VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 747
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 475
тук пише всеки коя зодия е Simple Smile
https://nova.bg/vipbrother/profiles

# 2 476
Хороскоп ли ще им правиш Joy

Тц. За една приятелка питам.

# 2 477
А нещо сладолед, тортичка? За нищо не ставате, ей, какви родители сте вие...мълчете, мълчете...обидена съм пък
Нидей така чадо, не се гневи, храната ще ти загорчи.
Чакай, сега с много любов ще ти пръжна яйчице със сиренце.

Simple Smile )))
Хилете се вие, но знаете ли, че е трудно да се направят наистина вкусни бъркани яйца? Или стават сухи, или стават водни, или нещо на сол не са както трябва...То си има техника, ето, дори Гордън Рамзи показва как да се направят перфектните яйца за английска закуска. Ваня не я гледайте, че пита как се готвят разни неща. Знае тя, знае...но питайки, научава доста за питания. Как ще отговори, как ще погледне, какво знае по въпроса и въобще знае ли нещо по въпроса, такива ми ти работи.

# 2 478
Хороскоп ли ще им правиш Joy

Тц. За една приятелка питам.

тук пише всеки коя зодия е Simple Smile
https://nova.bg/vipbrother/profiles

Добре, но не пишат датата на раждане.

# 2 479
  • София
Joy Joy Joy
Сега уроци по готварство, утре може и по друго Stuck Out Tongue Winking Eye
Внимавайте какви ги пишете.

# 2 480
  • София
Скрит текст:
А нещо сладолед, тортичка? За нищо не ставате, ей, какви родители сте вие...мълчете, мълчете...обидена съм пък
Нидей така чадо, не се гневи, храната ще ти загорчи.
Чакай, сега с много любов ще ти пръжна яйчице със сиренце.

Simple Smile )))
Хилете се вие, но знаете ли, че е трудно да се направят наистина вкусни бъркани яйца? Или стават сухи, или стават водни, или нещо на сол не са както трябва...То си има техника, ето, дори Гордън Рамзи показва как да се направят перфектните яйца за английска закуска. Ваня не я гледайте, че пита как се готвят разни неща. Знае тя, знае...но питайки, научава доста за питания. Как ще отговори, как ще погледне, какво знае по въпроса и въобще знае ли нещо по въпроса, такива ми ти работи.
[/spoiler]

Аз харесвам на Жак Пепен яйцата.На Гордън не ми харесват.

# 2 481
  • густо майна Филибето
Много огнени знаци са събрали в този сезон. Останали са само Лъв, Овен и Стрелец. И един Ричо, рибЕ, който оцеля благодарение на щита.

# 2 482
Защото си стара вещерка, пу, пу, пу! Ще ми обиждаш ГордитУ Frowning1

# 2 483
то трябвало да напишат и асцендента им Simple Smile нали след 30 г. той е определящ, в къщата повечето са над 30

# 2 484
Има си тема за зодии.

# 2 485
  • София
Защото си стара вещерка, пу, пу, пу! Ще ми обиждаш ГордитУ Frowning1
Ау, птичке, май и ти го владееш вещерския занаят. Ще си признаете всичко вие малко по малко.  Laughing

# 2 486

Само кажи и Лъвовете ще ги насера - с всички зодии го мога, просто на момента Овен ме е издразнил. Аз щом и от най-добрата и алтруистична зодия Риби се отвратих покрай Ричко  та сега се изприщвам, като чуя за мъж Риби. Чак моят собствен мъж намразих покрай оня плазмоид.

Току що го свърши успешно с твоята ... зодия.

# 2 487
  • София
Хайде сега, на този яйцата били такива, на онзи онакива Joy
Метнете една наденица и се успокойте.

За огнените знаци. Ми то за това е такава ситуацията. Голямо его имат всички, никой по гръб не пада и това не са отборни играчи. Драпа се за лидерство.
Овена щото е овен и трябва да води стадото, лъва по презумция се счита за "велик" , стрелеца пък първо стреля после мисли и те така.

# 2 488
Това със зодиите не мина ли, като мода? ЖДНБ

# 2 489
Кой е овен в къщата?

Общи условия

Активация на акаунт