VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 807
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 340
Освен Мастер шеф и Хелс китчен, какво друго кулинарно предаване имаше по тв, където жури бяха мъж и жена? Това малко извън темата...
Някакво за сладкарство беше, не помня името.

# 2 341
  • София
Имаше май нещо като Лорд оф дъ.....нещо си
Lord of the chefs

# 2 342
  • Испания

Ама как клевети, святата истина се лее през тази стисната устица!

Тя само е говорител на прЕАтели, които ѝ споделят. Справка: черните магии на Ева.

Нищо, че може и да няма приятели, като гледаме какво прави.

# 2 343
В случая напълно подкрепям Ваня. Мира се държа заядливо, злобно, зложелателно, глупаво и непрофесионално. И какво беше това влизане в стаята на Ваня и досаждане, слабо държание на слаб характер.
Това в сезона с Миглена го имаше. Тогава Роро май се беше намъкнал при нея и каканижеше ли, каканижеше над главата й.
Някой по-напред се сети за репортерите на "Господарите", точно за там си е Мирчето. Като я изгонят от БНТ, да ходи при тях.

Очаквах още номинации за Петко аз, ама добута се до финал шефа.  Божанка му помогна, доста гласове ги пое тя. Както и очаквах Ричко обра основния вот, нямаше много стратегически номинации за съжаление.
Не много, никакви почти! Да им се чуди човек на акъла! Ще се изядат вътре от интриги и мерак за победата, а когато дойде моментът да си поразчистят пътя, спират да мислят сякаш. Какво се хванаха за Ричко, той си е бита карта!

По времето на Инквизицията са нарочвали за вещици жени до 50 кг. , щото са смятали, че повече от 50 кг. няма как да летят с метла Simple Smile
Че то тогава имало ли е жени  над 50 кг? Като им знам доспехите на великите им рицари по 1.60 ръст и 60 кг тегло...

Обаче днес ми направи впечатление. За годините, заболяването и килограмите си Ваня има доста тънки глезени.

# 2 344
Освен Мастер шеф и Хелс китчен, какво друго кулинарно предаване имаше по тв, където жури бяха мъж и жена? Това малко извън темата...
Някакво за сладкарство беше, не помня името.

Бейк оф...сега се сетих

# 2 345
  • Испания
Имаше май нещо като Лорд оф дъ.....нещо си
Lord of the chefs

Там жури бяха четирима мъже, в това число оня - коткораздаващият от МарЦ.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 00:53 от smileys

# 2 346
  • София
Вярно, шеф Петров, ако него визираш Smile

Евентуални участници в "all stars", ако може да се вярва де:
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/skandalnata-dizaynerka … a_news635236.html

# 2 347
  • Испания
Вярно, шеф Петров, ако него визираш Smile

Разбира се.

# 2 348
А каква бабичка е Ваня на фона на Мира? Разбирам някоя на 20 години да нарече в яда си Ваня "бабичка". Но Мирчето, която е около 50 годишна да нарече жена по-голяма с 10 години "бабичка" звучи като самопризнание Joy

# 2 349
Горделива е Ваня. Трябва да го изчисти това, горделивостта е грях.

А лакомията, как е?
А лъжата?
А агресията и боя добродетел ли е?

7 смъртни гряха:
Похот
Чревоугодие
Алчност
Леност
Гняв
Завист
Горделивост

Хм, че Ваня има 6 от 7-те смъртни гряха.

# 2 350
А каква бабичка е Ваня на фона на Мира? Разбирам някоя на 20 години да нарече в яда си Ваня "бабичка". Но Мирчето, която е около 50 годишна да нарече жена по-голяма с 10 години "бабичка" звучи като самопризнание Joy

Не харесвам Мира, но на нейния фон и една година да им беше разликата, Ваня си е баш бабичка. Емоционално, външно, поведенчески, всякак.

# 2 351

Не харесвам Мира, но на нейния фон и една година да им беше разликата, Ваня си е баш бабичка. Емоционално, външно, поведенчески, всякак.

Не одобрявам поведението на Ваня като цяло, но в случая съм на нейна страна. Бабичка, вещица, плюела магьоснически Ричи да загуби мъжката си сила, което ми взучи крайно бабешко, нищо че е формулирано от момиченцето Мира, 50 годишно и инфантилно. После заяждания, преследване по стаите, груби злобнички реплики без повод. Изложи се Миричка, много. Ясно беше, че не е от най-умните, но тази изява удари дъното.

# 2 352
Аз отдавна казах, че Ваня не е стока. Още преди Кулагин да я подхване, но в случая е права. И да, Моралка е права, нямат и 20 години разлика, но Ваня била бабичка. Да, баба е, това е прекрасно и Мира това я чака след някоя друга година. Мира не е на 20, но се държи като абсолютна хлапачка и идиотка през 90 процента от времето, а в останалите 10 процента обяснява, че е Мира Добрева с патос все едно е Мария Кюри.
Глупостите, коита наговори, просташкото поведение на псевдожурналист, изложи се страшно. Вещерската тематика пък съвсем. Наистина не отива на човек с претенции, да обижда във вещерство. Ако беше водеща на Семейни дразги в село ГорноНанадолно, да говори за наплюване и простотии...за мен не е двоен аршина. Защото дори Ваня да е говорила подобни неща, а тя наистина каза това за Ева, значи ли, че хора, които смятат себе си за интелигентни трябва да търсят конфликт с подобна тематика. Ми кажете й, че прави от мухата слон, че се прави на жертва, че изтъква болести, пък не се грижи за диетата си, каквото друго да беше хванала ЛицеМира като повод за конфликт, щеше да е ок, особено пасивната агресия. Но то тъпо бе. Манталитетът "селянинът излязъл от село, ама селото от него - не", важи за Мира. Селяндурка с хубаво личице и правилен говор. Дотам. И вметка - Лора и тя не може 2 изречения да върже...ужасТ. Седя като табуретка цял сезон и пак се оака с липсата на елементарни познания от училище.

# 2 353
  • Испания
особено пасивната агресия

Хич не е пасивна агресията ѝ. Дори напротив. Зловещо активна е.

# 2 354
Ваня не бих я изтърпяла и 5 минути. Толкова натоварваща е с непрекъснатото дуднене, умиране и какво ли не.
Баба ми на от години беше настроена по-младежки от това същество. Сега разбирам защо са я изгонили от Тоника.

Общи условия

Активация на акаунт