VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 214
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 275
ТЮхо, тЮхо, че Юда Костова спи!

Ох, няма такъв смях с тези възглавници

# 1 276
Роза е лесна, не е като оня да се засели там със все матрака ... само той я оправяше изгладнялата светица.

# 1 277
  • ВАРНА
 Преди много години,човек имащ вземане-даване с Ваня ми сподели нелицеприятни неща за нея.Аз бях възмутена и не повярвах.Сега гледайки предаването мисля че му дължа извинение.

# 1 278
  • София
Това поведение на Ваня се нарича никога не е късно да станеш за резил. Всички стъпват на пръсти покрай нея, а тя да се окаже такъв безподобен таласъм. Много, много е трудно да се общува с такъв човек. За първи ( и последен път сигурно) съм съгласна с Божана-тя е изпитание за всички в къщата.

# 1 279
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Щит срещу живота. Няма по- приятно от това да си тъп, толкова неща ти остават извън периметъра- остават трите гънки и те това е .
Да, но за околните е невероятен кошмар.  Laughing

# 1 280
Не мисля, че Дъртанян играе.
Просто е тъпа и много ограничена.
Да и не се е сетила, че като нареди въглавниците, Роузи няма къде да легне. Ама и тя й е достоен партньор, я как коментира колко добре се получило да я изхвърлят. Grinning

# 1 281
Ричко Мекичко и като дете с банкнотки се снима...

# 1 282
  • Испания
Преди много години,човек имащ вземане-даване с Ваня ми сподели нелицеприятни неща за нея.Аз бях възмутена и не повярвах.Сега гледайки предаването мисля че му дължа извинение.

Извини му/ѝ се.

Откакто започна форматът и на мен не спират да ми се извиняват.

# 1 283
  • Бургас
Ваня била зодия Овен...  Сега още повече ми падна в очите тая зодия. Знаех, че жена овен не признава друго мнение или човек (освен ако човекът си мълчи и слуша, и изпълнява послушно), ама не знаех, че са толкова зли и отмъстителни, и прегазват всички като танк...
Съкън! Ни мой тъка! И аз съм овен. Ама таквози чуду ни съм!
П.С. Поне така си мисля! Innocent

# 1 284
Не ги гледам и нищо не разбирам от коментарите ви Sad

# 1 285
Аз пА няма да звъня на свеки... едно към едно са двете (само дето е слаба като чироз и готви добре)! Добре, че се научих да не я отразявам и от тогава си живея чудно Wink
ПП и ми гледа детето много добре!

# 1 286
Тази мисия дали няма да е с цел реабилитиране образа на Стефо като баща, който всъщност обича деца? Simple Smile

Сладък беше моментът със снимките, иначе.

# 1 287
Драма Куийн си е Ваня, но и егоцентрик, от този тип хора, които, когато им споделиш, че някой близък е починал, тя вместо съболезнования ще каже, че и тя онзи ден едва не е умряла.

# 1 288
Къщата панелка, а Петко домоуправител. Ваня пък е кварталния Joy

# 1 289
Добринка си показа зъбките. И в къщата и разбраха характера.

Общи условия

Активация на акаунт