VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 722
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 490
гледам много разбирате от зодии, та някой ще ми направи ли един хороскоп, да ми види и асцедента ... та да знам и аз с какви хора коментирам и какви хора коментирам ... МОЛЯ най-чистосърдечно! Ще ви се отблагодаря с вафлички (ама не са жалки, имат си шоколадец), мекички, лазанки, отварки ... само супичка нямам, защото не обичам, ама заради вас мога да направя Wink правя и много вкусни омлети Wink имам няколко вида сирене в наличност ... достатъчно ли е? айде сега да се намери една добра душа и да спретне един анализ на моята зодия, заредила съм се с ... но в крайна сметка, ако не ми угодите ще ви наплюя ... яяя каква добра душа съм, предложих даже да ви сготвя

# 2 491
  • Ню Йорк
Това със зодиите ми е голяма глупост  ooooh!

# 2 492
# 2 493
Говори се, че в предстоящия сезон на предаването ще влязат Мегз и Мария - отварачката! Ще бъде скандалнооо

# 2 494
  • София
Отвратително ще е..
ББ не си ли взе поука, че не скандалите правят рейтинга.

# 2 495
Аз не мисля да гледам другите "звезди" - тези ме изнервиха достатъчно.

# 2 496
  • густо майна Филибето
Ще ми е интересно да направят един ВИП със сценаристи и актьори. Да има схеми и игра като хората. Simple Smile

Харесвам светата троица, но моят чуек е Наско.

# 2 497
Е,те само овни вътре, доколкото разбрах. Радвам се,че моята я нямаше. Е,само за малко. То затова и свестни  вътре-нтцъ. Joy
Шегувкам се....почти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 498
А, Кулчо е моята зодия 😂 - миличка девичка 😂😂😂
Почвам да чета темата, че днес съм в пропуск.. Сори за спама, милички ☺😂

# 2 499
  • густо майна Филибето
Лъв - Мира, Божана, Петко
Овен - Стефан и Ваня
Стрелец - Наско, Константин, Лора

# 2 500
То само огън и пламък в къщата се събрало, страст и стихия 😂😂😂😂
Аз овните ги харесвам, поне тези, които познавам.

# 2 501
  • София
Трябва да се взема в ръце. И ракия да пропия, да почна да говоря бавно и провлачено, после в един момент да се забързам щот кекса изгоря Joy

# 2 502
  • sofia
Догледах снощните низости.
Когато вкараха Ева и Ваня, беше явно, че се цели скандал между тях. Не се получи. Двете решиха, че са се измъкнали с хонорарче, като са измамили Брадъра, очаквал действие по този сюжет. Ева, макар и унизена, като конформистка и страхливка се спаси. Остана Ваня, която даде добри поводи на сценаристите да я добутат до агресия и лудост. Много е грозно това, което се случва. Естествено, че Ваня не е добър човек, но тя е голяма певица и все пак, възрастен човек. Гадно ми е да я гледам така унижавана и провокирана...
Заслужиха си хонорара...И тя и Ева и Кулагин и Ричко, Божана, Мира....Сал една Лора е влязла да купонира...

# 2 503
.............................
..............................

Зърнах някакъв вук на наметалото й -квой туй нящо бе, не й приляга на една примадона и сериозна жена да носи плащ с такова изображение изотзадзе....
😁индианското име на Ваня е "набожната вълчица"

# 2 504
  • Испания

+ 1

Както и за рецепти.

Коментар на последните събития във VIP Brother 2018 - „На кафе” (25.10.2018)

Общи условия

Активация на акаунт