Много мина, мъничко остана, ДEКЕМВРИйче скоро ще се гушка в мама (2018)

• 32 493
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Аз също мисля да съм с епидурална упойка, освен ако не ми се види много леко изживяване Grinning Иначе разкъсвания не могат ли да се получат и в двата случая? За чайчетата - аз пия чай от мента абсолютно всяка сутрин и всъщност вчера за пръв път чух че ментата, не се препоръчвала за бременни. При нас всичко си е наред въпреки чая Blush За арниката също съм чуваала, но мен лично ме е малко страх да опитвам разни неща на своя глава. Иначе точно една жена ми я похвали, че благодарение на нея много лесно родила и нямала никакви разкъсвания с второто си дете, докато с първото не било така..ама дали е заради това..нямам представа наистина Simple Smile

# 91
  • бургас
И моят бебок снощи май се обърна...  същата работа, напипвам нещо обло отгоре, но не знам...  Троянчев ми каза, че до 36г.с. може да се върти.

# 92
Златка, стискам палци и аз, ще я закрепите госпожицата!

Аз за ментата за първи път го чувам, не съм имала проблеми досега.
За арниката питах специално заради китките, понеже много ми помага при такива неща по принцип, но ме посъветваха да я избягвам (а аз исках да си мажа ръцете с нея), защото не било добре при бременност и реших да не рискувам.

# 93
  • Пловдив
За сега съм ок.На кормагнезин съм.От 16:00 часа съм тук и два пъти ми правят запис на тонове и контракции за сега няма.Бебка миналата седмица беше 2,300,а АГ каза че трябва да се задържи още две седмици поне за да съм в девети месец.

# 94
Злате щом си под наблюдение всичко ще е наред 🤗

Оправих заглавието, благодаря, че сте обърнали внимание ☺️ уж гледах, но съм пропуснала 😁

# 95
Злати, дано сте си 2 в 1 даже повече от 2 седмици! Важното е, че сте взели мерки навреме и те наблюдават.

# 96

...А също какво ви е мнението за арниката?При предишната ми бременност бях започнала да я вземам от началото на 9месец и дали заради нея или нещо друго но раждането ми беше леко с малко разкъсвания а два часа след това се чувствах сякаш не съм раждала.

Аз съм за. Имам две секциа, преди второто  взимах арника ( хомеопатичен монопрепарат - ок три дни преди и три дни след секциото) не съм сигурна, че е САМО и единствено от нея, но като че ли по-бързо се възстанових след операцията.
Mimbr    Голямо бебе ми се струва! Браво на бебето!

Лаленце - какво спечелихте от томболата? Нека и в живота наистина да е късметлия вашето бебоче !

Ябълка - не се и съмнявам, че на семейството на твоя мъж тези пари са “ хвърлени на вятъра”. Според мен,  ако трябва да се дадат 2 бона за лаптоп,  ще им се види по-разумно като разход. Confused 

Злате - под лекарски контрол си, остава да си спокойна и всичко ще е наред. 2 седмици не са чак толкова много дни, мисля, че ще издържите, ако успееш да се успокоиш.

# 97
  • Пловдив
Злате, стискам палци да сте добре с бебето, поне 2 седмици! Пожелавам ти да си изкара до термин, ама божа работа. Под наблюдение си, така че я карай по-спокойно, до колкото е възможно това! Не си мисли най-лошото! Успех и спокойствие!

# 98
  • София
Как сте момичета?
Днес бях на лекция за раждането, различните видове раждане и упойки. ММ беше и той с мен и гледаше странно след всичко чуто и видяно, много беше сладък.
Качвам една снимка на моята пупа.

ПС:понеже следя и ноемврийчетата, те много вече се появиха на бял свят. Да са живи и здрави и те и мамите.
Само да споделя, че една мама роди доста по рано (съвсем в началото на 9 ти месец, термина и е бил за 20ти ноември) и то се съмнява, че раждането е тръгнало след вагинален преглед, който са и направили ден по рано. Така че.. имайте по едно на ум за този тип прегледи.

# 99
Как сте момичета?
Днес бях на лекция за раждането, различните видове раждане и упойки. ММ беше и той с мен и гледаше странно след всичко чуто и видяно, много беше сладък.
Качвам една снимка на моята пупа.

ПС:понеже следя и ноемврийчетата, те много вече се появиха на бял свят. Да са живи и здрави и те и мамите.
Само да споделя, че една мама роди доста по рано (съвсем в началото на 9 ти месец, термина и е бил за 20ти ноември) и то се съмнява, че раждането е тръгнало след вагинален преглед, който са и направили ден по рано. Така че.. имайте по едно на ум за този тип прегледи.
Страхотно коремче.
Бях на последна ФМ при Сигридов. Часа  ми беше за 12, но влезнах малко преди 3.
Бебка е добре. Тежи 1831 грама, отговаря си по всички параметри на седмицата 31+4 г.с. Имам си околоплодни води и 1 степен плацента. Нищо общо с изследванията от МД. Плюс това, че беба  пак е главично.
Обаче шийката е 10 мм...
Но като цяло прегледа мина добре, доволен е доктора, ама аз не съм защото не направи снимка и бях мн разочарована като видях че няма.

# 100
Dekemriika, опитах да ви върна личното съобщение, но сте ги забранили и няма как да ви пратя. Иначе отговора беше това.

# 101
  • гр. Тутракан
След дълго чакане пред кабинета на АГ (часа ми беше за 12ч влязох в 15ч)мога да кажа спокойно, че беба е добре. Продължава да е момиче. В 31г.с.+6д тежи цели 1700гр, голяма шошка. Не се е обърнала още с главата надолу. Спеше си с ръцете пред очите. Всичко е в норма. Извика ме на преглед на 6ти ноември.
Злати, стискам палци всичко да е наред при теб. Дано беб изчака по дълго от тези 2 седмици. Пиши как си и какво ново с теб.

# 102
Еуфория, много хубаво коремче! Пупупупу!!!
Да ви споделя нещо, по моя край "пупа" се казва на нещо друго и всеки път като прочета думата и гледам ей така Flushed
Joy Joy Joy

# 103
  • Пловдив
Момичета чувствам се доста по добре.Системите продължават днес и утре и в четвъртък живот и здраве да си се прибирам.

# 104
Злати, радвам се, че ще те изпишат скоро и се пази повечко в къщи!
Никол, браво за хубавия преглед!
Да питам момичетата, които приемат протеин Прегнако - видях, че има 2 вида, втория е за 7,8,9 месец от бременността, някой знае ли каква е разликата?

Общи условия

Активация на акаунт