VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 741
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 460
Да, само се обърка с Илиндена, но беше добре в сравнение с останалите.

# 2 461
И въпреки всичко ми се струва, че дълбоко в себе си, колкото и да я подкрепяше иначе, Ваня НЕ одобрява Рози и се дразни от пасивността и.
Че кой одобрява Рози, пасивността й и глупостта. Просто в конкретната случка и ескалациата на всеобщата простотия Рози стана жертва на оня глупак и жалко подобие на мъж. Затова Ваня я подкрепи. Затова и повечето тук бяхме на нейна страна.
За вчерашните драми - няма само добри или само лоши хора. Снощи (или когато е била въпросната истерия) Мира постъпи грозно, подло, жестоко и отмъстително. Предвид всичките й претенции за доброта, милосърдие, вяра в бог и бла-бла, беше голяма излагация. А Ваня снощи беше жертвата.

ПП. Бабичка, бабичка Ваня, ама лицето й по-опънато от това на Мирка. Явно е вярна максимата, че на стари години е или лицето, или дупЕто Joy

# 2 462
  • София
За вчерашните драми - няма само добри или само лоши хора. Снощи (или когато е била въпросната истерия) Мира постъпи грозно, подло, жестоко и отмъстително. Предвид всичките й претенции за доброта, милосърдие, вяра в бог и бла-бла, беше голяма излагация. А Ваня снощи беше жертвата.
Точно.  Peace Много грозна душа носи и това е.

# 2 463
А на Ваня душата да покоментирате малко...предлагам. за Мира чухме.

Лицето на Добринка е опънато от килограмите-това е всеизвестна истина, че пълните хора имат изпънати лица, а слабите-съсухрени.

# 2 464
На Света Ваня искаше да напишеш, но някак ти се е изплъзнало Grinning

Бих казала пу-пу-пу! И на друга планета да беше, пак нямаше да е достатъчно далеч!

# 2 465
  • В царството на игрите:)
Гледайки тази година Биг брадъра и четейки тук от време на време се убеждавам за пореден път, че дали някой е известен или не, проблемите ни идват от липсата на чувство за хумор и самоирония. Много на сериозно сме се взели и сме раздули егото си до висоти, които трудно издържаме и ние самите. От там идват и трудностите в общуването. В къщата може да са "известни", но и те са хора. Всичко вземат много на сериозно, не се смеят и не умеят да обръщат ситуациите в своя полза. Ако бях на мястото на Ваня, след думите на Мирчето, щях да надена един чаршаф и да се нося като зъл дух из къщата и ще им раздам по един чесън да се пазят от мен. Няма никаква изобретателност в действията им. Разбира се, тези неща си ги мисля на дивана в хола или край печката докато Брадъра ми жужи на главата. Не знам, обаче, дали чувството ми за хумор няма да не напусне след 2 месеца бездействие и простотии в тази къща с едни и същи физиономии изтрещели колкото мен Confounded Действителността се изкривява, както и ти самия. Не бих съдила строго за тези хора, когато те са точно в тази ситуация. Иначе казано: "Не си ти, когато си в къщата на Биг брадър" Simple Smile От четенето във форума, обаче, оставам с впечатление, че тук повечето са напълно готови за това предизвикателство  - здрав дух в здраво тяло Simple Smile

# 2 466
абе аз стигнах до извода, че всички сме еднакви; в един момент човек е Добър, в следващия е Зъл; ама тези две неща ги проявява в 99% от случаите към различни обекти демек хора ... въпрос на симпатии, флуиди и т.н... то като с флюбването, на'и Gift Heart 

# 2 467
Ееей, голям резил тез ВИПчета Joy
Гласувах с "Кулагин беше напълно прав"!
Как, мама му стара, за ДевоМира той беше дявол, когато изказваше разни истини да Ваня в много по-мек и кавалерски вид, а на тази фитка и е позволено и е права да нарича Ваня "злобна бабичка". И всички наоколо кимат с одобрените и възхищение... Ужасни са вкички, като махнаха Кулагин и Рози, заслужават Мекичко-Тъпичко да ги бие, ей тъй да им е гадно и болезнено като сядат на дупетата си Joy

# 2 468
Почвам и аз да мисля наказателно, айде Кифльото да спечели, ще им натрие носовете
Ама надали, те вече са си избрали кой ще спечели, всичко е нагласено

# 2 469
Не всички хора са еднакви - не всички са със силно развити животински инстинкти, не всички са конформисти, не всички са лицемери, не всички са агресивни (честно казано, не мисля, че е лесно да се намери жена, агресивна колкото Божана - единствената асоциация, която правя, като се разбеснее, е с буйна ромка от тези, дето ги дават от време на време по тв-то).
Знам, че човек може да не е нищо от изброеното и пак да не е добър, но според мен, такъв човек е за предпочитане пред горните.

# 2 470
Оф, стига с това кой да спечели... Все едно ми е - те не печелят нищо. Някаква пластмасова звезда. На всички да раздадат по една. Аз, ако спечеля такова нещо, ще го изхвърля в контейнера пред блока, преди да се прибера. Напълно ненужна вещ, без стойност. Всички са спечелили, когато са си договаряли хонорара. Не им разбирам тази амбиция да са на финал. Най-добре беше Норчето - излага се 4 дни и си взе паричките, дори вече не се говори за нейните излагации. Така се прави.

# 2 471
Възможно ли е за толкова кратък срок да вземе пари Нора?
Ако е така - браво на нея!
....
Коментират се зодиите и в тази връзка питам: знае ли някой Ричко, Розка и Стефчо на кои дати са родени, че ни ми изиза в нета?

# 2 472
  • София
Хороскоп ли ще им правиш Joy

# 2 473
който и да спечели е ясно, че всички станаха за резил ... най-тъжно е че не осъзнават това ... Мира как чак сега се притеснила какво ще си помисли зрителят, или това е манипулация какво ТРЯБВА да си помисли зрителят според/за нея ...
нека се посмеем малко (Божка на колко чашки ли е била и какво ли й се е привидяло 🤣)

# 2 474
Възможно ли е за толкова кратък срок да вземе пари Нора?
Ако е така - браво на нея!
....

Взимаш каквото си си договорил, разбира се. Иначе първият месец нямаше да има номинации и изгонени, за да си заслужат хонорара

Общи условия

Активация на акаунт