Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 33

• 16 873
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
Браво, момичета Grinning. Слушам музика и докато реагирам то мина Joy

Както казах преди време - продуцентите знаят какво популярно чудовище са създали в лицето на двойката Банков-Огнянова. Наясно са, че и двойката Марио-Зорница е харесвана много. Намират си разни неща, които не могат да се тълкуват еднозначно(както сега с монолога), за да свирят по струната и на двата фронта.

# 61
И аз треперя и гледам без удоволствие, с някаква постоянна готовност да отсвиря сериала, ако направят и една грешна крачка.

# 62
Значи само Банков е способен да ни накара да забравим, че след около още 10 епизода ще си имаме един психо, който кой знае какво ще й направи на Зорница. Аз за него наистина се притеснявам.
Не вярвам, че сценаристите ще събират Банков и Зорница, наистина няма да има никаква логика, но това постоянно зачекване на тази тема е просто досадно и дразнещо и за мен е неуважително към зрителите.

Аз пък не разбирам какво толкова се връзвате на тая сцена от промото сега? Аз не виждам нищо притеснително. Историята между Банков и Зорница приключи вече, дишайте.Това сега е провокация, нищо повече. Нужна е от време на време. Предстоящите събития, както и тези, които минаха изобщо не подсказват за продължение. Зорница е напълно отдадена на Марио, а вече и на идеята да си имат дете. Да не говорим, че не сме видяли нито цялото промо, нито епизода още и изобщо не знаем как точно ще се случат нещата.

# 63
Яничка, така е, нищо не е станало толкова, но за генералната идея май говорим, че тъкмо човек се зарадва, че вече няма да му се налага да гледа Банков при Марио и Зорница, и айде пак.
Аз по се връзвам на исторята с психаря, там вече наистина съм на тръни какво ще ни показват.

# 64
Ще видите като дойде време за Лудия, че Банков е като безопасна игла спрямо потенциала на поета. Grinning

# 65
  • София
Яни, аз мисля, че става въпрос не за ошашкване, а за неприятното усещане от шикалкавенето с тази история.
Иначе , аз съм убедена, че нищо няма да произлезе от това посещение на Банков и най-вероятно ще е някоя тъпотия, а Марио е целия нерви заради Зорница, а и Тони се е запилял, и ще реагира по -остро и пресилено. Но иначе, вече разбрахме, че Банков ще ступа Ковачев, не обратното Wink
Предлагам да видим първо чий го дири Банков, че ще ходи при Зорница и после ще коментираме.

# 66
Майче, по повод психаря, направо виждам как Банков ходи да удържа Марио да не му изтръгне сърцето, като разбере какво е направил, каквото и да е направил Joy

# 67
Аз пък що ли си мисля, че Банков тъкмо се е запътил да влиза и Марио го е хванал в крачка? Т.е. даже може и да не успее да влезе при нея, но понеже Марио е буре с барут и ще бъде кълбо от нерви, ще подпали яко. Обаче пък ми е много странно как така Банков изведнъж ще се загрижи за Зорница, че на посещение да й ходи? Та той в 4ти сезон беше толкова апатичен спрямо нея.

Колкото до психото - заинтригува ме много и не може да ме ошашка още. Като го видя в действие ще го коментирам. Grinning Банков изобщо не ме трогва вече, той си клони към бутилката, към Кая, към сестрите или другите лекарки. Joy

# 68
Майче, по повод психаря, направо виждам как Банков ходи да удържа Марио да не му изтръгне сърцето, като разбере какво е направил, каквото и да е направил Joy
Да ти кажа малко ми е под въпрос дали няма да го остави да го ступа, виж ако беше Пенев - щеше да дава идеи и оръжия Joy

# 69
Дадоха промото, Марио и Зори се готвят да видят резултата на друг тест, Зорница получава болки и е в операционната.

# 70
Зорница направо си припада, доста зле изглеждаше.

Донааа, къде си? Заспа ли бе, жена? Качи промото, плс. Joy

# 71
Бях задрямала.
Ня мога да намеря промотата...търся краткото с Банков и Марио сега...към 10:15 ли е било?
Сега ще запиша и Зорница

# 72
Как ще се живее до вторник да питам аз? Това промо направо ме разби. Време беше Зорница да сефтоса операционната и по двата начина. Joy Видях, че явно е оперирала, а после и нея ще трябва да оперират.

Доне, златна си. Heart

# 73
  • София
Моля, разкажете това промо.

# 74
Дами, минавам да ви кажа да се стегнете. Какви хладни отношения ни пресъздават, Марио и Зорница се скъсаха да се гушкат, държат за ръце, Зорница се увива около него, Марио постоянно нещо я погалва, целува и т.н. Има толкова топлина и близост, че на мен телевизора ми се разтопи Joy

Яни, и според мен Банков не успява да влезе, Марио го пресреща.

Общи условия

Активация на акаунт