 23 025
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ехееей Весе добре дошла отново!!!  bouquet
Очаквайте "ексклузивни" снимки от чудесния ни уикенд с Жени и Пепи (е и мъжОве) на нашата вила Sunglasses
Каква , с извинение, лайняна  случка имахмеееее, ще разказвам Ивчо като заспи Wink

# 211
  • София
И аз да се включа с новини.Моето детенце днес баба му го взе в Белене.То милото от вчера се вълнува,че заминава,особено като приготвяхмеме багажа.Все повтаряше ,че иска вече да тръгват,та и обяснявах,че е тъмно навън и трябва да се наспи тогава да тръгнат.Днес бързаше да се качи в колата да не я оставят тук случайно  Grinning . Преди малко баба и ми се обади,че цял ден играла на пясъка,карал колело,ходили на люлки... въобще веселба.Кари говори с мен колкото да ми каже,че кака и и дала нов мечо,каза чао и хукна да играе.Дано така да е и за напред.След 3 седмици ,чак ще отида да си я вземем.Баща и ще отиде една седмица по-рано и както разбирате ще съм мома Англичанка  Wink за седмица сама в Сф.Днес се чувствам много странно.Аз нали съм свикнала с постоянното присъствие на Кари,а днес е едно тихо и имам свободно време.Радвам се,че ще имам време за себе си,макар че да си призная днес малко си поплаках  Embarassed .

# 212
  • София
Ооооо момата англичанка, ми дай датите да ти спретнем едно "моминско" парти с подобаващите аксесоари Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 213
Привет и от нас с Пепчо.
Еми то направо си беше лайняна сиеста събота следобяд, ама ще оставя  ти да разкажеш, че имаш повечедар слово от мене.
Страхотен беше уикенда отдавна не съм прекарвала толкова добре.
Веси майка героиня си ти в тези жеги, с тумбака и баткото терминатор. Дано да се възстановиш бързо след раждането и всичко да е ок.
Кати и аз като тебе зор да остана без детенце за да си почина и след два часа рев не искам да съм без него и това си е.  Thinking

# 214
  • СОФИЯ
Включвам се и аз към ергенуващите майки ...
И на мен ми е много много мъчно и нямам особено настроение дори, за да си обърна внимание  Sad

Ицко вече е в Наречен с братовчедката си / 5 месеца по-голяма е от нас/ и става здрав екшън особено за бабите  Laughing Ако успея го виждам всяка седмица, но за съжаление се случва все по-рядко. Истината е, че чакам да дойде Септември и да си го прибера, защото с всеки изминат ден ми става вси по-мъчно. А той сега е такъв сладур, устата му е като мелачка, не спира да говори и разказва и прави маймунджулъци....

Ай де Еми, чакаме снимките  Wink

# 215
  • в гората
Здравейте и от мен!
Изчетох последните няколко странички, защото отдавна не бях влизала в темата и ми се струва, че всички адски са пораснали.
Ние бяхме на море, Слава Богу без болести и с прекрасно време, но всичко друго беше отврат. Бяхме на Слънчев Бряг, най-гадното място на морето сигурно.... мислех да пиша разказ по темата, ама ме мързи, а и не искам да се сещам.
Кайо не пожела да влезне във водата, жестоки писъци и ревове бяха, нещо страшно.
Иначе за чужденците с количките - мисля, че ги взимат за удобство, защото ние не бяхме взели количка и вечер не можехме да се разхождаме с детето на дълги разстояния.
Направи ми силно впечатление, че децата на чужденците са доста послушни в тази си ранна възраст. Сутрин в хотела например докато не си изядат закуската всички не мръдват от масата, на плажа ми се сториха доста добрички и послушни. А ние все нещо подвикваме след нашите деца. И все се чудя от къде идва проблема и не мога да установя.

Еми, смях се от сърце на вашите разкази със Зори, голяма веселба!!!
Ние с памперсите сме доста доста зле, той абсолютно отказва да седне на гърнето, и дори не съм пробвала да настоявам.  Вие как започнахте да ги прилъгвате да сядат на гърнето?
От друга страна през двата месеца, които ходи на ясла (май и юни) в яслата е сядал на гърне, но май без реален успех, де.
Не знам много много какво да правя...
Друг проблем е, че нощем Кайо пристига в нашето легло. Всъщност той до скоро си спеше при нас Embarassed. Сега вече заспива в неговата си стая, но нощем почва да мрънка и се домъква и ние го приютяваме. Ужас. Направо в някои отношения съм пълен провал. Embarassed Cry
За среща сме винаги готови, така че само кажете!

