Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 8

• 41 329
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Добро утрооо! Hug

нова снимка с Онур...

Боби HugКате Hug,чудесни колажи! newsm10 newsm10

Остана още един ден до срещата със ЗейАл! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Очаквам с нетърпение особено тези моменти.... Wink Laughing

Желая ви щастлива неделя ! bouquet bouquet bouquet

# 661
  • По света и в нас.
Привет момичета.
Злати да не си останем само с тези моменти.Може би само в тази серия ще са заедно и след това ще се зададе отмъщението на Хира.
Още от днес се вайкам ,че утре ще изпусна началото.

# 662
  • Варна
Здравейте неделно! HugHeart

Злати Hug Биби Hug Кате Hug

Още малко от магията е разкрита Wink

Биби, че ще има перипетии , ще има. Сигурно още 5 пъти ще се разделят и събират : )))), но сега заслужаваме поне 5 епизода да са заедно Joy, че ни измъчиха много.

Да се насладим на моментите. Да не мислим предварително сълзите Wink
Сега е ред на любовта Heart

Ахахахах Кате Hug пълен синхрон! Hands ClapHands ClapHands Clap не трябваше да триеш

И аз сега се сетих ,че утре няма да съм на лайфа Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 13:53 от BVAR

# 663
                    Привет! Hug

Биби HugБоби Hug

Цитат
Още малко от магията е разкрита Wink

Алихан,когато е слагал пръстена е казал:-От сега нататък и един ден не иска да са разделени с нея/или да прекара сам без нея! Wink

превод....
Цитат
Онур Туна был вчера замечен в ТРЦ , где совершал покупки.
Репортеры не упустили возможности распростись о скандале с Талатом Булут. На что актер ответил: «Съёмки сериала идут очень хорошо. В команде собрались все профессионалы своего дела. Насчёт скандала я ничего не хочу говорить. Раньше я уже все сказал. Чтобы не очернять этот проект, я предпочитаю не вмешиваться во все эти скандалы. Да и все актеры стараются оставить все эти недопонимания за пределами съёмочной площадки»

У Онура так же спросили про жестокое избиение певицы Сыла актером Ахметом Курал. На что он ответил: «Это их личное дело. Я не буду высказываться по этому поводу, но скажу в общем. Никто не имеет права с кем-то обращаться жестоко».
Цитат
Новое в прессе 🆕

«Красавец Онур Туна был вчера замечен в торговом центре Nişantaşı City. Туна рассказал о том, что Запретный плод удачно продолжается. Так же он ответил на вопросы о новостях домогательства Талата Булута: "Наш сериал успешно продолжается". Так же он не стал избегать вопросов о том, что сделал Ахмет Курал Сыле, он сказал: " Это то, что происходит между двумя людьми, но я хотел бы сделать глобальное заявление, не затрагивая этих людей. Никто не имеет права применять насилие по отношению к другому".»

#news@yasak_elma_rus #ЗапетныйПлод #YasakElma #OnurTuna

# 664
Здравейте и от мен Ябълки Hug
Злати ,Биби , Кате , Боби Heart Heart Heart Heart
Понеделник си е омразен ден , но благодарение на нашето сериалче го очаквам с нетърпение , особено тази серия . Не би трябвало да има вече раздели , а трудни моменти , които да преодоляват заедно .Дано СЦ поемат тази линия , защото крехките им отношения вече омръзнаха .Синеочко в момента е щастлив и доволен , дано не си спре хапчетата ,че ще стане лошо Anguished тогава ще забрави доверието , което има към такова свестно момиче като Зейнеб и ще гледаме психо трилър Cry , също така и дамите врагове на ЗейАл могат да забъркат много неприятности .От Хира не ми се ще да дойдат ядове , ама ще има със сигурност .Тя все пак разбра ,че са на половин пътя и Алихан все още обича Зейнеп , сигурно вече си е спомнила вс. моменти заедно , има възможност да не мъсти по бизнес линия , но култувия въпрос за ,,кекса'' не е напразен .Може наистина да е забременяла ( макар Алихан да не е мъж , които не би взел мерки ), може и да излъже - нещо непривично за открития и характер .Ще видим СЦ какво са решили , дано не ни разочароват с тъпи клишета .
Линията Йълдъз -Кемал също е много интересна , да видим Кемал дали ще се предаде на любовта ( почти беше и простил , но тя пак избра парите и е трудно това да се преглътне -да го запознаят с Хира , ще си допаднат Stuck Out Tongue Winking Eye ).Сигурно Зехра тъпанарката е първа в списъка , но тя е евтин и лесен трофей , но за яд на Звездичка става Flushed
Много са хубавите мъже в сериала , повече от момите Grinning .

