VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 679
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 700
Ванчето отиде да моли Бог да прости на ББ.

# 2 701
Много беше важно Ваня да каже, че не е вкусила дори грейпфрута. Така или иначе ги наказаха заради това, да си го бе изяла.
Иска да яде, но без да разбират съквартирантите и всички да я съжаляват. Тази жена не е фред с главата. Отвратителен човек.

# 2 702
На мен Стефан най-много ми харесва и ми прави все по-добро впечатление. Мисля , че е много по-дълбока личност отколкото видяхме в предаването, просто е многопластов и трудно свиква с хора. На базата на всички луди и мутри и гейове и лелки - той ми е най-адекватен!

# 2 703
Гледам рекламите... Коя е тази МАМА, която препоръчва тези продукти? Да се яви тука, да каже защо ги препоръчва и колко са й платили...

# 2 704
Цяла вечер ли ще ни показват една драма куин?

# 2 705
  • Някъде в Матрицата
Сори, ама аз някои неща не ги разбрах. Сигурно някой е плюл зад гърба ми и ме е омагьосал.
Кога свършва  сезона? Кога излиза последният изгонен?
Онова видео, на което брадърите се подпираха вчера по време на номинациите, излъчиха ли го?

Ако се вярва на изнесеното в Блиц за All stars-а, пак ще влизат чантичките. 😂

# 2 706
  • Англия
Мира е ужасна още от " Черешката на тортата"  показваше жилище на съфорумка за свое😅 Даже и кафето си пиела на балкона всеки ден. Така лъжеше 😅
В предаването, в което участва с Камелия Воче и Рут Колева? Казва “имот на мои приятели”, сега си го пуснах....

# 2 707

Ако се вярва на изнесеното в Блиц за All stars-а, пак ще влизат чантичките. 😂

А, дано. Моля ти се, Господи!

# 2 708
Май наистина Стефчо е най ок. Отначало си мислех че е прикрит, ама толкова да е добър нзн. Съмнявам се!
Май вече той ми е фаворит!!

# 2 709
Откакто е в ББ, Стефан много е отслабнал

# 2 710
Айде, пак интриги... Трябваше да си държат Кулагин, той да ги дразни, и тях да не ги закача ВБ. Те какво си помислиха, че като излезе Кулагин, живота ще е само купониране ли?

# 2 711
# 2 712
Оф, Божана ще се самоубива. Айде, де - направи шоуто, Божке! Ваня ще те възкраси, спокич!

# 2 713
На мен Стефан най-много ми харесва и ми прави все по-добро впечатление. Мисля , че е много по-дълбока личност отколкото видяхме в предаването, просто е многопластов и трудно свиква с хора. На базата на всички луди и мутри и гейове и лелки - той ми е най-адекватен!
Мисията изпълнена. Това беше целта. Интересно, ако жена се държи така, моментално е заподозряна в лицемерие, театралничене и още сто гряха, а мъжът почва да създава впечатление на адекватен. Мдааа...
Мен пък Стефан хич не ме грабва с жестовете и монолозите си.

# 2 714
Изтървaх ви, a толковa нещa искaм дa изям...оф, дa кaжa. Ей нa почти не хaпнaх от греПФРуКтa и нaкaзaние. Не могa, aко Бог ми дaде сили ще се рaзревa. Aко ли не, ще идa дa видя пилешкото бутче дaли не нaстивa в хлaдилникa. Трябвa дa го спaся и стопля в утробaтa си. Бог повелявa.

Общи условия

Активация на акаунт