Много мина, мъничко остана, ДEКЕМВРИйче скоро ще се гушка в мама (2018)

• 32 494
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Да ви питам кога мислите да започнете с прането на дрешките, на мен датата за секцио ми е на 28.11, но ме е страх да не дойде по-рано и се чудя какво да правя

# 676
Свекърва ми ги изпра вече 2 пъти. Мисля, че каза, че само гладенето остава.
Много ме е яд, че не мога да правя всички тези подготвителни неща сама, но от болницата няма как Sad За всичко разчитам на мъжа ми и майка му.

# 677
  • Ловеч
Аз започнах малко по малко да пера,да гладя и прибирам във вакумни пликове за да съм спокойна.Може да родя утре а може и началото на Декември.По-добре да съм подготвена.

# 678
  • Пловдив
Намен всичко ми е изпрано и почти всичко изгладено.Вчера с ММ взехме и комплекта за изписване и днес го изпрах.И без това бебка по УЗ отговаря 10-12 дни напред,когато реши да заповяда.

# 679
Елвина, как са нещата при теб? Ще те изпишат ли или още ще изчакат? Другите момичета, дето бяха в болница - пишете как сте? Надявам се всички да са добре и най-вече спокойни Simple Smile

# 680
Елвина, как са нещата при теб? Ще те изпишат ли или още ще изчакат? Другите момичета, дето бяха в болница - пишете как сте? Надявам се всички да са добре и най-вече спокойни Simple Smile
От днес вече няма антибиотик, също така от днес не съм и на 24 часови системи, а като изтече банката съм свободен електрон.
Когато ме попитаха в коя седмица съм реагираха така сякаш съм в 40 г.с.
Сякаш и да тръгне да се ражда малката, няма да има проблеми.
Каза, че ме иска тука до 35та и после ме пускала.
И общо взето е това. 😊

# 681
  • бургас
Аз вече изпрах, остават ми само няколко неща, които ще пера тези дни. Но ще гладя когато бебо се появи.
Много ми е мързеливо и изобщо не ми се излиза, даже до магазина не ходя вече трети ден съм така. Утре обаче ще се разтъпча малко.

Родените бебоци как са, а майките? Сладкатакака, ще се радвам да споделиш добри новини.

# 682
Понеже аз съм в болница от 31.10 и приемам Утрогестан вагинално, бях и на системи, но вече не съм. Днес ми изписаха и антибитик и ми казаха да приемам Утрогестан през устата, но ми казаха, че има много странични ефекти.( вие имали ли сте такива)
Нямам търпение да се прибера вкъщи, но все още не искат да ме пускат. Докторката иска да влезна в 37 гас. Седмица.Това означава още 2седмици. Confused

# 683
Pamiinka срещала съм в нета, че вредял на черния дроб. Иначе на мен ми ставаше лошо от него, мисля, че ми падаше кръвното. Не е приятно, но ще търпим в името на бебоцоте.
Обикновено в късните седмици дават да се приема вагинално, а в ранните перорално, но може би за по- голям ефект.

# 684
Аз слагах утрогестан вагинално до 8 г.с . прокървих и го пиех през устата 5-6 дни не почуствах разлика . След тове го слагах пак вагинално до 12 г.с когато отново прокървих и го пиех до 24 г.с. като тогава вече ми ставаше лошо виеше ми се свят и повръщах много ( не съм сигурна дали повръщах от него ) но аз пиех 3 х 2 броя което е висока доза . При мен страничните ефекти отшумяваха час два след приема . Слушай докторите както ти кажат така го употребявай и всичко ще е наред ☺

# 685
И аз в началото го приемах през устата, 3х2... ставаше ми зле от него определено.Попринцип съм с ниско кръвно, а утрогестана го понижава допълнително и имах ужасен световъртеж и тежест в главата.Сега го слагам вагинално.Попринцип само  след приема през устата се наблюдават странични ефекти.

Аз дрешките съм ги изпрала, изгладила и подредила.Само си чакам одеалцето и едни декоративни възглавнички, които трябва да изпера.

На всички които са в болница - Дръжте се, вижда му се края !😘

# 686
  • Димитровград
Здравейте момичета, днес ми казаха че малката буба е добре, контролните изследвания са добре и инфекциите са преборени(разревах се). Казаха, че е 2160кг и искат четвъртък и петък да ида и да я храня две хранения, за да видят как се справям, а и да ми обяснят някои неща и живот и здраве събота може да я изпишат с Божията воля. Място не мога да си намеря. От три седмици съм майка и в четвъртък ще докосна детето си за първи път. Всеки път като си го помисля и се разревавам.
Относно мен чакам да ми свършат лохите и трябва да ми извадят стенда. След това ще ходя в София защото получих ерозийка на шийката и доки иска да ме прати при негов познат специализирал в тази област ще ми прави колоноскопия. После през хомеопата, защото не искам да чуя за лекарства нито за мен нито за беба нито за мъжа ми.

# 687
  • Ловеч
Сладкатакака,много се радвам на добрите резултати и хубавите новини.Дано вече всичко лошо остане зад гърба ви!Пиши по-често да ни разказваш за малката принцеса😘😘😘

# 688
  • София
Сладката, много се радвам че всичко върви добре! Още съвсем малко и ще си прибереш бебчето вкъщи! Кураж 😇🤗

# 689

Сладкатакака, радвам се, че всичко е наред вече и наистина да ви изпишат в събота. Аз нещо пропуснах какво се е случило , а всеки ден чета ( тук обаче ).  Да я храниш две хранения какво ще рече, да пробваш да я кърмиш ли?

Общи условия

Активация на акаунт