VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 657
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 685
Евала на Стефун,че си прави труда.
Тази жена минава всякакви граници.
Време е да я извадят. ББ да я извади. Налага се.

Това е и целта и! Да я извадят и да си вземе парите до стотинка!!!

# 2 686
  • София
Като изброяваха какво е Божка, защо забравиха да кажат, че е алкохоличка?
Може би това е най-доброто и "качество"... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 687
  • Испания
Хайде, миличка! Хайде, Добринче! Влизай в колицата! Едни добри и богоугодни хора ще ти помогнат. Хайде, миличка!

# 2 688
Мира намеси синът на Ваня Костова. Тая жена спирка няма.
Мира напомня по злоба на буля Ирина, но е по-простичка и плитка. Малко е трудно да се каже коя е по-тъпа, но със сигурност и двете са некадърни, а драпат за ефирно време. Няма да забравя миналата година една жена във ФБ каза нещо по адрес на Торнев, а тая Мира вика: внимавай, е те напръскам.
Забравя, горката, че е добричка и наивна...

# 2 689
И, сега, ще се обясняват... Уф, Боже, Боже... Изпрати им сълзи и страдания! Благодаря!

# 2 690
Стефан не се е затвърдил като лидер, както ББ винаги втълпява. Стефан заради Гала, нормално беше, че ще стигне до края. Той си е човек на Нова, какъв лидер да е? Даже и ВИП не е.

# 2 691
Много минорно настроение в къщата.Да вземе Брадъра да ги почерпи с кексчета с тревица-ще сцепят рейтинга!
А, то и без трева е егати мазаляка, представям си с нея какво ще стане... Ще имат още повече енергия за скандали и молитви. Crazy Laughing
lsd по-добре 🤣🤣🤣

# 2 692
Евала на Стефун,че си прави труда.
Тази жена минава всякакви граници.
Време е да я извадят. ББ да я извади. Налага се.

Това е и целта и! Да я извадят и да си вземе парите до стотинка!!!
Ама нищо прОтив, честно. Да взима каквото има да взима и да си отива. Не стига,че се излага,ами и ми причинява неудобство да я гледам. Не ми е ок всичко това.
Каквото и колкото да вземе обаче, не може да излезе на сметка. На минус е отвсякъде. Жалко,много жалко.

# 2 693
Стефо влезе във финалната фаза вече Rolling Eyes
Звероукротител, изповедник , миротворец, или скрит  сатана Sunglasses

# 2 694
Стефчо, какви бизнеси въртиш/л като не си общувал с толкова много хора!?!?!

# 2 695
  • София
Айде, пак кадри от вчера... Те за това ли го направиха 1,5часа? За да гледаме половин час от предните дни...
Веднъж 1/2 час "живо", после същото в дейлито, после няколко повторения и... отново в понеделник... От 1/2 час пълнят седмица...  ooooh!

# 2 696
  • Испания
Тези добри и набожни хора мноооооооооого се притеснявкат за нас, зрителите. То другарят на пчелата-майка, то Добрева, то драскачът...

И колко трая гладната стачка? 10 минути?

# 2 697
Айде, не издържа. Гладът надделя!

# 2 698
  • София
Не знам, не знам, те и без външна помощ достигат неподозирани висини.... Като че ли по-удачно ще е да вземат някакви транквиланти. Господ ми я праща тази мисъл, да се свети името Му.  Laughing

# 2 699
  • Испания
Е, неееееееее! "Шъ ям като съ прибера вкъщи".

Общи условия

Активация на акаунт