VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 176
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Към Делта
Лицемерието изисква да имаш известни театрални заложби, но то е по-скоро характеристика на личността и в никакъв случай не превръща Ваня в брилянтен играч и стратег, каквато я изкарваш ти. Сега като получи и щита очаквам да загуби още повече контрола над поведението си и може би ще наблюдаваме все по-големи изцепки от нейна страна. Това не е игра, но ти си бъди с тази мисъл, щом те топли. Wink

# 1 426
Ваня че пее, пее. Ужасно лоша услуга си направи с влизането си във ВБ.
Винаги съм смятала, че  е жертва на Гого и Ева .
Вече нещата си дойдоха на мястото.
И ...казах ли ви вече няколко пъти , че ме е яд, че Ева излезе. Тя беше моят фаворит.
Но ще продължа да слушам Рождество и да ме вълнува. И другите и песни. Не мога да смеся нещата, не го допускам.
Папи най- обрано и нормално се държи. Аз тайничко от вас си го фаворизирам Sunglasses

Права си. И не бива да се смесват нещата. Не е наша работа да съдим хората. Всеки да си носи кръста. Това, на което искрено се радвам, е талантът на някои хора, който талант докосва душата ми. Аз не живея живота на Ваня, но слушам песните й с удоволствие и емоция. Това ми стига.

П.С. Коя съм аз, че да я съдя? Нито съм живяла живота й, нито я познавам, нито имам морално право да го правя.

# 1 427
Папи и на мен ми харесва, но не ми е фаворит, прекалено мазничък хитрушко е и манипулативен, искам да го харесам повече, но просто нямам желание. Наситу е по-естествен. Фаворит не мога да си избера.
И аз не мога да си избера фаворит. ББ никога не ги е отсвирвал всички, след скучния сезон да направят тотална изненада.

# 1 428
Драма няма. Бързам да ва спукуя.
Но. Когато някой певец,художник,писател ..абе творец човек, успее да ме докосне,така че да настръхвам...то той е влязъл под кожата ми. Т.е. приемам го доста лично. С техни песни съм изживяла най-хубавите моменти в живота си-детството. Допусна ли някой така да ми въздейства...не мога да допусна поведение ,което да ме отдейства Joy Неприятно е,най-меко казано.
Кой знае и други творчески особи какви чикамонтата са били,но след като не съм видяла с очите си,чула с ушите си и разочаровала от душата си,значи всичко е точно.
Ох,то и аз под същата клетва,ама ще отговоря. Делте,той Стефун си е над нещата по дифолт,ръйш ли... щото за друго не му стиска на мишочеца..

# 1 429
Много долно беше това с възглавниците от страна на Ваня. Злобна женица!
Ама и Роузито й дойде добре, акъл море, глава шамандура. 😀

Да похваля и Ричко, че все пак й се извини.

Наистина на фона на останалите май по - добре Стефан или Папито да спечели.
Май съм за Папи, интелигентно момче, знам, че повечето тук не го харесвате, аз също, но не ме и дразни.
Естествено ,че е интелигентен  Константин и трябва да си дебил ,за да не забележиш.Не си единствената, която го харесва.Мен даже ме обявиха за негова майка ,защото го защитих,което беше голяма смешка.Говорят за него в женски род ,измислиха даже пародия на  музикалния  му  псевдоним и се  мислят за много оригинални едни женици ...А човека каза -"ти си супер жалък"

# 1 430
Ей, спрете се, ще ви наплюя 8 пъти.

# 1 431
Ваня че пее, пее. Ужасно лоша услуга си направи с влизането си във ВБ.
Винаги съм смятала, че  е жертва на Гого и Ева .
Вече нещата си дойдоха на мястото.
И ...казах ли ви вече няколко пъти , че ме е яд, че Ева излезе. Тя беше моят фаворит.
Но ще продължа да слушам Рождество и да ме вълнува. И другите и песни. Не мога да смеся нещата, не го допускам.
Папи най- обрано и нормално се държи. Аз тайничко от вас си го фаворизирам Sunglasses
Аз хич. Simple Smile

# 1 432
Скрит текст:
Драма няма. Бързам да ва спукуя.
Но. Когато някой певец,художник,писател ..абе творец човек, успее да ме докосне,така че да настръхвам...то той е влязъл под кожата ми. Т.е. приемам го доста лично. С техни песни съм изживяла най-хубавите моменти в живота си-детството. Допусна ли някой така да ми въздейства...не мога да допусна поведение ,което да ме отдейства Joy Неприятно е,най-меко казано.
Кой знае и други творчески особи какви чикамонтата са били,но след като не съм видяла с очите си,чула с ушите си и разочаровала от душата си,значи всичко е точно.
Ох,то и аз под същата клетва,ама ще отговоря.
Делте,той Стефун си е над нещата по дифолт,ръйш ли... щото за друго не му стиска на мишочеца..

