VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 054
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Варна
Лора кой ще я номинира? Тя не е дразнител вътре, мисля. newsm78

# 1 606
Лора кой ще я номинира? Тя не е дразнител вътре, мисля. newsm78

Смени лагерите - от Петко и Божана, се прехвърли при Стефка, Пепа и Наска. Grinning

# 1 607
На Спасов ден се ходи на скрито, все едно в Къщата ако си- при Ваня. Това беше. Тя реши, че визира Кулагин, който е ходил при нея , хаха, май. И тръгна да мре.
Мълчи си сега, като не знаеш. Joy

Ваня не търпи грам критика. Обича да се налага и да е на нейното - поне това показва в къщата. Но никак не е глупава и усеща, че е в центъра на терена и ходи по острието на бръснача. Мисля, че това я кефи. Вижда ги младите, че й се подиграват зад гърба и се обижда с право. Обаче, за да не й говорят зад гърба, трябва да влезе в техния тон, но тя е твърде консервативна, знае старите женски прийоми за власт в семейството и не може да го направи, против нейната същност е. Смятам, че е духовен човек, песните й го разкриват и не може да се пречупи, за да се примири със съвременната простотия и посредственост, която прозира не само иззад нивото на образованието ни, но и иззад възпитанието в семейството. Четете старите автори. Старите нрави и традиции още са живи - много зависи от семейството, в което човек е израсъл - родители, баби и дядовци. Може да се учудите, но бабите и дядовците имат голяма роля в запазването на традициите. Особено ако са силни натури.

# 1 608
Замислих се сега дали този сезон няма да има време да направят т нар. положителни номинации след като е съкратен с една седмица?
А иначе предполагам както обикновено ще са шестима на финала, победител - Константин.

# 1 609
Замислих се сега дали този сезон няма да има време да направят т нар. положителни номинации след като е съкратен с една седмица?
А иначе предполагам както обикновено ще са шестима на финала, победител - Константин.

Полложителни се правят, когато има положителен играч. Тук - няма. Grinning
На въпроса Кой искаш да остане, всички би трябвало да посочат себе си, защото останалите са неприятни. Този сезон не можаха да заформят групички, слаб им е каста. Всички си говорят зад гърбовете...

# 1 610
  • Варна
А Карузо къде го забрави?

# 1 611
Едва ли имат акъл за стратегически номинации. Ще си номинират Ричко, стой та гледай! Най-много един-двама да го пропуснат покрай Божана, че някои вече, заслужено, много ги дразни.

Единственото положително е, че ще приключат по-рано от предвиденото!

# 1 612
  • София
А би трябвало поне някои да имат акъл.Гледали са сумата му и формати.

# 1 613
  Последно кога е финалът?

Мисля, че Лора, Ричи, Божана и Наско ще ги разкарат преди това

# 1 614
А Карузо къде го забрави?

Карузото го махнаха, изгониха го, не видяхте ли... Явно са си оттеглили рекламата от нова тв. Grinning

# 1 615
В момента в ББ са 9 участника ,колко трябва да останат на финал  ?

Скрит текст:

# 1 616
Да, да, Делта, права си, така е. Ваня е една духовна и набожна жена, силна натура. И ще промени младите простаци.
С плюнки. Joy
Те е тия са от простак нагоре, така е. Ама тя не им отстъпва по нищо, напротив. Иззе стратегиите им- и за реването, и за Библията, и за боя, и за пеенето, и за терора, и за простотията Joy
Гала- записвай си, да не се повтарям по сто пъти, че супичката мене чака, няма кой да я наготви

# 1 617
Сега им гледам боя... На Ричи ръчичките много къси - не стигат Пепа, тя пък показа травеститска сила.

Дъртото как млади младото... Друго не съм и очаквал - след като на 20 години не ти става оная работа, то ти за нищо не ставаш. Grinning

# 1 618
  • Sunshine state
Ваня окончателно разля таратора вчера. Така ако се беше държала по-рано, да е изхвърчала сто пъти. И аз съм съгласна, че прекалиха с реверансите към нея. Това за вещерството Мира не знам от къде го знае. Чак книги по въпроса била чела, а иначе все с библия под ръка. И да не е вярно, веднага си припомних как самата Ванче обвиняваше Ева в черни магии и тям подобни. Крадецът вика дръжте крадеца..

# 1 619
Обаче не, че нещо, но Ванчето плювна 4 пъти, а не 3 пъти Naughty

Общи условия

Активация на акаунт