# 665
 wavey

Тоя пък...... Sick
https://vk.com/dizimaniaat?z=video467306021_456239215%2F6c34f8f6 … l_wall_-158229374

NEW Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 23:40 от Neidjal

# 666
  • Варна
Момичета HugHugHug
bouquet за писалите

Кой обича чернички пухчьовци? Heart EyesGrinning Wink Домашният любимец ги чака вече HugJoy

ЗейАл - имат си три неща само техни:
- двойната целувка Sparkling Heart
- целувката по ръцете Sparkling Heart
- носенето на ръце  Sparkling Heart

Nature DizzyNature DizzyNature Dizzy

Каквото й ще да е правел с Хирчето - ама не я носел на ръце Hands VHands VHands V

Нейджал Joy  "Тоя пък...... Sick "  - хахахаххаххах

Имам следния вариант за Йълдъз - ще роди дете на Халит, но няма да живеят заедно. Той ще й остави къщата сегашната, защото е избирана за нея. Тя ще се събере с Кемал. И понеже те са бизнес партньори с Халит,  ще си бъдат едно голямо весело семейство : )))) Халит си прибира Ендер; Купува съседна къща ,че да е близо до детето.
Алихан и той взима съседна къща ,че да са близко сестрите. И на края Емир и Лила Joy допълват съседите; А защо не Джем и Хира също : )))))

# 667
Боби , и заживели всички доволни и щастливи Joy Joy

# 668
  • Варна
Боби , и заживели всички доволни и щастливи Joy Joy

Hands Plus1 айнен ойле, Фили  Wink Прекрасен живот! Sparkling Heart Не го ли заслужава всеки?

# 669
Добра вечер дружки Nature Sunrise Over Mountains
Ново от подругите , Синеочко като Алихан  пак си е направил селфи Smiley

И отново в мъжка компания

И отново -  в рестораната - Хира сега като си ги припомни ще продължи да беснее , а може би и Джем ще обвини както ''мързеланковците '' в офиса обвини ...

Да добавя и най-любимото видео на всички - на сутринта тя съвсем лекичко го погалва сякаш я е страх или срам , въпреки ,че той през времето на връзката им беше много нежен и вниматен ,тя сякаш изпитваше страхопочитание даже неудобстово ( може би заради онази гад Ендер) от него .Трябваше да се случи всичко това9 имам пред вид скъсването им ) ,за да добие смелост и толкова остро да му се опълчва и да се кара с него ...

Както тук , това е един от любимите ми моменти от видеата е Тубето

Тази вечер се изживявям като кинооператор , ето и следващата прожекция .Само се чудя на Алихан на акъла за Хира , той видя Зейно колко се разстрои , не му ли беше достатъчно това да разбере ,че има още шанс с нея , а не да ,,скокне'' на Хира венага щом тя му е казала ,че го хресва . Явно СЦ имамт нещо пред вид , да ме прощавате , но друго освен бременност не ми идва на ум .Ух , пепел ми на клавиатурата Sad Дано ни го спестят това ! Или дай Бог е друго - щом Зейнеп ще прости това , значи вече ще бъде готова да се пребори с всичко !

Ох , много ме е яд ,че не каза сега с гръм и трясък на Хира , щеше да ''застреля'' не само Хира , но и самия Алихан , ама СЦ си имат техните планове ...

