Очаквайте "ексклузивни" снимки от чудесния ни уикенд с Жени и Пепи (е и мъжОве) на нашата вила

Каква , с извинение, лайняна случка имахмеееее, ще разказвам Ивчо като заспи
. Преди малко баба и ми се обади,че цял ден играла на пясъка,карал колело,ходили на люлки... въобще веселба.Кари говори с мен колкото да ми каже,че кака и и дала нов мечо,каза чао и хукна да играе.Дано така да е и за напред.След 3 седмици ,чак ще отида да си я вземем.Баща и ще отиде една седмица по-рано и както разбирате ще съм мома Англичанка
за седмица сама в Сф.Днес се чувствам много странно.Аз нали съм свикнала с постоянното присъствие на Кари,а днес е едно тихо и имам свободно време.Радвам се,че ще имам време за себе си,макар че да си призная днес малко си поплаках

А после ако падне поне няма да ми дуднат егати
) на белот и не станахме нито за минута! Оооообаче- в събота нещо се заиграха в единия край на градината, по едно вртеме идва Ивчо и крещи "Мамо, нето ми! нето ми (гърнето), поглеждам аз- то за гърне късно- целите му крака (както казах моя син е ексхибиционист и ходи без гащи) , сандали, дупе в лайна (не в акита, в истински лайна), ръцете тоже, идва Пепи- той поне с гащи, но горе долу в същия кафевичък нюанс тоалиран. Питаме ги (крещейки) какво са направили, а те "гаеми си мамо, геме акита", "Ама къде акахте бе?" и Ивчо тъжен с вдигнати настрани ръце "не помнам мамо". Да се чудиш да ревеш ли, да се смееш ли...Оттам ги набутвам и двамата в банята,, влизам с тях, зер няма и двете с Жени да се цапаме и мокрим, слагам Пепи на кенефа, 4е казва 4е има още, а той скача от тоалетната чиния и хууууубаво провлачва каквото трябва, Ивчо се впуска да го маже, абеееее само за камера бяхме, ама уви!

Ще го направя по моя начин, много бързо ще се организирам и това ще е следващата сряда - в сряда само се правело, последен вариант ми казаха бабите...
Това ми напомня, че и Вики вчера го заварих да си рови в съкровищата. После му изрязах ноктите до ...лактите горе долу...Пусто любопитство...за 2 мин го изпускаш от поглед и готова белята 
. Другият се зарежда при комшиите, защото не мога да си намеря зарядното
.
.
)