Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 33

• 16 908
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
Преди да сте пребили Банков да кажа няколко думи. Grinning
Няма нищо лошо в това Банков да отиде да я види. Явно е била доста зле, а си спомнете случая с жена му и отношението на Зорница. Те са били близки и е нормално да остане човешко отношение и загриженост към другия без това да значи любов. А и самата Зорница му предложи да помисли как да се държи по-адекватно. Ето, отива да види болен колега. Сега, Марио че е откачил от притеснение и го стисна за ревера е друг въпрос. Grinning  Веднага се сещам за разговора му със Зорница, където обясняваше, че Мона е изрод и дъно. Щото се беше паникьосал за Тони. Ама после ходи лично да я гушка и да я връща. Нещо подобно очаквам и сега. Само така страницата Банков ще продължи да си бъде затворена.

# 106
Виж сега, Моски. Аз изобщо не искам да го бия защото е отишъл да види Зорница. Аз искам да го бия от 4ти сезона насам. Ще стане скоро една година. И сега като Марио е на такава вълна, ще го подкрепя. Animal Smiley Cat

Роси, като каза, че ще се мре и веднага се сетих за Сид Animal Joy Cat
Яни, много добре знам къде продават Lollipop Ти знаеш ли?

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 00:52 от Доц. Димитрова

# 107
Яни, много добре знам къде продават Lollipop Ти знаеш ли?
Разбира се, магазини бол. Joy

# 108
Миличкия Марио. Миналия сезон бяга и се тревожи за брат си, той почти умря. В този сезон първо се тревожи жена му да не се върне при бившия, после ще оперират жена му и накрая ще я отвличат. Animal Scream Cat

# 109
Иии да кажа, че забравих, но много съм доволна, че днес ни показаха Марио и Зорница в дома им. Ей там по-често искам да ги дават. И сцената беше много красива накрая. Heart

# 110
Айде пак нощната смяна да се включи 😁
Сега като изгледах по в детайли всичко и в светлината на това, което ни показаха в предишните епизоди смятам, че Банков няма работа да се вре при Зорница точно сега.
Марио и Зорница имат свой свят, в който няма място за никой друг, дори за Тони. А конкретната ситуация се касае за нещо много лично. Присъствието на доцента е най-малкото неуместно.

Сцената с втория тест е отрязана рязко. Струва ми се, че там следващия кадър е щастливия писък на Зорница. Положителен ще е, уви Sad

# 111
Айде и аз се присъединявам към нощните птици, петък е все пак. Joy

Според мен е отрязана до там, за да ни държат в напрежение. Може и наистина да е положителен, може и да не е, все пак ако разберем още на промото резултатът няма ни е толкова интересно.

# 112
Възможно ли е да е извънматочна бременност ?

# 113
  • София
Възможно ли е да е извънматочна бременност ?
Вере, според мен ще е извънматочна бременност и това ще е причината за операцията.
Пфу. Ама че тъпотоя.

И аз съм съгласна с Дрийми. В такъв момент Банков няма място при Зорница. Може да говори с Марио, да го попита как е тя, но да ходи сам при нея, не мисля, че е редно. А и когато Марио му казва да си тръгне Банков го бута и продължава на пред. Ами не, не се прави така и то с двойка, която изживява жесток и тъжен момент.
Много ми е интересно каква ще е ситуацията и какво ще се случи след това.

# 114
И аз си го помислих, в Анатомията на Грей Кристина имаше извънматочна бременност и така припадна и тя в операционната.
Започват много да ме дразнят сценаристите. На Нашите хора скоро не им се очертава нищо хубаво. И Незнам дали ви направи впечатление снощи на монолога на Банков даваха Зорница точно на репликата "глупавата надежда за щастие" ( или нещо подобно).  Побеснях - какво  според тях човек дори не трябва да се надява на щастие ли?

# 115
А за извънматочната бременност защо доцента да е виновен и аборта за нея? А и първата бременност на Лора беше такава .

# 116
  • София
Всъщност от всички думи от монолога на фона на Марио и Зорница, тези за глупавата надежда за щастие ме подразниха най-много. Едва ли не ни казваха, че няма право да се надява да бъде щастлива, защото няма да и се случи, че надеждите и са празни. И си помислих, че ни дадоха 3-4 епизода глътка въздух и драмата ще започне. Първо със бременността и загубата на бебето, после ще се появи онзи психопат и направо не ми се мисли какво мазало ще стане. Дано все пак има хубав край, че много ще се разочаровам ако и края на сезона за Марио и Зорница е ужасен
Обаче Диана/Зорница беше изключително красива в сцената с теста и изключително добре пресъздаде вълнението и страха от резултата.

Ди, значи първо не знаем какво точно се е случило. После нали се сещаш, че на Марио като му падне пердето говори без да се замисля, Та може и това да е. Но от покзаното в промото, продължавам да смятам, че Банков няма място при Марио и Зорница в този момент.

# 117
  • София
Все пак сме събота,а съботите са хубави дни. За това ще включа инфантилната си страна и ще кажа, че едно от нещата, които най-много обичам във връзката между Марио и Зорница е липсата и на следа от егоизъм, напротив има дълбока взаимност, уважение и съпричастност. Та в тази връзка много ми харесва как Марио казва "имаМе ли две черти?". Това е, каквото и да се случи, заедно ще преминем през него. Пфу, размекнах се.

А и още нещо, пред вратата на болничната став Марио казва на Банков, че го съветва да не се доближава ПОВЕЧЕ до Зорница и че души около нея. Та явно има нещо повече, което се случило и което допълнително е изнервило Мечо Страшний.

# 118
Роси, може да е станало нещо преди това и Зорница да се е разстроила заради доцента и затова да са тези думи. Ама уви не знаем и ще си умираме от любопитство до вторник

# 119
Все пак сме събота,а съботите са хубави дни. За това ще включа инфантилната си страна и ще кажа, че едно от нещата, които най-много обичам във връзката между Марио и Зорница е липсата и на следа от егоизъм, напротив има дълбока взаимност, уважение и съпричастност. Та в тази връзка много ми харесва как Марио казва "имаМе ли две черти?". Това е, каквото и да се случи, заедно ще преминем през него. Пфу, размекнах се.
Роси и аз съм на това мнение. В последните епизоди ни показват една градация на техните отношения. Виждаме дълбочината, близостта, доверието и уважението. Поправете ме ако греша, но май с друга двойка в този сериал досега не сме виждали такава връзка. Калин и Наталия може би, но при тях не беше чак така или аз съм предубедена 😊
И мисля, че това не е случайно. Сценаристите изградиха здрава основа на отношенията на Зорница и Марио, за да могат да ги прекарат през предстоящите драми заедно. Гадно ми е, че скоро нищо хубаво не ги чака, но съм спокойна за бъдещето. Вярвам че в края на сезона ще видим сватба и бременна Зорница и двамата ще са много щастливи.

А за момента се утешавам с миговете 🤗 Във вторник примерно нямам търпение да видя сцената със втория тест и загрижения Мечо в болницата. Ще е мило 💕

Общи условия

Активация на акаунт