# 216
  • Sofia
Ей ме на пак. Днес да се оплача Вити си одра цялата дясна буза плюс лакът и крак. Метна се като акробат, чак се стреснах...Но рева 2 мин и толкова. Сега ще си ходи с юнашките рани доста дълго. ОБаче бабите - които проверяват редовно кво що - веднага ми изпилиха мозъка, че това било така т.е. падал толкова понеже не му е правен прощапулник. Аз вдигам ръце и ще правя в четвъртък. Вие как правихте, меню нещо да кажете плийз, че на тая жега едва мисля. Предметите ще ги спретна, питка ясно - ще я поръчам щото квато съм готвачка, най- много на тухла да стане Sick А после ако падне поне няма да ми дуднат егати Twisted Evil

# 217
  • София
Етоооо: разкази в картинки:

Значи беше супер- не разбрахме, 4е сме с деца, така хубаво си играха. Само да кажа, 4е родителските тела изиграха 3 игри (до 151   Wink) на белот и не станахме нито за минута! Оооообаче- в събота нещо се заиграха в единия край на градината, по едно вртеме идва Ивчо и крещи "Мамо, нето ми! нето ми (гърнето), поглеждам аз- то за гърне късно- целите му крака (както казах моя син е ексхибиционист и ходи без гащи) , сандали, дупе в лайна (не в акита, в истински лайна), ръцете тоже, идва Пепи- той поне с гащи, но горе долу в същия кафевичък нюанс тоалиран. Питаме ги (крещейки) какво са направили, а те "гаеми си мамо, геме акита", "Ама къде акахте бе?" и Ивчо тъжен с вдигнати настрани ръце "не помнам мамо". Да се чудиш да ревеш ли, да се смееш ли...Оттам ги набутвам и двамата в банята,, влизам с тях, зер няма и двете с Жени да се цапаме и мокрим, слагам Пепи на кенефа, 4е казва 4е има още, а той скача от тоалетната чиния и хууууубаво провлачва каквото трябва, Ивчо се впуска да го маже, абеееее само за камера бяхме, ама уви!
Оттам едно къпане като настана, смях голям- ще видите уникалните фотоси  Joy Joy Joy

http://community.webshots.com/album/553130966fFzVSO

# 218
  • СОФИЯ
Снимките са страхотни Еми  Peace

Историята си я бива  Joy

Аз се обръщам към мъжките мами - какви са ви гърнетата? Нашето е обикновено, но явно не достатъчно широко, защото като пишкаме в него, повечето излиза на вън  Confused

# 219
Историята беше уникална така не се бях смяла от сто години. На жииво всичко беше толково живописно и лайняно, че просто можеш да се чудиш да се смееш ли или да ревеш.
Мъниците порастват и ни очакват все опвече такива комични случки.

Ние не пикаем в гърне, а само прав на голямата тоалетна и акането на там го ориентираме. Всъщност в голямата тоалетна напикаваме една рибка и така ефекта е още по-голям.
Веси това за прощапулника няма никакъв смисъл моята сестра понеже е много спъната са и правили ТРИ прощапулника, но и до ден днешен по спънат човек от нея не познавам. Такова си е детенце, но все пак след като сте реширли пусни с търсачката и ще ти излезнат много интересни менюта за тоцззи празник. Ако не ти се занимава има и ресторанти за тази цел. Grinning

# 220
Еми и Жени, имали сте страхотни приключения  hahaha. Страхотни са снимките, ама трябваше да запечатите и лайняния момент  Laughing, та след години да се видят какви скици са били.

# 221
  • Sofia
Тенкс Джен Heart Eyes Ще го направя по моя начин, много бързо ще се организирам и това ще е следващата сряда - в сряда само се правело, последен вариант ми казаха бабите...

А историята с кафявия нюанс си я бива Peace Това ми напомня, че и Вики вчера го заварих да си рови в съкровищата. После му изрязах ноктите до ...лактите горе долу...Пусто любопитство...за 2 мин го изпускаш от поглед и готова белята Heart Eyes

Ваджара, нашето гърне е обикновано и понякога и ние имаме произшествия. Но вече си имаме и седалка и там е по- лесно и няма такива изпълнения - на Нук е седалката, с повдигнато отпред което пази от протичане..

# 222
  • София
А Ивчо ве4е сивкна и сам си казва "пишето вътре" и си ги натиска надолу Wink Wink
П.с. Зори каво ти става с GSM??? Mъъъъъчно ми ееее

# 223
П.с. Зори каво ти става с GSM??? Mъъъъъчно ми ееее

М-телският е изключен, а Теди точно днес е в София и няма кой да се замъкне до там да ми го плати  #Cussing out. Другият се зарежда при комшиите, защото не мога да си намеря зарядното  Thinking.
Като ми го върнат зареден ще ти дрънна в късният следобед  Heart Eyes.

# 224
  • Добрич
По повод на гърнето и опикаването отвън: и при нас се случва редовно. ЗА мен в момента по- важното е, че изобщо пикае "около" гърнето. Нали си спомняте какви проблеми имахме.
Пепито свикна като седне на гърнето да си играе с пишората, като започне да пишка, я натиска сам надолу и вика "пиша ън" (пишкам навън Wink)
Имаме дълги сухи периоди, след това инати периоди, единствено акото е твърдо на обуто (гащи или памперс).

Общи условия

Активация на акаунт