VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 553
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 210
Ваня много издразни Стефан. Тази жена прекалява. Много търпение е нужно, за да не реагира човек. Много лошотия има в нея.

# 3 211
Господ понякога си прави доста нелепи шеги. Дал е на Ваня уникален кристален глас, но толкова дразнещ характер.

# 3 212
  • Испания
Добринке, хапни, че хлябът свърши!

# 3 213
  • Пловдив
Божка пак докопа Плетко.

Тя не го оставя. Като залепена е за него

Жененият мъж. Много лошо впечатление ми прави това поведение на Божана.

# 3 214
Божка пак докопа Плетко.

Жененият мъж. Много лошо впечатление ми прави това поведение на Божана.
Ай,стига това е молба от жена му.Да се грижи за него,нали така каза,когато беше в лудата стая.Та така по приятелски.

# 3 215
Аз уважавам хора, които биха осиновили безпородно куче и биха го гледали добре в дома си. Но аз лично не съм от този тип хора. На мен такива кучета ми изглеждат мръсни, без значение колко добре са изкъпани и не бих си взела такова куче в дома си. Така че не обвинявам Ваня, ако не припада от умиление по такива кучета. На мен примерно много лошо впечатление ми направи Мира и останалите, които ги разцелуваха и разпрегръщаха все едно са техни и лично са се погрижили за хигиената им
по-гадно нещо в тази тема не съм прочитала
Ще се поправя .
Това е най-гнусното нещо ,което съм чела в целия форум.

Кое точно му е гнусното?

# 3 216
  • София
В крайна сметка Божка е свободен човек, имала някакво гадже, много важно . Петко обаче не . Той е за резил.

# 3 217
  • софия
Аз уважавам хора, които биха осиновили безпородно куче и биха го гледали добре в дома си. Но аз лично не съм от този тип хора. На мен такива кучета ми изглеждат мръсни, без значение колко добре са изкъпани и не бих си взела такова куче в дома си. Така че не обвинявам Ваня, ако не припада от умиление по такива кучета. На мен примерно много лошо впечатление ми направи Мира и останалите, които ги разцелуваха и разпрегръщаха все едно са техни и лично са се погрижили за хигиената им
Ще се поправя .

Кое точно му е гнусното?
не , не и не! с подобни  индивиди не влизам в диалог!

# 3 218
Скрит текст:
Ще се поправя .

Кое точно му е гнусното?
не , не и не! с подобни  индивиди не влизам в диалог!

Joy  Joy  Joy  Joy

Твое право

# 3 219
Странна партия са Миро и Ричко.

# 3 220
  • Испания
Момичета, свивайте тези чаршафи! Не е необходимо да публикувате отново и отново мъдрите си мисли. Моля!

# 3 221
  • София
Сигурно омръзвам с тази препратка, но не спирам да мисля как ли вкъщи търпят това животно!? Ако беше само зловещо или само досадно, но и двете наведнъж... ooooh!  плюс още към 56 недостатъка... и само едно единствено качество-пее /ужас!/... как ли се издържа...  newsm78 
Всеки Божи ден, 365 дни в годината...  smile3511

# 3 222
В крайна сметка Божка е свободен човек, имала някакво гадже, много важно . Петко обаче не . Той е за резил.
И така,и не е така. То е ясно,че той женен. А тя спирачки няма ли,като знае и тя това,което той знае Joy Че е женен,де.. Намериха си се те...Поне ефира да им пречи,ама тц. А Пртко пък толкова като обича жена си,спирачки у него...нещо,тва,онва...Ако обичаш една жена,би трябвало тя да ти начесва егото достатъчно,че да не е нужно да го търсиш другаде...

# 3 223
Мирка сега пък иска да е приятелка с Винету Heart Eyes

# 3 224
    Божка пак докопа Плетко.

Като хемороид на задника му е.

РичЕ как си е повярвал, вярно е супер жалък.

Общи условия

Активация на акаунт