VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 214
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 260
Ау, ужасна е Ваня. Sick Барикадирала се с 10 възглавници. Да не спи при нея миличката ѝ приятелка Whistling

# 1 261
Тя без да иска ги е наредила и случайно е заспала!
Юда пасти да яде

# 1 262
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ричо Tired Face
Има ли изгонване за скандална тъпота и цинизъм.
Това  е невероятно .
И пак го излъчват този гном .
Слушам го и се чудя не е ли противозаконно да си толкова тъп?!  Laughing

# 1 263
  • Испания
"Добре, миличка. Миличкаааааааа". Тя ѝ изхвърли завивките и възглавниците, пък после пак се лигави.

# 1 264
Ричо Tired Face
Има ли изгонване за скандална тъпота и цинизъм.
Това  е невероятно .
И пак го излъчват този гном .
Слушам го и се чудя не е ли противозаконно да си толкова тъп?!  Laughing
Щит срещу живота. Няма по- приятно от това да си тъп, толкова неща ти остават извън периметъра- остават трите гънки и те това е .

# 1 265
Първоначално мислех, че Ваня просто не я слуша главата, но не ми трябваше много време да си дам сметка каква актриса е. Играта и е съвсем целенасочена стратегия, Почва с мяу и приключва с БАУ! Отвратителна ми е!

# 1 266
Толкова е природно тъпо и гадно същество тая Ваня, че дори номерата и са едни и същи - ела си, иди си. Банален, посредствен, едър рогат добитък.

# 1 267
Батман Ваня е супер играч!
Учете се жени, така се укротяват мъжете.
По - лесно е да я наречеш играч, отколкото на глас да изречеш истината за нея. Щом така те устройва, вярвай си.

Е, каква е истината за нея, само тя си знае. Нали не мислиш, че от ВБ точно можеш да си вадиш изводи за хората освен това, което ВБ или те самите са решили да ти покажат? Би било доста наивно...

# 1 268
Ваня изкърти с възглавниците

# 1 269
Доста наивно е, да си мисли, че само тя си знае. Всички я видяха, що за отпадък е.

# 1 270
  • Испания
ТЮхо, тЮхо, че Юда Костова спи!

# 1 271
Не мисля, че Дъртанян играе.
Просто е тъпа и много ограничена.

# 1 272
Слушам го и се чудя не е ли противозаконно да си толкова тъп?!  Laughing
Противопоказно е...най-вече за околните. На него нищо му няма. Даже милионер шЪ става Grinning

# 1 273
Ваня била зодия Овен...  Сега още повече ми падна в очите тая зодия. Знаех, че жена овен не признава друго мнение или човек (освен ако човекът си мълчи и слуша, и изпълнява послушно), ама не знаех, че са толкова зли и отмъстителни, и прегазват всички като танк...

# 1 274
Не мисля, че Дъртанян играе.
Просто е тъпа и много ограничена.
Имам предвид - не смятам, че има стратегия, или действията й са подчинени на логика или план.

Тотално алогична е за мен, както и глупава и тънкообидна, егоманиак.

Общи условия

Активация на акаунт