Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 33

• 16 890
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
Моля, разкажете това промо.

2 минути задръж. Качвам ги

# 76
Moски, на теб телевизорът, на мен лаптопът ми прегря. Joy Ще вземе да се скапе вече от толкова топлина и любов. Joy

# 77
Момичета, лирическо отклонение докато чакаме Донето.
С каката и на мен първия ми тест беше отрицателен, а два дни по-късно положителен. 🤞

# 78
Моля, само не припадайте от мъка.
Зорница я видяхте, че е жива и здрава и ще оцелее.

Кратко промо (як кадър!)
https://youtu.be/Vxg5FnecHoQ

Дълго промо:
https://youtu.be/rZfsFs2f1qs

Спящата красавица ви казва лека нощ. Отива да сънува

# 79
Припаднах 😱

# 80
Доне, мерсииии.Kissing Heart От мъка няма да припадна, ама от нетърпение по-може. Joy Нямам търпение Марио да видя, той ще е прекрасна гледка.

# 81
Хаха, Злати, още треперя при мисълта, че могат да убият Марио. Така хем няма да развалят любовта им със Зорница, хем тя ще е свободна.
Но не вярвам да стигнат до там. Просто ще е пълна гавра.
За бой си.

Стига бе...поне се имат един друг. Тони има кръшкаща Албена Joy

# 82
Ще са гадни ситуации за нашите,но погледнато от друга страна най-сетне някаква динамика да има в сезона.Според мен сцените ще са силни.

# 83
Големи са образи, стоят заедно, треперят и броят до три Joy

На Зорница й е спешна ситуацията явно, Марио затова е откачил. А кадърът от краткото промо наистина е як.

# 84
Моски, имах предвид, че някои определени хора, търсят единствено страст и не ги интересува нищо друго - ни любов, ни топлина, ни дявол. Именно заради тях, страстта на МиЗ не я показват, за да си мислят тези определени хора, че отношенията им са хладни и да ги задържат на екран, което е тъпо. 

Май тези дни ще ти се наложи да вливаш двойно повече оптимизъм в редиците Hug

Забавлява ме мисълта, че на второ четене, тестът може да се окаже положителен  Joy Joy

# 85
  • София
Леле, ще е яка серия. Дано само не са ни показали всичко интересно в промото.

Обаче Марио и Банков как се гледат, майкооо. Ще е яко. Хмм, на тез двамата доста добре им се получава.
А Марио ще изперка и бързо ще забрави, че иска Зорница да си общува с доцента 😂😂😂

# 86
Истината е, че Велислав и Вергов си партнират страхотно.

Роси и аз това си мислех - че нещо му мина мерака за колегиални отношения Joy

# 87
Усещам, че до вторник сме на нова тема. До тогава тук ще ври и кипи. Joy Аз ни най-малко не съм притеснена, много съм заинтригувана даже, а това мноого отдавна не се беше случвало.

Майова, помислих си и аз, че може и да има бебе все пак, но дори и така, изходът пак е гаден, дори много повече.

# 88
  • София
Оооо, Майова, браво, супер предположение Положителен тест, но ще и стане нещо на Зорница и ще загуби бебето. Марио за това е бесен.
Просто няма как хем да е бременна, хем операция. Или може? Не знам, заради упойката, която при нея явно е пълна

# 89
Е как решихте че ще има бебе?
Какво гризете нокти, това е като подарък от сценаристите - болна Зорница и уплашен и ядосан Марио Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт