VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 722
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Скрит текст:
art deco - не, не, не я карай, че ще си изпълни заплахата, а съм чувствителна днес!
Скрит текст:
"ще ги насера"
Пак като няма да ни
Скрит текст:
наеве
Абе... май второто е за предпочитане...  Embarassed
Хаххахаха, ми - не... Ние тук сме 500 човека, като се наредим най-накрая, до нас няма да стигне. Първи ще наредим тролчетата и ще излезем ЧИСТИ от ситуацията. Grinning [/quote]
Тъй като те подозирам за трол...[/quote]
Пу-пу-пу-пу! Аре, и ти си чао Grinning[/quote]

Оооо... ти не си само трол, а си и вещер-ка... и тъй като хич не е мъжко туй занимание, ето ти  Arrow
А вещата в занаята Мира каза, че пу-пу-пу-пу отнема само мъжката сила и тъй като аз съм си женче, ти му мисли...  newsm68

Смайли, пак имаш хонорар... провери си банковата сметка...  Heart Eyes

# 2 536
  • София
Ама е, и на мен не ми харесва човека Ваня Костова. Хич.

# 2 537
  • Испания

Смайли, пак имаш хонорар... провери си банковата сметка...  Heart Eyes

Дооооооооооообре!

Ти поне си коректна.

Има други, които ми крадат гифчетата и се правят на ударени. Не е хич християнско.

# 2 538
  • София

Смайли, пак имаш хонорар... провери си банковата сметка...  Heart Eyes

Дооооооооооообре!

Ти поне си коректна.

Има други, които ми крадат гифчетата и се правят на ударени. Не е хич християнско.
love001
Уникатите сте така... крадат ви...  Hug

# 2 539
Последния път, като гладува частично тая, пречука Кулагин, сега не знам, ако спре изцяло да яде ... ще звънят спешно на малката злобарка за посинени съквартиранти.

# 2 540
  • София
Последния път, като гладува частично тая, пречука Кулагин, сега не знам, ако спре изцяло да яде ... ще звънят спешно на малката злобарка за посинени съквартиранти.
JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 2 541

Аз тва с малката злобарка го разбрах, но май никой друг не е... Ставаше дума, че тя го прегледала преди няколко дни и не установила нищо, а на следващият ден нейните колеги му открили (така и не каза какво)... Та, явно, той си мисли, че тя му завижда, че е висок и слаб, а тя ниска и пълничка... Знае ли човек какво се върти в главата на един социопат...

# 2 542
Явно досега е било само загрявката на Ваня. Направо не искам да си представям такова нещо как ще го представи.Тя не е енергиен вампир, а направо цяла банда прегладнели зомбита!

# 2 543
Скрит текст:

Аз тва с малката злобарка го разбрах, но май никой друг не е... Ставаше дума, че тя го прегледала преди няколко дни и не установила нищо, а на следващият ден нейните колеги му открили (така и не каза какво)... Та, явно, той си мисли, че тя му завижда, че е висок и слаб, а тя ниска и пълничка... Знае ли човек какво се върти в главата на един социопат...

Предаването го разбирам, но тебе - не! JoyJoy

В центъра на поста ми беше Ваня Джудото.

# 2 544
Как си го разбрал, Трънче, като пишеш знае ли човек какво се върти в главата...тази случка има предистория, която не знаем. Има ли нужда от още 20 страници спекулации. Отдавна го обсъдихме това. На дневен ред са Света Ваня Златоуста и Мира, която не обича мира 😉
Някой опражи ли ми яйчица, не разбрах, или да ходя да нагъвам от леба?😂😂😂

# 2 545
Как си го разбрал, Трънче, като пишеш знае ли човек какво се върти в главата...тази случка има предистория, която не знаем. Има ли нужда от още 20 страници спекулации. Отдавна го обсъдихме това. На дневен ред са Света Ваня Златоуста и Мира, която не обича мира 😉
Някой опражи ли ми яйчица, не разбрах, или да ходя да нагъвам от леба?😂😂😂

Аз мислех, че темата е за ВБ, а не че всеки ден се обсъжда конкретна тема... Ама, да съм по темата - Ваня е по-успешна в нейната професия, отколкото е Мира - в своята... Дори една Николета, която ръкомахаше като луда, е далеч по-интригуваща водеща от Добрева.

# 2 546
  • На южния бряг
Това, че в началото Ваня каза, че Ева прави магии е ОК и не е набедяване за вещерство, но това, че Ваня плюела ( като не мисля, че някой е взел на сериозно това обвинение, че така му е взела силата ) НЕ Е ОК! Ева да гори на кладата може, но самата тя не 🙂

# 2 547
Ваня Костова си е Ваня Костова, проста тъпа каквато и ще , но нейните песни остават.
Честно изобщо не знам песен на Ваня Костова, може да съм чувала по радио, но не я разпознавам. Добре, че беше пияната Божана като се извиняваше на Ваня, за да разбера, че Един неразделен клас е на Тоника ... на Тоника знам само "Здравей,как си, приятелю" и може би разпознавам като тяхна " Бургаски вечери", и го казвам без срам, това не е музиката на моето поколение, даже и в училище не сме учили техни песни ...
така че не мисля че песните на Ваня остават ...
сега прегледах youtube за нейни песни, чувала съм Молитва по радио без да знам, че е нейна ...

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 19:31 от elle.n

# 2 548
  • Испания
Дори една Николета, която ръкомахаше като луда, е далеч по-интригуваща водеща от Добрева.

Тук вече изплиска легена.

# 2 549
Дори една Николета, която ръкомахаше като луда, е далеч по-интригуваща водеща от Добрева.

Тук вече изплиска легена.

Смайли, гледала ли си предаването на Мира? Гала, покрай нея, наистина е топ, а Гала за нищо не става... Не отстъпват мястото на млади, талантливи и можещи хора.

Общи условия

Активация на акаунт