Модни консултации -35

• 52 733
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
а ако си само в бяло и червено, без бижута, но с една коледна шапчица ?

# 91
  • Варна
А мъжете как се обличат за тези фотосесии?
Опитвам се да си представя ММ, обаче освен ако не е упоен, друг шанс няма Smile

# 92
  • Street of Dreams
Опитвам се да си представя ММ, обаче освен ако не е упоен, друг шанс няма:smiles:

Повечко и по-силен коледен пунш прави чудеса, казваш Simple Smile

# 93
Опитвам се да си представя ММ, обаче освен ако не е упоен, друг шанс няма Smile

Ми как. С един скучен пуловер и туй то.
Моя вече не иска и да се снима. Аз само го влача по ретро фото и подобни. Само за 2-3 кадъра с детето и после ние си се снимаме на воля.

# 94
  • Варна
OnDiNe_, никакъв шанс.
Иначе един пуловер с елени много ще го отваря Satisfied
Ти как процедираш?

# 95
# 96
Само аз ли не съм фен на този тип фотосесии? Толкова статични, фалшиви и нагласени ми изглеждат. Мъжът ми абсурд да се включи в подобна инициатива

# 97
В такъв случай за детенце нещо шаренко е подходящо. Моята беше изцяло в бяло туту и в червена рокля с каре колан.
Карето е чудесен избор. Няма да си като знаме. Червеното е традиционен цвят за Коледа. Аз тази година вероятно ще бягам от него и ще заложа на зелено. Но и моето дете е вече на година и половина,друго е. Като са много мънички няма много избор. А детето и то ли ще е с абсолютна същия тоалет като твоя? Или просто цветово ще сте еднакви.
С абсолютно същия ще е.. Просто това ми беше идеята и затова е червено.. Иначе не го обичам много много червеното, но понеже е малка съм доста ограничена.. Предпочита принципно повече черно отгоре, но тея няма как да я облека в черно и бялото беше варианта..

Мм сега е ентусиазиран и уж ще участва, но сега трябва да му търся нещо.. То при мен ще е трудно, защото той те носи дълги ръкави... Ходи само по тениски.. Иначе за догодина ще видим дали няма да му се изпапи желанието.. Но той пък за всичко ми угажда и ми се връзва.. Поне е от мъжете рядкост.. Винаги като си харесам нещо ми вика поръчвай купувай...

# 98
И аз не си падам и никога не ми е хрумвало да правя, обаче който има желание да си прави.
Семейните фотографии ги харесвам непринудени с всичките им кусури, физиономии и уловени моменти, отколкото статичността на този тип фотография, но за всеки влак си има пътници.

# 99
В момента черното в детската мода  е много актуално.

# 100
  • София
Аз не бих се кичила с обемни бижута за коледна фотосесия с малко дете.

При кой фотограф, какъв ще е декорът?

# 101
Въпрос на вкус. Аз бих. Защо не,коледа предлазполага към нещо по-презнично и по-крещо. Декора наистина е от значение. Обикновено на нас ни казват по-шарени дрехи за да изпъкват,в традиционни цветове. Но минаги може нещо бяло,розово или така по-ангелско ако фона го позвалява.

# 102
  • Street of Dreams
OnDiNe_, никакъв шанс.
Иначе един пуловер с елени много ще го отваря Satisfied
Ти как процедираш?
Joy Joy Joy
Непременно ще му предложа пуловер с елени!

За миналата Коледа сложи една поло-тениска (от тези с якичките), и каза, че прилича на mothers finest. (имаше нещо вярно, ама псст) 😁 Направи си селфи да се посмеят с приятели и облече камуфлажна фланелка с качулка. Все пак, можеше и Yakuza да е! 😂 Така сме и на снимките с техните - два броя, стига толкова. А да, и едно селфи в колата, четиримата - супер е.

Само за църквата сложи тънък пуловер и палто, в катедралата на Коледа винаги е много снобско.

# 103
Ами едва ли фотографа ви вълнува, т.к. не съм от София.. А относно декара нямам представа какъв ще бъде.. Т.к. в това фото всяка година е нещо различно, а и го правят спрямо вида на фотосесия та, защото имат бебешки, детски, семейни и т.н.

За колиета съм на мнение, че си зависи от вкуса.. Аз бих сложила и ще сложа нещо по-крещящо.. Не разбирам дъщеря ми какво общо има с моето колие... Няма да й слагам на нея колие...

# 104
може би от гледна точка на това, че е семеен празник, навява домашен уют,топлина ... и много не се връзват колиетата и по-официалните дрехи ... аз затова предложих коледната шапчица
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт