Модни консултации -35

• 52 740
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Simple Smile Ондин сега, ако кажеш, че е била розова, светлозелена или светлолива си e бил като типичен представител на english middle class

# 106
Здравейте, някой има ли иде от къде да си купя онлайн ботички от естествена кожа тъмни, ежедневни, удобни, да не са скучни (леко разчупени с някой готин акцент), с ниско дебело токче( примерно 4-6 см) до около стотина лева. Има ли такова животно или да не се мъча да търся?

# 107
Аз пък точно такива ежеднивни не харесвам, с шапки и прочие визии. Миналата година бях така. Тази засега имам идея да сме облечени и двете като Снежанка еднакви. Ще видим дали ще стане иле ще мисля нещо друго. Но при мен нещата стоят така-аз много се вживявам и харесвам красивите снимки, това е повод за нещо по-различно,за нещо с идея и замисъл. Обожавам Коледа. Ако бях и фотогинична ехе....и ако можех да позирам екстра щеше да е.
Споридпмен колието ще е чудесен акцент. Аз бих сложила едри зелени перли.

# 108
  • Варна
Здравейте, някой има ли иде от къде да си купя онлайн ботички от естествена кожа тъмни, ежедневни, удобни, да не са скучни (леко разчупени с някой готин акцент), с ниско дебело токче( примерно 4-6 см) до около стотина лева. Има ли такова животно или да не се мъча да търся?

Кой номер ти трябва?

# 109
Аз пък търся бордо такива, даже не държа да са ест. кожа. Имам ужасно много черни и тъмно сини дрехи, та да ги освежа с нещо

# 110
  • Street of Dreams
Simple Smile Ондин сега, ако кажеш, че е била розова, светлозелена или светлолива си e бил като типичен представител на english middle class
Ако щеш ми вярвай, точно светлозелена беше. Astonished Joy

# 111
38 номер. 160- 61-2  кг (с тенденция за по- малко Wink) за това искам малко токче поне да има, повечко няма да ми се отрази зле, но да не се минава границата на удобното.
Бордото също е ок като цвят. Просто да не са светли.

# 112
Ако щеш ми вярвай, точно светлозелена беше. Astonished Joy
Joy Joy Joy С глас се смея!
ММ ходи на работа с ризи, но в петък - с поло шъртс. И понеже аз му ги купувам сме във вечна битка кой цвят, пък емблемата колко може да е голяма, пък може ли да е розова или лилава или 12-ия брой сива, етц., етц.

Декорите на една Коледна фотосесия за мен са важни, въпреки, че аз лично предпочитам абсолютен минимализъм за студийни снимки, независимо детски или семейни. Та ако декорите са в битов стил (много любим и разпространен) пуловери (ugly Christmas sweaters) ] ще са адекватни, но не и вечерни, блестящи тоалети и така нататък. Аз бих питала изрично фотографа какви ги е наредил!
PS Викала съм фотограф вкъщи да ни снима с нашата си елха в нашата си къща. Студийни не правя, с изключение на детски.

А традицията на ugly Christmas sweaters мен лично ме потриса, не ги обичам, което не пречи на местните да се състезават кой по-ужасен ще го извади Simple Smile))
https://www.google.com/search?q=ugly+Christmas+sweaters&rlz= … KHeZ5C00Q_AUIDygC

# 113
# 114
12 много ми допаднаха, ама ми се ще по- висок ток, иначе супер са ми, даже моя номер

# 115
  • Street of Dreams

Joy Joy Joy С глас се смея!

А традицията на ugly Christmas sweaters мен лично ме потриса, не ги обичам, което не пречи на местните да се състезават кой по-ужасен ще го извади Simple Smile))
https://www.google.com/search?q=ugly+Christmas+sweaters&rlz= … KHeZ5C00Q_AUIDygC

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Да живее Америка!

# 116
  • Варна
Не знаех какъв тип харесваш, нито с какво приложение ги търсиш, затова стрелях в тъмното.
Погледни и в obuvki.bg, имат отново някакъв код за 30% намаление, но май не на всички модели.

Broken Heart

# 117
Благодаря, за супер бързата реакция на тайга!Аз харесвам най-различни. Предложените изглеждат много качествени и удобни, но ми се иска нещо по- разчупено.По- скоро си търся нещо от този тип (с риск да бъда нахална):
https://www.obuvki.bg/boti-jenny-fairy-ws102625-1-cheren.html
https://www.obuvki.bg/boti-maciejka-03770-01-00-3-cheren.html
https://www.obuvki.bg/boti-maciejka-03715-01-00-3-cheren.html

Този код за намаление от къде се взима?

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 16:00 от parusheva

# 118
Аз пък точно такива ежеднивни не харесвам, с шапки и прочие визии. Миналата година бях така. Тази засега имам идея да сме облечени и двете като Снежанка еднакви. Ще видим дали ще стане иле ще мисля нещо друго. Но при мен нещата стоят така-аз много се вживявам и харесвам красивите снимки, това е повод за нещо по-различно,за нещо с идея и замисъл. Обожавам Коледа. Ако бях и фотогинична ехе....и ако можех да позирам екстра щеше да е.
Споридпмен колието ще е чудесен акцент. Аз бих сложила едри зелени перли.
+1 за начина на изглеждате на снимки.. Обожавам снимките и обожавам да позирам.. Обичам да се обличам по-екстравагандно и различно.. Не си представям на фотосесия с някакъв всекидневен суичър или пък с тениски тип мама, татко и аз.. Обичам да съм на ниво с подходящия грим, прическа, аксесоар, облекло и т.н...

# 119
  • Варна
Кодът за намаление е най-горе:

Пробвай го с конкретен чифт, който си харесала, май не хваща всичко.

Общи условия

Активация на акаунт