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 23:01 от Phillipine

# 670
  • Варна
Hug Нощен поздрав за ябълковата група Wink Flowers Green AppleFlowers Green AppleFlowers Green Apple

Фили Hug Grinning
Забавляваш ни : ) Hands Plus1 И аз си превъртам сериите Blush Innocent ей така за настроение.

Всеки път ме напушва на смях от сцените с Джанер и Емир. И на сутринта как измърмориха с гръб добро утро на Алихан. После в кафето със смс-а за Лила. JoyJoyJoy И накрая срещата с двете абли, Емир и Лила LaughingLaughingLaughing и как всеки замъкна по един в различни посоки : )))));

Зерин сутринта при Алихан и Хира - там ми хареса Ебру как игра. И Алихан как натърти на думите много ме изкефи.
И в тази връзка на партито има една сцена - Зерин и Лила на масата и Зерин пак дрънка за Хира и Алихан. Но нашите в това време си слагат пръстени. Та дали няма да се появят на партито хванати за ръка и да тряба да викаме линейката за Зерин JoyJoyJoyJoy

Фили не ми се връзват такива работи с бременни Хири ... олмаз Rolling Eyes Това е евтин номер и не подхожда на сериала ни.

А това дето се чудиш каква й е ролята на Хира - според мен, за да осъзнае Зейнеп, че сърдита не сърдита не може без Алихан, а и пръстените - ако не беше останала при него, нямаше да се разбере за тях.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 23:42 от BVAR

# 671
Добро утроо! Wink Hug Hug

Боби Hug Фили Hug,благодаря за красивите колажи и новите снимки с Онур! bouquet bouquet

Днес отново е нашия ден! PartyОчакваме новия епизод с нетърпение! Wink Laughing

И да напомня озет-19ч.,начало на новия епизод-около 20ч.! Peace

за този кадър бях писала как постепенно Алихан свива пръстите си и обхваща ръката на Зейно...и се акцентира в/у това...при други двойки са давали как преплитат пръстите си...

Желая ви приятен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 08:23 от Zlatina3

# 672
Хеллоу къзлар в деня на нашата кино вечер Sparkling Heart
Злати Hug
Нова фотка на нашите сладури

# 673
  • Варна
Здравейте! HugHeart

Злати Hands Plus1 Много е мило за ръцете и как я хваща, да.
Фили Hands Plus1  Ай, милички зайчета : )))

Ето и видео от Онур. На всички хубав ден. Отива на снимки. Довечера се излъчва серията, благодари за нещо си на Фокс и праща целувки : ))))
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456240479%2F951e7c4 … l_wall_-158229374

Чакаме още снимки и хаш-таг

# 674
Фили Hug,благодаря за новата снимка!Дано пуснат още до началото на новия епизод! Wink Laughing

ново видео от Онур...Пожелава ни Добро утро на всички....отива на сета и затова не може да гледа довечера епизода,но е на канал Фокс тв.,нали знаем...благодари че гледаме,целувки и всичко хубаво бай,бай...

https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456240479%2Fcfe4e4e … l_wall_-158229374

наминах за да пусна седмичния рейтинг....
Скрит текст:
1.   Bir Zamanlar Çukurova   ATV   % 13,87   % 33,09   11,21 Milyon
2.   Sen Anlat Karadeniz   ATV   % 13,66   % 34,26   11,04 Milyon
3.   Kadın   FOX TV   % 12,20   % 28,84   9,86 Milyon
4.   Çukur   SHOW TV   % 10,40   % 24,84   8,40 Milyon
5.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 8,81   % 19,98   7,12 Milyon
6.   Arka Sokaklar   KANAL D   % 7,56   % 16,88   6,11 Milyon
7.   Söz   STAR TV   % 7,51   % 17,81   6,07 Milyon
8.   Savaşçı   FOX TV   % 7,42   % 18,18   6,00 Milyon
9.   Gülperi   SHOW TV   % 6,61   % 14,83   5,34 Milyon
10.   Erkenci Kuş   STAR TV   % 6,04   % 14,80   4,88 Milyon
11.   Avlu   STAR TV   % 6,01   % 14,28   4,86 Milyon