Захранване – въпроси и отговори. ТЕМА 2

• 32 326
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
С това заспиване само на гърда ми се реве!

То не само това ми е проблема, а не иска да спи и в леглото си. Оставям я на спалнята и вечер като се събуди от нашата спалня се местя при нея и така си откарвам нощта. Преди се местех обратно при ММ, но съня ми беше никакъв и накрая се предадох.

И за да не спамя - В кой месец се въвеждаше месото?

# 91
  • Somewhere in Spacetime
Месото - след навършени 6 месеца. По американската схема е след 8 месеца.

# 92
Момичета, с каква риба се започва ?

# 93
  • Плевен
Най добре е бяла риба - треска, хек, пъстърва, но може и сьомга, скумрия. Аз започнах със смадок ( речна бяла риба).

# 94
Аз ще й дам първо сьомга. Тя и авокадото са богати на мазнини и поради това са подходящи дори за първи храни. В Щатите поне така процедират и препоръчват педиатрите. Има една ферма за сьомга близо до нас и смятам да купим от там и да видим дали ще се хареса.

# 95
Мога ли да започна въвеждането на глутен в 5 следобед вместо сутрин?

# 96
Аз дадох сьомга за първа риба.

# 97
  • София
Мога ли да започна въвеждането на глутен в 5 следобед вместо сутрин?

По-добре сутрин, за да има време за реакция в случай на алергия. Когато го въведете три, четири дни и всичко е ок може да го дадете следобяд.

# 98
Глутенът трябва да се натрупа в организма, за да има реакция. В тоя ред на мисли, не мисля, че е проблем да се даде по друго време. Мое мнение.

# 99
Да и аз точно това си мислех. Тъй като ходи на ясла до 4.30 няма кога да го въвеждам през деня. Предпочитам аз да му давам.

# 100
Аз дадох сьомга, но не се одобри.

# 101
Да и аз точно това си мислех. Тъй като ходи на ясла до 4.30 няма кога да го въвеждам през деня. Предпочитам аз да му давам.
Как така ходи на ясла на колко е детето?

# 102
Предполагам , че живее в чужбина и за това бебето е на ясла.  Масово от четвъртия месец вече са на ясла . Няма как,  мама трябва да работи. 😉

# 103
  • Плевен
Направо не си го представям това с яслата за малко бебе. Аз се чудя как да го пусна другата есен. Но като нямаш избор.
Та за глутена аз също го дадох следобед. Според мен, ако е силна алергична реакция така или иначе ще ида в спешното, не при педиатъра. Просто за новите неща избирам ден, в който мъжът ми си е вкъщи, за да може да реагираме по бързо. То ако чакам линейка недай си боже в нашта държава...

# 104
Да живея в чужбина. На 7месеца е. Вече 2ри месец ходи

Общи условия

Активация на акаунт