Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 33

• 16 928
  • 717
  •   1
Отговори
# 660
Хахаха, Доне, днес ако не пуснеш тото, няма кога. Вие тук сте с ясновидски способности явно, като разделението е следното- Яни спи, Донето сънува Joy

Изключително хубави снимки Heart Eyes Довечера явно ще бъде много интересно, и точно заради това аз ест няма да мога да гледам епизода Joy но ще се включа по някое време с молба за преразказ, то се е видяло Grinning

На нашата рожденичка Вера желая много здраве, късмет, любов, хубави емоции и мигове с хубави хора. Hug И хубави емоции покрай сериала, Вере, така и ние ще можем да се облажим покрай теб Grinning

# 661
Хахаха, Доне, днес ако не пуснеш тото, няма кога. Вие тук сте с ясновидски способности явно, като разделението е следното- Яни спи, Донето сънува Joy

Изключително хубави снимки Heart Eyes Довечера явно ще бъде много интересно, и точно заради това аз ест няма да мога да гледам епизода Joy но ще се включа по някое време с молба за преразказ, то се е видяло Grinning

На нашата рожденичка Вера желая много здраве, късмет, любов, хубави емоции и мигове с хубави хора. Hug И хубави емоции покрай сериала, Вере, така и ние ще можем да се облажим покрай теб Grinning
Пожелавам любовни епизоди с Марио и Зорница до края на сезона, сватба и бебе !

# 662
Вера, честит рожден ден!
Скрит текст:

# 663

Да не забравяме и Доц. Ди с чакрите. Joy

# 664
Даа, без чакрите на Доц. не сме за никъде Grinning Изобщо с такива медиуми като вас, мога само да се радвам, че съм от правилната страна на барикадата Smile

Този гръб, тези рамене, леле майко мила.

# 665
Ейй, Дона, сега ще ме накараш да си пусна епизода значи. Joy

# 666
Успях да я сваля в хубав размер, йеййй, часовете по информационни не са били напразни Grinning

# 667
Диана е адски женствена, красива и нежна, а Велислав е мъжествен, леко груб и секси. Егати готината комбинация !
Приличат ми на Хавиер Бардем и Пенелопе Круз.

# 668
Диана е адски женствена, красива и нежна, а Велислав е мъжествен, леко груб и секси. Егати готината комбинация !

Да! На всичкото отгоре, Диана е висока, но до него изглежда направо мъничка, той като я обгърне, тя се изгубва в него, както например, като я гушна, когато тя му каза, че ѝ закъснява. И изведнъж става като момиченце, което е на сигурно в прегръдките на големият и закрилящ я мъж. Страхотна двойка са.

# 669
Да! На всичкото отгоре, Диана е висока, но до него изглежда направо мъничка, той като я обгърне, тя се изгубва в него, както например, като я гушна, когато тя му каза, че ѝ закъснява. И изведнъж става като момиченце, което е на сигурно в прегръдките на големият и закрилящ я мъж. Страхотна двойка са.
Спри се. Околните ще ме питат защо съм червена като домат. Kissing FaceKissing Face

# 670
Вече няма околни и мога да се червя.

Виж как сладко го е хванала за ръката, сякаш си го дърпа за себе си Joy
И нещо  друго си мисля за тази снимка.....знам, че не е нарочно, ама като си е опънала ръката назад и блузката се е извила и все едно е с коремче Heart Eyes Наясно съм, че е случен ефект, но много ще й ходи

# 671
Вече няма околни и мога да се червя.

Виж как сладко го е хванала за ръката, сякаш си го дърпа за себе си Joy
И нещо  друго си мисля за тази снимка.....знам, че не е нарочно, ама като си е опънала ръката назад и блузката се е извила и все едно е с коремче Heart Eyes Наясно съм, че е случен ефект, но много ще й ходи

От къде са снимките?

# 672
Тези на Зорница са от сайта на Нова, а на МиЗ от сайта на Една. Simple Smile

# 673
Ох, видяхте ли какво е написала Диана  Shocked
"От днес, нищо няма да е същото за д-р Ковачев и д-р Огнянова.
Партньоре Heart"
Припаднах! Kъде са успокоителните...

# 674
Диана :
А, Злати ме е изпреварила. Злати, най-важното е "Партньоре"!!!!

Общи условия

Активация на акаунт