Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 33

• 16 936
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
Ще ходим ли на курс? Animal Joy Cat

# 136
Е де, що не дадохте линк, че и ние да видим готиния Димитракис?

Еми да не натрапвам много в темата. Мислех, но и то както е тихо днес, може да не ги сварите. Ако качат клип, ще дам линк.
Извинявай Sad
Какъв курс, аз ще си глътна граматиката, не помниш ли какво се случи на 15ти, когато той ми зададе въпрос?

# 137
Личи си колко се забавляват , сладури са !

# 138
Дона, звучи интересно. Човек да не излезе и да се шляе цял ден, все нещо интересно ще има за гледане Grinning

# 139
Дона, те ще те научат да не си гълташ граматиката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
Не знам за вас, ама аз за първи път този сезон чакам с нетърпение новите епизоди. A като дойде момента и с онзи Лудия Joy

# 141
Дона, те ще те научат да не си гълташ граматиката Stuck Out Tongue Winking Eye
Хаххаха кой? Димитър ли?
Не знам за вас, ама аз за първи път този сезон чакам с нетърпение новите епизоди. A като дойде момента и с онзи Лудия Joy
О, да. Ами най-после дойде някакъв екшън, стана интересно.

# 142
Майче, и аз така. Освен това вече съм убедена, че вторият тест ще е положителен. Прекалено много наблягат на гледането му, та да е пак отрицателен,  освен това така ще е съвсем драматично. И чакам с нетърпение да видим какво ще стане и как ще се развият нещата. А и в шеги и закачки ще дойде и психото и там вече ще е якия екшън, усещам го Grinning

# 143
  • София
Аха, а снощи когато с Майова казахме, че ще има положителен тест вие, не, няма 😂. Поне днес сте стигнали до този извод, добре Simple Smile
Мда, и аз вчера написах, че за първи път нямам търпение да дойде вторник. Очаквам разстроен и бесен Марио,  готов да смачка всеки, който му се изпречи на пътя. Въобще всичко ми е интересно, какъв ще е проблема на Зорница, кой ще я намери, Марио ще виси ли на главата на Захариев и такива неща 😀

# 144
Роси, трябваше ми малко време да осмисля написаното от вас Joy
Мда, интересно с кого ще оперира и как ще разбере Марио и какво ще е съотношението между Разярен-уплашен-успокояващ Марио Joy

# 145
Тъкмо ще се успокоят нещата и Онзи ще цъфне да ни тормози Grinning

И аз се чудех кой ли ще я открие и как ще достигне информацията до Марио.

# 146
Tака се надъхвам за вторник като ви чета тук постовете. Grinning И аз нямам търпение. Това, което ще видим при всички случаи си заслужава. Не е за изпускане да видим Марио в такава светлина. Сега не става въпрос за брат му, а за жената, която обича и без която не може и е малко по-различно. Сигурно някой, който е бил с нея в операционната ще я намери. Като гледам още с излизането й става лошо, много тежко диша. Представям си на Марио (ако не я намери той) като му кажат как ще хукне през глава и ще зареже всичко.

# 147
Дон Кихот 1 и 2 - направих си коктейл и ей сега ви пиша един комедиен сценарий за вторник Joy

# 148
Може и новината за случилото се със Зорница да го свари, о чудо, в операционната като оператор Grinning

# 149
  • София
Ами то друг гинеколог не остана в тази болница, значи ще оперира Захариев. Очаквам и Марио да е там, да гледа на кръв Пешко и да дава акъл.

Общи условия

Активация на акаунт