Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 33

• 16 884
  • 717
  •   1
Отговори
# 45
Майова, защо мислиш, че е нарочно?
Аз си мисля, че искат да ни покажат историята на любовта им на различно ниво, на взаимност, подкрепа, доверие.

Роси, и аз си мислех така, но толкова епизоди минаха и взех да се разколебавам. Вече видяхме, че екипът имат съществени пропуски в елементарни неща, та какво остава за задълбочено мислене и показване на любов на различно ниво. И да искаха, пак биха показали мъъъничко страст, не за друго, ами защото тя си върви ръка за ръка с любовта и доверието и всичко останало - в пълен комплект. За мен тези кратки сцени с нашите и липсата на страст имат за цел да държат интереса и на двете групи. Хем вълкът е сит, хем агнето е цяло - едната група е доволна, че са заедно, а другата е доволна, че отношенията им изглеждат хладни и може би всеки един момент ще се разделят. Така ще играят и с двете възможно най-дълго, за да има гледаемост. Коя ще получи коледен подарък, не се знае Joy

# 46
  • София
Майова, моля ти се, просто за за секунда не мога да допусна, че ще съберат Банков със Зорница.
А Марио и Зори в този сезон имат повече целувки, отколкото в целия минал сезон. Е, няма секс, но целувките са им изключително нежни и оставят усещането за много любов между героите. 
Ух, не знам, може защото много съм се зарибила, но ми правят впечатление разни малки жестове, които ме карат да мисля, че няма да ги разделят.

# 47
И аз имам същото чувство като на Майова. Особено се засилва след епизоди като днешния. Тоя монолог, който вървеше на фона на Mарио и Зорница ми е напълно неразбираем.

# 48
Благодарско

# 49
Ох айде пак задълбаваме в тази тема. За мен е изчерпана. Вижте ги как се гледат. Зорница поне веднъж дала ли е индикации, че изпитва нещо към Банков?

По-добре да се съсредоточим на настоящите и бъдещи събития.  Като гледам другата седмица ще имат повечко екранно време - доста неща трябва да се случат.

# 50
  • София
Злати, и аз в първият момент се стъписах и си помислих, какъв е тоя театър. Обаче сега си давам сметка, че се отнася за това, че Зорница беше съкрушена, но се престори, не си призна, че я боли, а каза на Марио, че е добре.

# 51
Роси, и аз не мога да допусна това, но сезонът ми е отчайващо скучен, объркан и някак ми оставя усещането за недообмислен.

# 52
Пууу, дадоха краткото промо с Марио и Банков, ама не успях да чуя какво му каза. Марио го гледаше на кръв.Grinning
Дона, ти си тук!

# 53
Пууу, дадоха краткото промо с Марио и Банков, ама не успях да чуя какво му каза. Grinning
Дона, ти си тук!

Майче, Банков му каза: Пусни ме веднага!

# 54
Майче, каза му "Пусни ме веднага". Това беше точно моментът от промото след епизода, когато Банков затисна Марио до стената.

# 55
Значи само Банков е способен да ни накара да забравим, че след около още 10 епизода ще си имаме един психо, който кой знае какво ще й направи на Зорница. Аз за него наистина се притеснявам.
Не вярвам, че сценаристите ще събират Банков и Зорница, наистина няма да има никаква логика, но това постоянно зачекване на тази тема е просто досадно и дразнещо и за мен е неуважително към зрителите.

# 56
Сезонът е убийствено муден и след всички тъпани , които биха с рекламите , новите величия , които влизат и т.н.,
всичко изглежда още по-тъпо.

# 57
  • София
Майова, ооо че е на моменти е недомислен, съм съгласна. Не знам само какво се е случило и колко от историите е трябвало да пренапишат.
Възможно е включването на Вергов, Карамазов и Пенев да е станало ясно по-късно и това да е наложило пренаписване на старите и скалъпване на новите истории.
А може и да е от новия начин за поднасяне - не какво се случва, а как героите изживяват случващото се.
За мен е кощунство да забатачат историята с Фотев, например.

# 58
Роси, да , може да се тълкува и по този начин. Hо не мога да се отърва от чувството, че съвсем умишлено думите са подбрани и сцената заснета така, че да се приеме двузначно. Просто се стремят да поддържат интереса и на другата група. И това не ми харесва. Изпитвам несигурност, че самите сценаристи нямат ясна представа как да развият историите. Hямам им много вяра, че накрая няма да сътворят някоя глупост (примерно, съобразявайки се с бъдещи планове и ангажименти на актьорския състав).

# 59
  • София
Хаха, Злати, още треперя при мисълта, че могат да убият Марио. Така хем няма да развалят любовта им със Зорница, хем тя ще е свободна.
Но не вярвам да стигнат до там. Просто ще е пълна гавра.

Общи условия

Активация на акаунт