Модни консултации -35

• 52 752
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Street of Dreams
И за да е всичко още по-коледно и хубаво - ugly christmas sweaters в partner look Joy
И това пред най-светналата елха в най-светналата къща в квартала! Не знам защо, но една такава Коледа в живота си искам да изживея. Агентче, прося си покана. Simple Smile

# 121
Simple Smile)) Винаги си ми добре дошла, OnDine_, но да те предупредя, че когато не сме по плажовете на юг за Коледа, че сме умрели от студ, сме по Коледни пижами вкъщи Simple Smile)) Друга Американска традиция създадена за да изглежда фотогенично семейството докато децата отварят подаръци на сутринта! Simple Smile))
(напълно разбираемо, между другото че няма да станеш в 4 ам да се гласиш, та като хукнат диванетата в 5 ам да си видят подаръците да си вече идеална Wink
https://www.google.com/search?q=christmas+pjs&rlz=1C1CHBD_en … KHWTvCH0Q_AUIDygC

PS Оу, ще пратя на ММ тази картинка Wink

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 13:56 от Agent Provocateur

# 122
  • Варна
Satisfied Все по-интересно става в темата Satisfied

Ама защо боси, завалийчетата?!

Агентче, ако захванеш бизнес с терлици на снежинки, ще убиеш пазара!

# 123
  • Street of Dreams
Хахахахха, отдавна не съм се забавлявала така в този форум! Grinning Hug

Aгентче, имаш сладки, щастливи мумуни и направо им чувам босите крачета по стълбите надолу в коледното утро! И смеха им. Много хубави снимки и според мен така трябва да изглеждат коледните фотосесии - да издават настроение. Какво по-хубаво от рошави снимки в 5 ам?

Аз вече съм тотално на американска коледна вълна! Това със специалната доставка много ми хареса - ДА за коледните нощници! Ако обещаете обаче, че каквото става в Америка, си остава в Америка:joy:

Ние ще донесем...ъм...наденички и картофена салата.Joy

# 124
  • София
...
Обичам да съм на ниво с подходящия грим, прическа, аксесоар, облекло и т.н...
Именно дали ще е подходящо имах предвид.
Ако е накичено с коледни украси, а ти като коледна елха и в същите цветове, ще се сливаш с декора.
Аз примерно бих акцентирала върху детето, не върху себе си, но въпрос на виждане...

Супер са последните пижами Joy

# 125
...
Обичам да съм на ниво с подходящия грим, прическа, аксесоар, облекло и т.н...
Именно дали ще е подходящо имах предвид.
Ако е накичено с коледни украси, а ти като коледна елха и в същите цветове, ще се сливаш с декора.
Аз примерно бих акцентирала върху детето, не върху себе си, но въпрос на виждане...

Супер са последните пижами Joy
Това фото не правят декори с коледни елхи и не акцентират на бяло, червено и зелено.. А детето ще си остане център на внимание, защото ще си е облечена като принцеса, ще си има и тя аксесоар и всичко необходимо.. Не мисля, че едно бижу ще измести центъра на внимание от тея към мен...

# 126
  • София
Супер, успех тогава!
Поне избери коледно бижу, нещо с топки примерно, не с цветя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 127
По повод червеното обемно колие, ето предложение и от мен: https://www.facebook.com/197642640288070/posts/2078964728822509/

# 128
Истината е,че декора е супел важен каквото и да си говорим. Точно затова и дават съвети какви цветове горе-долу да облечеш. Но пък тези декори се сменят всяка година и са по няколко и се разбират броени дни преди самите снимки,така че не може и много да се съобразиш.
Детето си е дете и то ще е най-забележимото на снимката,щото е малко и сладко,няма как.

# 129
# 130
  • София
Никога не сме правили професионална коледна фотосесия, снимаме се сами на Коледа, но пижамените снимки са супер Grinning

# 131
Спрете се, бре, с таз Коледа...
Искааам да се стягаме за Джулай морнинг, пък.CryCryCry

Фотосесия не си причиних на сватбата, та какво остава за други поводи. И аз обичам непринудените снимки "в движение".

Агент, УНИКАЛНИ снимки, живи.

И да не е съвсем спам. Наистина е нужен трети цвят на червено-бялата комбинация. А по въпроса с чорапките, мисля че ще е сладко да се подават над ръба на боти, с оксфордки. На обувки с ток също може да се получи, но там вече си е висш пилотаж. Ще потърся снимки, като укротя зверовете.

# 132
  • София
Аз вчера носих кецове и раирани чорапи.
Нещо подобно като аутфит:

# 133
Ето малко чорапено вдъхновение. Някои много ми допадат, други са само за пример как стоят на различен вид обувки. С уточнението, че някои от предложенията стават само за млади момичета.
Скрит текст:
Тези много ми харесват и бих...

И да попитам...
Струва ли ви се подходящо да тикам бебешка количка в подобен вид. Много ми харесва, но ми се струва, че количката не ми отива Bowtie. Да ги сменям според  визията си не ми е опция.Stuck Out Tongue Winking Eye.
Скрит текст:

# 134
Супер е за бебешката количка този аутфит.

Общи условия

Активация на акаунт