VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 130
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Затова реши, че ще е по-добре Рози да прекара последната нощ в къщата с него. Не е лошо това решение, показва, че има емпатия към хората.
Дори решението да не е лошо, изпълнението беше под всякаква критика.

# 1 636
след като на 20 години не ти става оная работа, то ти за нищо не ставаш. Grinning
може би има намесен алкохол и след употребата му нормално да не става (може даже и др вещества) ... пък може е да е притеснително момчето, не го гледайте че много му знае устата, може като се стигне до леглото и да се спича ...

Да си мисли, бе. НЕка не обвиняваме алкохола и наркотиците - не са попаднали в организма му случайно. Сам си е виновен, за това и му се подигравам.

# 1 637
Ма то да ти пили така някой в къщи на главата и за десерт да вземе да ти попее направо ще ти иде да го разцелуваш Joy
Пу, плюх си в пазвата. Така знам аз, против уплах Stuck Out Tongue Winking Eye

промото: Къщата е обладана  Joy Joy Joy
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/980270?autostart=true

Много знаем да приказваме в темата, но всички имат родители. И като поостареят тези родители, ако младите решат да им отделят малко от "безценното" си време, ще видят, че доста от тях, възрастните хора, започват да си приличат по това, че стават мнителни, недоверчиви, дори бих казала гневни (има си и филм с продължения "Кисели старчета" май му беше българското име). Защото на кого му се умира? Колкото и да сме силни, не сме по-силни от Бог, или Вселената, както в днешно време е модерно да се нарича Бог.

# 1 638
  • София
Гледам промото и се чудя как Мира може да е толкова нагла. А и всички останали май приемат нормално изказването и за вещерството ...

# 1 639
Тя и Мира си е вещица, вижте какви дълбоки познания има. В коя книга, какво заклинание, как... И тя, като Гала, сигурно бърква отвари в студиото. Grinning

# 1 640
  • София
Някой може ли да обясни защо Ваня така махна възглавницата и завивката на Рози нещо не го схванах.
Моята теория е, че Ваня очакваше Рози да бъде изгонена на другия ден. Освен това, тя смяташе и май ще се окаже права, че Рози има чувства към Ричи. Затова реши, че ще е по-добре Рози да прекара последната нощ в къщата с него. Не е лошо това решение, показва, че има емпатия към хората.

Ваня в ролята на сватовница на Роузи и Ричи. Smiley До предишния ден й четеше лекции за неговата непочтенност, а на следващата вечер ще му я праща на сгода.  

Те всички водещи май следват тази линия - Гала, Мира, Венета.

# 1 641
  • София
Да ги пратим в Хугоурдс всичките Joy
Белким ги вземат в Слидерин и да не се връщат повече.

# 1 642

А, ей го списъка на най-злите вещици в беге ефира. Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 643
  • Варна
Ваня прие погрешно думите на Петко, че стаята й е убежище за отритнати, поругани и секс. Съответно реагира мноого пресилено и за да не излезе неправа си наложи авторитета с крещене.... Затова и изнесе Роза да си спи в леглото. Това беше голямата драма.

# 1 644
Прощаваш, защото не ти е на главата Wink
Надявам се, че не е и на твоята. Simple Smile
И аз се паля понякога, но ми минава бързо. Особено с хубава песен. Отличен начин да им припомни, че тя е голяма звезда.

И като им припомни, по-хубаво ли ще им стане   Rolling EyesRolling Eyes ...не ми отговоряй.

Боянчо, да не си ти пак бе?

# 1 645
Вчера не можах да гледам, а от коментарите ви не разбрах нищо. Много емоционални бяхте, ама описания - нъц Simple Smile
Сега изгледах едно две клипчета от офиц. им страница, не мисля да се мъча с целия епизод, много тъпо е било май.
Само ме е яд, че не разбрах Ваня защо се развилня. И защо толкова оплюхте Ричо отново, ама ще мина и без тези жизненоважни познания Wink
Странно, как пък повечето не знаеха нищо за Спасовден и реагираха много забавно. Както и че у много други народи има подобна традиция.
Не станаха много неща - накратко: Рози попита наистина ли съществува такъв обичай (Спасовден), в който ако жените са бездетни, може мъжете от цялото село да "спят" с тях, за да заченат евентуално. Аз поне така я разбрах - тя обяснява малко трудно. Всички се възмутиха, а Мира обясни, че това е един прекрасен християнски празник, в който жената можело да изневери (по собствено желание) и никой няма право да й държи сметка.
Скрит текст:
Това не е вярно - празникът е езически и е съчетан с някои християнски обичаи - както казваш, подобни неща има в много други култури. При всички случаи, реалността е по-близо до версията на Рози, отколкото до тази на Мира.
После Ваня се побърка (буквално), защото реши, че й правят намеци, че е спала с Кулагин и се скара с всички, освен с Рози и Наско. Прости се с всички преди елеминациите и грубо разкара Рози от стаята си, като й махна завивките и натрупа възглавници на празната част от леглото. Рози не беше разбрала, че я гони, а и според мен тя не го каза ясно.
След това започна някаква мисия Родители и деца - не я гледах много и не знам правилата. Имаше турнир по бокс между "децата", при което Петко размаза от бой Наско (който после се разплака).
Мира Добрева започна да агитира всички, че Ваня заслужава наказание съгласно мисията, защото направила черна магия на Ричи и той загубил мъжката си сила. Не й се вързаха, но тя го повтори многократно.
Божка, както винаги се държа страшно просташки. Ваня изпя песента Звезда и епизода свърши.

