Модни консултации -35

• 52 699
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
sl, не знам как не си ги харесваш. Simple Smile Разкошни са!

# 721
  • някъде под слънцето...
Благодаря дами,
Но не ги харесвам, но с годините се научих да се приемам.

# 722
Само се замисли колко хора на планетата бленуват да имат светли очи. И  си ги заобичай! ❤️

# 723
  • Бургас/Пз
sl, дай пак, че изтървах  Mr. Green Mr. Green

# 724

Даже и определен цвят нямат.
Нито зелени, нито сини , нито сиви .Нищо и половина

Същите са и моите, какъвто и молив в тези цветове да сложа стават различни ....Гадост, искам кафяви очи, обожавам ги.
Много харесвам грима по италианските филми /ама че обяснение, но в тях предимно са така гримирани/, опушен, но лек...не мога да го обясня, а да го докарам съвсем

И аз ги изтървах....

# 725
Кой каквото си няма това иска. Аз много си харесвам моите очи-топло кафяви,с цвят на кафе,големи. Много хора са ми казвали,че имам хубави очи. Смятам,че са най-добрата част от мен. Отива ми котешка очна линия.
Обожавам обаче сините очи. Що рев съм изревала за едни такива очи на един хубостник само аз си знам🤣
Малката е с пъстри-много светло лешникови с някакви зелено оранжеви и златни примеси, още ще се променят май не мога да ги определя. Водят се hazel.
Уж кафяви ама не са. На мъжо са пъстри-като на хамелеон,зелено с оранжево+две кафяви точки.
Ограничават използването на много цветове сините очи. Понякога изглеждат като стъклени и страшни. И са много красиви.

# 726
Моите пък са зелени.. И интересно, но са единственото нещо, което си харесвам на 100%... Никога не съм примирала по кафевите очи.. Не знам, защо но не ги харесвам особено.. И се радвах, че не съм с кафеви, въпреки че съм тъмнокоса.. Но мъжа ли очите са същите като на мъжа на Мис.. Но явно бог нарочно направи така, че дъщеря ми да е с лешниковокафеви очи, за да ме накара да ги заобичам тези пусти кафеви очи 🤣🤣

# 727
  • Варна
Моите са почти черни. Е, много, много тъмно кафеви - срещу светлината или осветени от светкавица, но иначе няма различаване на ирис и зеница. Ами, не е хубаво, да ви кажа. Много харесвам светли очи, самият им цвят подчертава миглите, контрастно и интересно е. При мен всичко се слива в едно.

# 728
Само очите ми не се пронениха след бременност и раждане- сини.
То не беше косата..килограмите..размера на обувките Sad ужас.

# 729
Момичета кои от 3 те чифта ви допадат повече ???

# 730
На мен третите

# 731
  • Пловдив
Вторите 👍🏻.

# 732
# 733
  • Варна
Последните.

# 734
Третите

Общи условия