VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 553
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 240
  • София
Аз предлагам вместо живата връзка, да им дадат да почетат тук и във фейсбук.

# 3 241
"Твоята любима звезда от шоуто". Joy Joy Joy
Те звезди нямат, че и любими! Joy

# 3 242
Ни моа се въздържа:
Лейди, мисля, че е редно да си легнеш тази вечер с чорапите. Joy

Честно казано, сезона е толкова слаб, че дори не ми се влиза в спор за каквото и да е. Така че лягам с чорапи, с шапка, с ръкавици - само мир да има Joy Накратко - дреме ми на чорапите, с които ще си легна за нечие мнение. Особено, когато е необосновано Grinning

# 3 243
  • София
Нямам намерение на никой да се обаждам, както предполагам и повечето хора тук.
Ще си видят "обажданията" като излязат:)))

# 3 244
В крайна сметка Божка е свободен човек, имала някакво гадже, много важно . Петко обаче не . Той е за резил.
И така,и не е така. То е ясно,че той женен. А тя спирачки няма ли,като знае и тя това,което той знае Joy Че е женен,де.. Намериха си се те...Поне ефира да им пречи,ама тц. А Пртко пък толкова като обича жена си,спирачки у него...нещо,тва,онва...Ако обичаш една жена,би трябвало тя да ти начесва егото достатъчно,че да не е нужно да го търсиш другаде...

Бих казала, добре, че е ефира, че иначе отдавна да са минали границата.

# 3 245
Аз предлагам вместо живата връзка, да им дадат да почетат тук и във фейсбук.

Ако го направят трябва предварително да осигурят поне 5 линейки пред къщата, за да ги карат директно в спешната помощ заради високо кръвно. Не вярвам, че повече от 2-ма биха издържали да изчетат писаниците по техен адрес. А НЗОК май приключи вече с ББ, че не могат да смогнат този сезон

# 3 246
Момичета, свивайте тези чаршафи! Не е необходимо да публикувате отново и отново мъдрите си мисли. Моля!

И аз моля! Стигнах дотам, че направо прескачам такива мнения, е, то така половината тема не чета.

# 3 247
Усмихни ми се,точно да питам дали Ванчету е прописала в темата Joy
Ванчета, дето не търсят диалог, са под път и над път, явно. Звездите им го говорят. Joy

# 3 248
  • София
Нямам намерение на никой да се обаждам, както предполагам и повечето хора тук.
Ще си видят "обажданията" като излязат:)))
Толкова са самовлюбени, че като прочетат първите 10, ще спрат... и ще ги обявят за хейт! Sunglasses

# 3 249
Умна е Янчето. Завеща Петкан на Божка, която го брани като питбул, друг не може да го доближи. Вечно е до него, зад него, върху него, с изплезен език и потекли лиги. А Петкан я приема като ... мъж. Joy

Joy  Joy

Като е около него тя не стъпва по земята

# 3 250
 Бо-то е ужасно. Толкова грубо и неуравновесено създание, и вечно с тази чаша в ръка. Наистина е като чичо. Чичо Бо, кварталния пияница, който се заяжда с всички.

# 3 251
Много дебели жени съм виждала, но всяка има все по нещо хубаво - лице, очи, устни, тоалет, гърди, смях, мозък ... е тая Ваня, нито едно хубаво няма. И гласа и ме нервира адски вече, и като я видя да пее ми е гадна кожата и раздутата на гушата, как се тресе ... Сега беше седнала на стола си, в някакво одеало, квича си там нещо на,на,на,на, с гадна физиономия ... ми цялата е гадна.

# 3 252
  • София
Не мога обаче да пропусна, че Кулагин се оказа отново прав ... за хигиената на Папи!
Петко тактично му намекна, че мирише на боклук, не си беше измил добре косата ... сигур е свършил тестерчетата  Worried

# 3 253
  • София
Бо-то е ужасно. Толкова грубо и неуравновесено създание, и вечно с тази чаша в ръка. Наистина е като чичо. Чичо Бо, кварталния пияница, който се заяжда с всички.
Ние значи имаме късмет и с кварталните пияндета, колкото повече пият, толкова по-мили и учтиви стават, поздравяват всеки минал покрай тях, комплименти правят. Simple Smile

# 3 254
Божана до сега не е изгубила контрол, само, защото са в предаването и знае, че ще бъде отблъсната поради тази причина... Но навън...със сигурност ще има действия от нейна страна, като гледам колко е хлътнала. Като куче пазач е на Петко. Незнам Яна ще се добере ли безпроблемно до него Joy , тя Божана е като обсебена.

Общи условия

Активация на акаунт