VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 96 169
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 960
Аз пък тази песен на Лора никога не съм я харесвала...Не знам дали е евъргрийн - за мен по-скоро песни като Замириса на море и Семеен спомен от Поморие са летни евъргрийни... Втората даже има кавър на Светльо Витков... Една моя роднина твърдеше, че Айде на морето е вечен хит, но аз така и не я харесах много...

Снощи ставало ли е нещо интересно? Да търся ли записи, или не си струва? Има ли клип на момента, в който Кали се кара на Ричко, че съм го пропуснала??

# 961
Разбрах ти мнението, няма нужда да се повтаряш,потретваш и т.н. то е ясно, че никой никого не може да убеди.

Така ли било. Е, аз се заблудих, че имало нужда, да се повтарям и потретвам, защото от снощи се дъвче творчеството на бездарницата.
Цитират ме - отговарям. А теб пита ли те някой отново?

Цитираш ме / обрщаш се към мен - отговарям. Чувствай се специална.

# 962
Момичета, ще ходя за Карузо, то се е видяло.  Mr. Green Че и две ще си взема, след вчерашният епизод.
Пълна скука, седнали Петко, Божана и още кой беше да обсъждат дупарата /както Петко се изрази/ на Розмари, била се отпуснала, даже и изгърбила. Много грозно, ще кажеш, че Божана е първа красавица.
Не харесвам Стефан, но вчера ми хареса как отговаряше на въпросите на Божана, много хубаво и затвори устата. Петко пък излезе по-малко мъж и от Наско. Абе всичките са хвани единия и удари другия.  ooooh!

https://www.vbox7.com/play:16e7967145 Кали

# 963
Момичета, ще ходя за Карузо, то се е видяло.  Mr. Green Че и две ще си взема, след вчерашният епизод.
Пълна скука, седнали Петко, Божана и още кой беше да обсъждат дупарата /както Петко се изрази/ на Розмари, била се отпуснала, даже и изгърбила. Много грозно, ще кажеш, че Божана е първа красавица.
Не харесвам Стефан, но вчера ми хареса как отговаряше на въпросите на Божана, много хубаво и затвори устата. Петко пък излезе по-малко мъж и от Наско. Абе всичките са хвани единия и удари другия.  ooooh!

Просто П@тко и завижда за ръста, затова.

# 964
  • Варна
Добро утро, котарачета!
Аз само да попитам Р.и Р. правиха ли кекс, и кога е финалът?  А, и кой е Карузо, победителят ли?Mr. Green

Чудя се от известно време - дали им плащат допълнително ако рекламират нещо вътре. Снощи Петкан обясняваше подробно някакво заведение, където щели да купонират като излязат, сещам се и за интимния гел с точно назовано име, дето Яна го харесвала и той го купувал на промоция от симпатичната аптекарка. Но пък пропуснаха да ни информират за вафлите на Ричко от кои точно са. Това момче като излезе трябва да си отвори баничарница - ,,Вафли и мекици от Ричи".

Гала днес е потресаваща, влезе с поднос с ракия, от зарана ще се почват, а пък вие тук - кафе, що така?

# 965
Мхм. И оная Айде в Приморско, айде в Бургас е евъргрийн. Да не е Луис Армстронг, какви евъргрийни ви гонят. Такива третиразрядни певачици не могат и да мечтаят за такива неща.

# 966
Тя Гала, до края на ВБ, с поднос Ксанакс, ще почне да влиза.

# 967
  • густо майна Филибето
Разбрах ти мнението, няма нужда да се повтаряш,потретваш и т.н. то е ясно, че никой никого не може да убеди.

Така ли било. Е, аз се заблудих, че имало нужда, да се повтарям и потретвам, защото от снощи се дъвче творчеството на бездарницата.
Цитират ме - отговарям. А теб пита ли те някой отново?

Цитираш ме / обрщаш се към мен - отговарям. Чувствай се специална.

О, да, благодаря. Само дето не е за творчеството на Лора. Така както продължава да се коментира, мисля, че още няколко дни ще солиш манджата с едно и също.

# 968
Добър ви ден, милички.

Не знам Лора Евъргрийна къде я въртят (сумите да се върти една песен по радиата се знаят), ама до сега даваха Пепа транс да прави странни танци по дъ войс.

# 969
От клипа на Кали разбрах, че каквото се случва между Стефан и Гала си е само тяхно, а каквото се случва между Рози и когото и да е, е обществен въпрос и трябва да се обсъжда.
Поздрав с истински евъргрийн:
Скрит текст:

# 970
  • София
При Гала май всеки петък от сутринта почват с купонирането, вече е от вторник Joy
Така сега за проваленият сезон да кажа няколко думи.
То добре, че беше Кулагин та до някъде избутаха, но грубата им грешка беше, че наблягаха на скандала, а човека не само скандали е правил. А и покриването на другите участници, нищо не видяхме от почти никой.
Като трябва да се пази реномето на този и онзи, така е.
Отнесаха го Мекицата и Роузи с тъпата си история, ама българина не е чак такъв воайор нито пък псевдо моралист,  че да го заинтригува това.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 12:04 от Shatzi

# 971
Ljuboznatelna, радвам се, че мислиш, че се стараеш поне, но ... ще си коментирам Лора, колкото искам. Ако ти създава някакъв вътрешен дисбаланс, си направи дневник, да изливаш емоциите, или си намери някакви приятели, да споделяш с тях. Мен не ме интересува, а едва ли и някой друг.

# 972
Наздраве! Хлъц! Опа, обърках ви със студиото на Гала Laughing

Тези верно хич не са в час, какви ракии размятат от сутринта, сякаш Лора и Божка ще им ходят нагости?
Евъргрийн или не стана по-актуален въпрос от имало ли е закачка между Рич и Розмари.

Наистина ли Петко е казал за Рози, че трябва да отслабне? Злобата върши чудеса. До Божана, Рози е мис Свят!

# 973
Рози е Мис Свят и до Яна... Сега поне знаем защо Яна прилича на скелет - мъжът й й е казал да отслабне...

# 974
Някой гледа ли гала???
Тея там съвесем са го ударили през просото.

Общи условия

Активация на акаунт