VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 170
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Невиждано, неочаквано, невероятно!!!
Юда разговаря с Господ.

JoyJoyJoy

# 1 501
Досега мисля не съм коментирала Ваня, нямало е нещо чак толкова фрапантно, спрямо възрастта си е. Обаче това вече прелива чашата, никаква игра не е това, тя си е същата и в живота, бас държа, не бих я обидила, че е злобна, има нещо по сбъркано в нея, не бих и диагнози й праскала. Хората на тази възраст имат, не е рядко, тази мнителност, тази критичност, самосъжаление, тъга, ярост, обаче тя така натурално си я показва, че е плашещо. Не друга ми е тя, а плашеща. Винаги си е била такава най вероятно, първична, наивна, гневна до агресивност, и после в другата крайност, на жертвата. За съжаление не я вибдам да остарява достойно, буди само притеснение и съжаление в мен, жалко наистина.

# 1 502
  • Испания

Петко гали Божка по ръката, та набързо смениха кадъра.

Не я гали, хвана я. Смениха кадъра, но БГ-мамма не спи.

Жълтурите само слухтят тук.

# 1 503
Ваня като една мама Барба с тоя юрган.
Божана и Петкан може ли да правят нещо, а да не го излъчват?
Още по време на драмата на двете Р- та коментара на Петко беше- да бяха отишли в банята, никой нямаше да ги разбере и да се таковали.

Ако зависи от Божка, ще го направи и пред НС, ама не вярвам Петко да е толкова прост.

# 1 504
За някои Пепа им е семпъл. Семпъл е да,та чак прозрачен. Абсолютен балон. С прекалено самочувствие. С по-често надменно отношение. А като започне да имитира ЕнтЕлЕктуални разсъждения с нацупена устета е смешен. Дребнава душица ми се види, с вид на лелка.
За супиШка е късно,но отварка ши жулна..С трайно увреден слух благодарение на Лорчиту...ши полягвам. Найт...по модерному Joy

# 1 505
Тя Яна на Маймун Пешо ще го направи после, ама си го знае сигурно де.

# 1 506
За някои Пепа им е семпъл. Семпъл е да,та чак прозрачен. Абсолютен балон. С прекалено самочувствие. С по-често надменно отношение. А като започне да имитира ЕнтЕлЕктуални разсъждения с нацупена устета е смешен. Дребнава душица ми се види, с вид на лелка.
За супиШка е късно,но отварка ши жулна..С трайно увреден слух благодарение на Лорчиту...ши полягвам. Найт...по модерному Joy

Хахахаха, същото мнение имам за Пепа и аз. А моят мъж казва, че имал потенциал, пък аз съм била същински Кулагин Sad. Казвам ви, отивам да се наметна с юргана и самобичуване, дукът ни съ променя... Найт 😚

# 1 507
  • София
Досега мисля не съм коментирала Ваня, нямало е нещо чак толкова фрапантно, спрямо възрастта си е. Обаче това вече прелива чашата, никаква игра не е това, тя си е същата и в живота, бас държа, не бих я обидила, че е злобна, има нещо по сбъркано в нея, не бих и диагнози й праскала. Хората на тази възраст имат, не е рядко, тази мнителност, тази критичност, самосъжаление, тъга, ярост, обаче тя така натурално си я показва, че е плашещо. Не друга ми е тя, а плашеща. Винаги си е била такава най вероятно, първична, наивна, гневна до агресивност, и после в другата крайност, на жертвата. За съжаление не я вибдам да остарява достойно, буди само притеснение и съжаление в мен, жалко наистина.
Ваня? Наивна?  no

И нищо от това, което ни показа, не се дължи на възрастта. Ева беше по-възрастна, но такива чудеса не видяхме. А и от колко години топи колегите си?  Засипа ги с измислици и обвинения... и  това, ако не е злоба...  Rolling Eyes

# 1 508

Хахахаха, същото мнение имам за Пепа и аз. А моят мъж казва, че имал потенциал, пък аз съм била същински Кулагин Sad. Казвам ви, отивам да се наметна с юргана и самобичуване, дукът ни съ променя... Найт 😚

И моя така ми каза ... Joy

Днес пак нареждах нещо и пак ми вика - Кулагин, успокой се. Joy

# 1 509
Какво ще му направи Яна на Петко? Ако един мъж е решил да изневерява, каква е заплахата от страна на жената, че нещо не ми е ясно Simple Smile

# 1 510
Ваня? Наивна?  no

И нищо от това, което ни показа, не се дължи на възрастта. Ева беше по-възрастна, но такива чудеса не видяхме. А и от колко години топи колегите си?  Засипа ги с измислици и обвинения... и  това, ако не е злоба...  Rolling Eyes
Злобата й се дължи на нещо, тя просто не е добре за мен, не я извинявам в никакъв случай. Поведението й е криво отвсякъде, не е нормално, затова казвам, съжалявам я.

# 1 511
Какво ще му направи Яна на Петко? Ако един мъж е решил да изневерява, каква е заплахата от страна на жената, че нещо не ми е ясно Simple Smile

Ще го нарита и ще забие, когото си иска, защото за разлика от него е млада. И ще и плаща издръжка, докато свят му се завие, въпреки че тя няма нужда особена.

И то не просто защото е решил да изневерява, а че е решил с такова долно същество, като пиянката.

# 1 512
Салсиша, хахах, и аз все си нареждам нещо или някого, та той така реагира. Ако съм се била родила мъж, това съм щяла да бъда 😂😂😂. Казах му аз да ме пуснат вътре да ги подредя, че няма и да ме бият, нали съм жена 😂😂😂

# 1 513
  • Испания
Златоустата Бързокрака свърши молитвата и следващият кадър е това, което е пред нея /носните кърпички, апарат за кръвно, листче със стойностите на кръвното.../:

Става и, куцайки, с изстрадала физиономия напуска голямата сцена на Народния театър.

Завесата пада. Няма аплаузи. В далечината се чува виенето на Лорчето и цвиленето на Божка, прекъсвано от дълбокия тембър на Плетко, който я докосва по ръката, след което тя замира в очакване.

# 1 514
Божка как гледаше между разгърнатото халатче на Петко.
То видно,  че нещо се случва с тез двамата, ама Яна да го мисли.
Относно победителят както се говореше така и ще стане-Папи ще е финалиста.То няма кой друг като гледам.

Общи условия

Активация на акаунт