Опа, грешка - песента Рождество.

# 1 646
Не можах да изгледам вчерашният епизод. Пълна скука

# 1 647
  • софия
Тя и Мира си е вещица, вижте какви дълбоки познания има. В коя книга, какво заклинание, как... И тя, като Гала, сигурно бърква отвари в студиото. Grinning
Мира Добрева започна да агитира всички, че Ваня заслужава наказание съгласно мисията, защото направила черна магия на Ричи и той загубил мъжката си сила. Не й се вързаха, но тя го повтори многократно.
Аз агитиране не видях. Не знам дали една лъжа, изречена 100 пъти, става истина. Понякога се чудя дали гледаме едно и също. Мира отиде при Стефан, където бяха и разни други, и му обясни, че слага черна точка, защото Ваня плюла, а това било знак за вещерство и т.н. Това за вещерството беше претекст да сложи черна точка на дъската. След това се смееха с Божана в спалнята.

# 1 648
  • София

А, ей го списъка на най-злите вещици в беге ефира. Grinning Grinning Grinning Grinning

Не на най-злите, а на тези които са вещи в занаята. Всъщност за Гала не съм сигурна, но в едно предаване сами се определиха като вещери, даже размятаха някакви пръчици, та затова и тя в кюпа Grinning

Стефан е ловец и по тази линия го видях на едно изложение. Направи ми страхотно впечатление, изглежда готин.

# 1 649
Вчера не можах да гледам, а от коментарите ви не разбрах нищо. Много емоционални бяхте, ама описания - нъц Simple Smile
Сега изгледах едно две клипчета от офиц. им страница, не мисля да се мъча с целия епизод, много тъпо е било май.
Само ме е яд, че не разбрах Ваня защо се развилня. И защо толкова оплюхте Ричо отново, ама ще мина и без тези жизненоважни познания Wink
Странно, как пък повечето не знаеха нищо за Спасовден и реагираха много забавно. Както и че у много други народи има подобна традиция.
Не станаха много неща - накратко: Рози попита наистина ли съществува такъв обичай (Спасовден), в който ако жените са бездетни, може мъжете от цялото село да "спят" с тях, за да заченат евентуално. Аз поне така я разбрах - тя обяснява малко трудно. Всички се възмутиха, а Мира обясни, че това е един прекрасен християнски празник, в който жената можело да изневери (по собствено желание) и никой няма право да й държи сметка.
Скрит текст:
Това не е вярно - празникът е езически и е съчетан с някои християнски обичаи - както казваш, подобни неща има в много други култури. При всички случаи, реалността е по-близо до версията на Рози, отколкото до тази на Мира.
После Ваня се побърка (буквално), защото реши, че й правят намеци, че е спала с Кулагин и се скара с всички, освен с Рози и Наско. Прости се с всички преди елеминациите и грубо разкара Рози от стаята си, като й махна завивките и натрупа възглавници на празната част от леглото. Рози не беше разбрала, че я гони, а и според мен тя не го каза ясно.
След това започна някаква мисия Родители и деца - не я гледах много и не знам правилата. Имаше турнир по бокс между "децата", при което Петко размаза от бой Наско (който после се разплака).
Божка, както винаги се държа страшно просташки. Ваня изпя песента Звезда и епизода свърши.

Опа, грешка - песента Рождество.

И да допълня - Петко каза на Роузи, че е все едно, сега, Наско, Ричи и Папи, да я таковат... И Петко й каза, че в къщата е като да отидат в спалнята на Ваня (Роузи каза, че се ходило в гора)... И Ваня изкукурига... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт