Много мина, мъничко остана, ДEКЕМВРИйче скоро ще се гушка в мама (2018)

• 32 473
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте от мен.Настанена съм в Торакс с 2 см разкритие и през ноща бях с контракции.Ще се молим  бебка да издържи в корема още две седмици.
Успех! Всичко ще е наред и на бебинка не й се излиза на студено!
Аз съм със сантиметър разкритие и 1.5 шийка от 24 седмица (тогава беше видяно, може и от по-рано да е.) И въпреки това,  ето ни в почти 32ра, а на бебе й се седи на топло. Вярвам, че и при теб всичко ще е наред.
Стискаме палци!

# 76
Zlatka.K, имаш стиснати палци и от мен! Всичко ще е наред!

# 77
Всичко ще е наред Златка, ще се молим за теб и бебка 😘

# 78
Златка, всичко ще е наред, аз работех в родилно отделение. Идвали са жени с по 3 см разкритие и с нужната терапия и лежане са изкрвали по 20 дена, някои дори повече. Не се притеснявай, вярвай, че всичко ще е наред. Стискам палци да изкарате 2 те седмици че и отгоре.

# 79
На мен днес ми откриха следи от белтък в урината Sad Нз дали трябва да се притеснявам, докторът нищо не каза, според него не е нещо сериозно. Нямам отоци, кръвното ми е ниско. Но имам доста бяло течение и се чудя дали не е дало то отражение. На някоя от вас случвало ли се е да се появи белтък без да има сериозна причина.?

# 80
  • София
Злати, стискаме палчета бебка да устиска и повече от 2 седмици. Пиши да казваш как си! 🤗

# 81
  • София
Белтък и албумин в урината се следи, доколкото знам, защото са предвестници на преекламсията.

# 82
Да, дано обаче е временно отклонение.

# 83
  • Ловеч
Злате,стиснати палци и от мен.Задръжте и двете още две седмици...Пиши да ни държиш в течение

# 84
Злате стиснати палци и от мен ! Всичко ще е наред . Бебка да стой на топло даже повече от исканото от теб време ✌🤞✌
Пиши често как си 😘

# 85
Здравейте от мен.Настанена съм в Торакс с 2 см разкритие и през ноща бях с контракции.Ще се молим  бебка да издържи в корема още две седмици.

Стискам палци бебката да постои още на топличко и да не бърза 🙏

# 86
  • бургас
Златке, и аз стискам палци Hug

# 87
Злати, ще стои бебка, повече даже ще си стои, само бъди спокойна Simple Smile

Рейн,
Скрит текст:
има мъничка грешка в заглавието, ако може да се поправя...

# 88
Златка, стискам палци!

# 89
Стиснати палчета и от мен Злате, лекарите какво казват, колко е голям бебока, до колко гр искат да стане.

Моите крака тези дни са като на Шрек. В петък съм на ЖК, ще видим как ще процедираме. Малкия се надявам да не се е завъртял с дупето надолу, че снощи голямо шава е беше. Напипван нещо твърдичко и обло отгоре, но не мога да преценя дали е дупе, глава или друго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт