Модни консултации -35

• 52 766
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Много ми харесва Simple Smile

# 136
  • Street of Dreams
И на мен много ми харесва и не разбирам притесненията - как така дали ще ти отива количката?

# 137
  • някъде под слънцето...
Супер е, но зависи къде отиваш с количката....
За парка, за детската площадка , за детска консултация , за седмичното зареждане в супермаркета(места на които обикновено се ходи с кокичка) ми е малко абсурдно.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 20:50 от sl

# 138
Ха, ха... ами лудост някаква моя. Толкова свикнах с кецовете и дънките последните месеци, че сега не мога да се пречупя и да се върна към предишните си навици. Добре че понякога ми се налага да слагам нещо за работа, та да не излизам от форма.
Темата също ми помага.Heart Eyes

За разходка, ресторант, кафенце... ей такива дребни удоволствия.
Площадките не са моето нещо.

# 139
  • някъде под слънцето...
Не ми се вързва детска количка с ресторант.Поне тук е много рядко срещано явление, по скоро изключение за сватби кръщенки и първо причастие.
За кафенце, зависи от кафенето.Обикновено кафенетата също не са място за среща на млади майки с колички.
Мнението ми е продиктувано от привичките на мястото , където живея.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 12:44 от sl

# 140
Две деца имам и винаги съм била с количките по ресторантите и кафенетата. На детски площадки не ходя.

# 141
  • някъде под слънцето...
Няма лошо, но тук(Мадрид) трудно ще попаднеш на майка с количка в ресторант(освен , ако ресторанта не е български или румънски).
За кафенета...Там също.не е често срещано явление.
Въпреки, че тук пушенето е забранено от повече от 10 години , освен извън заведението.
И се спазва.
Вероятно гп
одините прекарани тук са променили критетиите ми и определено считам, че мястото на дете до 2 години(в количка) не е в рвсторант или кафене.
Мое мнение и не е задължително някой да го споделя.
Това, че Х или У води бебето си на ресторант и го намира за нормално,  за мен не е достатъчен аргумент да го направя и аз.
Всеки сам преценя, кое е най добро за децата му.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 13:34 от sl

# 142
  • Street of Dreams
Не съм съгласна за ограничаването на младите майки от мода или социален живот по ресторанти и кафенета - напротив. Като има бебе какво - трябва да се облича като Мери Попинс и да е само у дома или по площадки? Между другото, показаният аутфит за мен е подходящ за всичко, ако ти е удобен.

# 143
  • някъде под слънцето...
Не става въпрос за ограничаване на младите майки от социален живот.
Децата се оставят на някого(има почасово гледане на деца )
Младите майки могат да бъдат където желаят, но моето мнение е , че ресторантите не са място за бебета.
Дори и само заради факта, че човек отива на ресторант за да изкара добре, а ревящо бебе на твоята или съседната маса, не е в графата приятно изкарване.
Само ввднъж съм била с "бебе"  на ресторант.Малката беше на около година.Големият шеф направи 3 дневно обучение(петтк , стбота иннедекя)  във Валенсия.Държеше всички да сме семейно  .Имаше организирана "детска ясла и градина за мъниците"., а в ресроранта на хотела импровизиран детски кът с хора , които се занимаваха с децата(игри)

Аутфита и на мен ми много ми харесва.Мисля да го "открадна" и да го приложа. на живо.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 13:59 от sl

# 144
  • София
Аз бих го носила в университета. В интерес на истината, до сега не бях пробвала сивото палто с пола или рокля. Ще се пробва.
Но да, малко ми е твърде нагласено за разходка с количка.

# 145
  • София
...
И да попитам...
Струва ли ви се подходящо да тикам бебешка количка в подобен вид. Много ми харесва, но ми се струва, че количката не ми отива Bowtie. Да ги сменям според  визията си не ми е опция.Stuck Out Tongue Winking Eye.
Скрит текст:

Ако количката е черна, сива, бяла или нещо подобно по-изчистено. Blush

# 146
Blush а аз се имам за консерва. Излизането с бебе и количка защо трябва да се подчинява на униформеност и еднаквост. Майката все едно е аксесоар към детето и количката и да се смята, че са подходящи само дънки и тениски. Майчинството е част от живота на една жена, но не одобрявам залитането да се припозват само в тази роля и да се губи индивидуалност, защото така неусетно от майка с дете може да се превърнете в леличката

# 147
Честно казано аз бих излязла с този тоалет и количка защо пък не,дори и да е малко прекалено, но пък аз харесвам да се показва индивидуалност. Не ми е ок това вманиачаване в детето и отричане на себе си и ходене по тениска и дънки, нула  грим и конска опашка. (нищо лично и аз ходя често така, знам, че е удобно,но все пак ).
От друга страна се и притеснявам, защото виждам осъдителните погледи и вторачването в мен ако само малко повече съм нагласила и едни погледи тип" тая пък виж каква се е направила откъде време". Знам,че излизаме от темата,но понеже съм на същата вълна... Винаги бих приветствала жена,която разчупва стереотипите. Но масово виждам точно обратното-неглиже майки и това не ми харесва.

# 148
  • някъде под слънцето...
Не мисля, че детето е причина, за  една бъде майка да бъде  неглиже.По скоро е оправдане.

# 149
Не мисля, че детето е причина, за  една бъде майка да бъде  неглиже.По скоро е оправдане.

Дам. Същото мисля и аз.

Общи условия

Активация на акаунт