И все пак...понякога човек трябва да си избира битките. Знам, че дяволът е в детайлите, но зависи кои. В случая, няма значение кой ще спечели тази игра - важното е да я изиграят. Затова Стефан речИ на Мира да си лепи колкото си иска точки. Но и я предупреди, междувременно, че може да откаже мисията, така че да не прекалява в напъните си да е върха. Добър ход, хареса ми.

# 1 433

Съгласна съм. Много малко хора разбират творците, които са раздирани от вътрешни противоречия, че и външни дори - с битието. Един дори си отрязал ухото...обаче гений, кво да го праЙш... Simple Smile

Ако беше Ваня - щеше да го отреже, да го направи на супа и да го изплюска. След това да се разкрещи на някой и накрая да се разреве.

# 1 434

Съгласна съм. Много малко хора разбират творците, които са раздирани от вътрешни противоречия, че и външни дори - с битието. Един дори си отрязал ухото...обаче гений, кво да го праЙш... Simple Smile

Ако беше Ваня - щеше да го отреже, да го направи на супа и да го изплюска. След това да се разкрещи на някой и накрая да се разреве.

Simple Smile ))) Това ми харесА. Батман Ваня се развихря - чудесен комикс би се получил.

П.С. Сега моята лична мисия е да се определя спрямо Папи Ханс. Доста е интересен, доста...комплицирана личност, тези са ми най-интересни. Какво ли крие той в себе си и не ми показва, какво ли? Хм хм

# 1 435
Към "Папи Ханс" мога да се определя, когато започне да се нарича с истинското си име, което никак не е лошо и се приведе в приятен за млад мъж вид, със съответното поведение.

Докато изглежда и се държи по този начин, от мен ще получи само критика. А "братле" ми е безкрайно противно. Специфичен жаргон на столичните пиянки и друсалки.

# 1 436
Увеличаваме се, увеличаваме фенките на Папи Grinning
ПАПИ победител !!!

# 1 437
  • София
Да използвам момента да помоля, ако някой знае откъде мога да намеря албумът "Рождество" на Ваня Костова, моля да ми пише на лични. Мерси.
rotfImao
Не разбрах кое е смешното?
А и нали знаеш лафа, че е по-добре да те мислят за тъпа, отколкото да се обадиш и да разсееш съмненията 😂 Така че замълчи, ще си направиш услуга 😎
Емотиконите ти говорят?  hahaha

# 1 438
Ахахахха папи как имитира Божанка  умрех от смех. Много тъпа овца и много  селска пияндурницадеградирала
Попиках се от смях и аз, даже го върнах да си го изгледам пак. От тая вечер Папи и Стефан ми се издигнаха в очите. Даже ще подкрепя Папи за победител, ако не се издъни някъде сериозно до финала.

Отврати ме Пртко, въпреки че мислех, че няма накъде. Божана супер ме издразни, както обикновено. А Мира с точката толкова жалка изглеждаше като се обясняваше на Стефан и колко лицемерно обясни ситуацията на наПушана.
ЗлоВаня си е без коментар.

# 1 439
Последну,да наруша клетвата, ама тя Ванчету шми прости...или наплюе...Шгу преживея...
Стефун е избрал битката.  Манадалото е лопналу,да не кажа паднало.
Ако не знае да му кажа- във ВИП Брадър си,братО...Ти вече не си над нещата... колкото и да ти се иска да е тъй..ЛъзнАл си съ,действай. А не да ми се правиш на мноу велик,щот не си. Ти не обичаш децата,а пък аз- теб. С разликата,че не съм те  завъдила Около си/ПУ,ПУ, да плюна и аз Joy/ а ти тез деца си ги завъдил. Интересна психопатия ръйш ли? Дан чува Господ...Амин.

Общи условия

Активация на акаунт