Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 8

• 41 332
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Боже , Злати, аз съм голяма овсЪ  Animal Sheep  

Подругите пак сравняват Севда с Одри Хепбърн , наистина има прилика  , но на мен въобще Севда не ми напомня на Одри ( ,което не е голява загуба разбира се ), явно не си приличат в излъчването ...Те и Еда сравняват с Чарлийз Терон , но аз никога не бих се сетила ...

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 14:51 от Phillipine

# 646
Цитат
Боже , Злати аз съм голяма овсЪ  Animal Sheep
Фили Hug,няма нищо! Wink За снимките се случва да се повторят,не са много,но понеже писа за клипчетата и да не ги качвам отново за това го написах в поста! Peace

Севда за сп.Elele....

ето и интервюто...рускините пишат,че ще го преведат по-късно....

# 647
  • Варна
People EyesPeople EyesPeople EyesPeople EyesPeople Eyes ахахахах стига деее. Бу не шимди? JoyJoyJoy СЦ  - лисунгери такива ; )
#нищонямадакажа

Пуснали са от канала и "тапети" за телефоните т.е. картинки. Това означава ,че са със сериозни намерения да продължат сериала. Hands ClapHands ClapHands ClapHands Clap Кеф!

https://vk.com/dizimaniaat?z=photo-158229374_456270339%2Fwall-158229374_130655

За пишещите Kissing Heart bouquet
За четящите wavey
За тия дето се кефят на сериала HugHugHugHeartHeartHeart
За всички други Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аааааа и за СЦ Wink Wink Wink #билиорум

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 15:34 от BVAR

# 648
Новите снимки....за сега са тези....

и озета.....
Цитат
⭐ОЗЕТ К 21 СЕРИИ ⭐

Алихан и Зейнеп в конечном итоге решают испытать счастье, которое они заслуживают, и компенсировать время, которое они потеряли, когда расстались.

Халит узнал всю правду Йылдыз и обезумел. Теперь Йылдыз потеряла как Халита, так и Кемаля. Эндер уверен, что она победила. Йылдыз не намерена принимать поражение.
https://

=====================

Още един превод на озета от др.група в Контакта...
Цитат
🍎ОЗЕТ К 21 серии💥

В конце концов Алихан и Зейнеп примут решение проживать счастье, которое они заслужили и компенсировать все то время, которое они прожили на расстоянии друг от друга.
Халит узнал всю правду о Йылдыз и превратился в сумасшедшего.
Теперь Йылдыз потеряла и Халита, и Кемаля.
Эндер же уверена в своей победе. Но у Йылдыз не намеревается сдаваться и проигрывать.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 16:54 от Zlatina3

# 649
Здравейте, момичета!
Третият фраг ме подразни и провокира. Пак ли в центъра ще бъдат сателитните сюжетни линии... имам предвид номерата от селски вечеринки на елитната ........ Ендер и комплексите на застаряващия Халитко.
Не разбирам напъните сценаристки да се окепазява една добре започната история, но и не ми се ще да убиват симпатиите ми към сериалчето. Peace

# 650
 wavey

Много дълъг озет, Mr. Green както винаги. Laughing
Не ми харесва грима на Севда за списание Elele, въобще не и отива, даже напротив, загрозява я(според мен) а дефакто е фина и нежна сладурана.

# 651
  • Варна
Още от ФОКС:

# 652
И още.

И двамата са ми пълна гняс, Sick Sick еле пък той, Sick баш един за друг са си.

# 653
Момичета благодаря за снимките и озета Heart Heart Heart
И аз можех да го напиша този озет Joy
С нетърпение очаквам епизода заради новата прекрасна двойка , но ще трябва да преживеем и онези'' отвърти ,, дъртия глупав коцкар и злобната гаднярка . На Йълдъз няма да и е лесно , но когато е притисната до стената тя намира сили да се пребори .Само че преди искаше да се впише в живота на Халит , прие семейството му , възхищаваше му се и даже изпитваше нежност към него .Сега обаче след целувките с Кемал доста се разколеба , а след издънките му сигурно ще го намрази .За съжаление в момента е м/у двата стола и всеки момент или ще падне на земята , или ще се закрепи за единия ...
Поне Зейно е щастлива , зад себе си сега ще има един силен мъж , който я обича въпреки трудния си характер и сенките от миналото му .И аз се чудя какво ще стане с работата на Зейнеп .Те са професионалисти , би трябвало да не нарушават статуквото , но Алихан няма да преживее Джем да е  около нея ,макар да мисля ,че Джем като истински джентълмен няма да си позволи да я ухажва ,знаейки ,че тя вече официално е сгодена жена .
Дано пуснат още няколко снимки със Зей Ал -много да хубави в тези щастливи моменти .

# 654
Танцът на влюбените лебеди :LaughingLaughingLaughing

# 655
Добро утроо! Hug Hug Hug

Интервюто със Севда за сп.Elele Dergisi на руски език! Peace

https://vk.com/@yasak_elma_rus-intervu-sevdy-ergindzhi-zhurnalu-elele-dergisi

Да си спомним за нашите близки и приятели,които не са сред нас! Praynig
Скрит текст:
Желая ви хубав ден! Hug Hug Hug

# 656
  • Варна
Привет пишещи, четящи и други ябълки : )))) Flowers Green AppleFlowers Green AppleFlowers Green Apple

Злати Hands Plus1

Прочетох интервюто. Понеже е свързано с козметика, основно за това я питат. Но по-надолу има и предишни интервюта и Севда казва ,че като е прочела сценария е казала , че на всяка цена ще играе тази роля.

Рускините пишат и отделна история по филма : )))

Ето и съботния горещ шоколад. Да погледаме небето и да се порадваме Wink

Да се порадваме докато СЦ не са ни изритали пак от най - високото в пропастта. Smiling Imp , че не знам дали на Зейнеп и Йълдъз им говорят дяволите, но на СЦ - със сигурност : )))))

Йълдъз й разговора със Зехра на сутринта след като Кемал я прибра Hands ClapHands ClapHands ClapJoy  Размениха си суперски реплики  : )))) Йълдъз е един нешлифофан диамант.

Kissing Heart

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 02:37 от BVAR

# 657
Привет! Hug

Боби Hug

И аз снощи си мислех сега след като ЗейАл са заедно как ще се развие действието! Thinking  Трябва да обявят в офиса,да й направят на Зейно отделен кабинет,далеч от Емир и Джанер! А за Зеррин не ми се мисли как ще реагира аблата! Laughing

# 658
  • Варна

Злати Hug

Аблата Satisfied : ))) Джем, Хира, Зехра, Ендер.
Джанер как ще се справи с неговата абла? Joy

Хм, Кемал пусна Йълдъз да повиси малко от моста, но държи въженцето да я издърпа и спаси. Ако се хване с Ендер - да я тормози, за да пази Йълдъз ще бъде интересно : )))). Ендер трябва някой да я държи бизи (заета).  Не ми се иска Халит да е разорен. Нека си е с Ендер и да си се тормозят взаимно - това им стига : ))))) Достатъчно наказание е + лигльото сина им.

Да се порадваме на двамата ни влюбени обаче. Алихан дали ще я вземе да живее при него Wink
Мисис и Мистър Ташдемир Heart Eyes  Много сладурско : ) Heart

А Баръш винаги ги пуска едни : ))) интересни и на английски - да го разберем и ние Wink Hands Clap

# 659

Не мога да им се нарадвам  Revolving HeartsSparkling HeartRevolving HeartsTwo Hearts

Лека нощ: :Flowers AppleFlowers AppleFlowers Apple

Общи условия

Активация на акаунт