Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 33

• 16 847
  • 717
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Доне, аз си мисля, че Марио достатъчно я накова Шипката. С малко думи, без да вика, но направо да се смразиш от погледа и думите му.

Абе Банков наистина е много нагъл, какво значи "Какво ти става бе". освен да отива просто като лекар на визитация. Но Марио милият е кълбо от нерви заради Зорница

# 31
Роси много добре си го каза, умеят да държат рейтинга и интереса и на двете групи. Докрай ще се дават надежди на тези, които виждат надежда и в най-абсурдната и дребна сцена.

# 32
Е, те ако се изреждат всеки да съобщава поотделно завоеванията банкови на Зорница, супер тъпня, като в училище... Изобщо всички в болницата са много инфантилни, клюкарници и тесногръди. Марио не знам защо още продължава да отговаря на провокациите на банков и така да "храни трола". Няма основания, нищо... Зорница има глава на раменете, сигурно я е захапал нещо в стаята, ама голяма работа... Двамата с Марио трябва да си впрегнати силите в нещо по-продуктивно от това да се връзват на дразнене...
Нещо съм кисела, та ме дразнят последните серии, и тоя банков на*ба цялата болница, ей тей за спорта... Вече ще ме страх да си ходя при гинеколога, като гледам какви са разгонени всички...
Кирилова е мега красива мадама, ама и тя явно плеска пейзажа.
Зорница мисля, че ще е по пътека за три дена, рутинни изследвания, някоя система, нищо необикновено. Ще се справят.

# 33
Хирург на визитация на пациент с гинекологичен проблем? Гаджето нали е хирург, той ше я визитира. Grinning

А по повод на сценаристите на Роси аз пък изключително много се възхищавам на последователното изграждане на образите. При проблем на Зорница очаквах точно това и нищо друго - Марио да се вбеси на Банков.

# 34
Ще го покажат Марио, Дрийми.
Ще има гушкания, държане на ръце, милване на бузка, милване на другата бузка, целувка по челото, целувка по устните, държане за ръката й, притеснен поглед, обичащ поглед, тъжен поглед, усмихнат поглед.

Да не ми е името Мария Антоанета ако не го покажат всичко това.
Това всичкото до края на сезона ли се очаква Joy

# 35
  • София
Ааа Злати и днес го видяхме, за 23 секунди. Ама Марио много добър, храс прас - милувки, целувки, погледи, нежност. За другото само си представяме.

# 36
Хирург на визитация на пациент с гинекологичен проблем? Гаджето нали е хирург, той ше я визитира. Grinning
Ужас. Помислих си за секс сцена Joy
Това всичкото до края на сезона ли се очаква Joy
Тц! Другата седмица Wink

# 37
Моски, гаджето я визитира по лични причини и въпроси. Wink

# 38
Дона, благодаря за темата Simple Smile

Познах, че е чакала да видят резултата заедно, за да сподели момента с него при положителен такъв:

# 39
За мен целенасочено, сякаш междудругото ги показват сцените между двамата. Пълната липса на страстните, които ги оставят на въображението, също ми е нарочна. Ясно ми е защо, но е много дразнещо и тъпо.

# 40
Ами само искам да кажа майната им на всички дето я плюят Диана, много е добра. Как само се опитваше да не се поддаде на разочарованието и да се усмихва. Heart
А Марио много ми хареса как веднага вкара лекарския тон и обяснението за теста. Simple Smile

# 41
  • София
Майова, защо мислиш, че е нарочно?
Аз си мисля, че искат да ни покажат историята на любовта им на различно ниво, на взаимност, подкрепа, доверие.

# 42
Жеста с погалването и целувката беше страхотен, казваше "Тук съм до теб! Всичко ще е наред,! Обичам те!"

# 43
Ами само искам да кажа майната им на всички дето я плюят Диана, много е добра. Как само се опитваше да не се поддаде на разочарованието и да се усмихва. Heart
А Марио много ми хареса как веднага вкара лекарския тон и обяснението за теста. Simple Smile

И я погаааааалииииииииии
По бузкатаааааааааа и по другатаааааааа
И я погледна ето такааааааа по оня начииииин - "не мога да повярвам, че си с мен"

# 44
Ама ти не знаеш ли?!? Тя не става, изглежда ти добра само, защото нечий талант се отразява в нея!

Видя, че и стана тъжно и се опита да я успокои, че просто теста не става, а не че няма бебе. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт