VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 570
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 270
  • Испания
Joy За шумомера не знам,но ако тръгне с тъпомера,ще успее Joy

Няма да стане, защото той вече го е счупил.

# 3 271
Момичета, пиша и в един друг сайт, ама там няма такова настроение. Защо е така тук?
Що,  кво ни е?
А, в по-голямата част е добре и много приятно, но видях изрази "ти си тъпа" и прочее.

# 3 272
Не ти разбрах въпроса Thinking

# 3 273
Не ти разбрах въпроса Thinking

И аз. То затова и не ни пречи "ти си тъпа" явно ... Joy

# 3 274
Момичета, пиша и в един друг сайт, ама там няма такова настроение. Защо е така тук?
Що,  кво ни е?
Да бе, кво ни е? Егати тъпото включване. Даже не съмнява, че има друг сайт  (форум), който да ни конкурира. Искам доказателство Simple Smile

# 3 275
Мен пък ми е супер тук. Плача от смях още като прочета мнението на салшиса за Ваня 😂😂😂😂

# 3 276
Joy За шумомера не знам,но ако тръгне с тъпомера,ще успее Joy

Няма да стане, защото той вече го е счупил.
Ам добре тугаз. Да тръгва с дрегера и баста Joy

# 3 277
Що,  кво ни е?
Да бе, кво ни е? Егати тъпото включване. Даже не съмнява, че има друг сайт  (форум), който да ни конкурира. Искам доказателство Simple Smile
Е, добре. Тъпо е включването.

# 3 278
  • Испания

Ам добре тугаз. Да тръгва с дрегера и баста Joy

Той май и с дрегера не се разбира много-много...

# 3 279
Смайли,продължавай да мА предизвикваш и Шгу изпратя с Библията накрая ...Joy

# 3 280
Ако можеше да си ги вземе и заедно да отидат на луната с котките, ехееей!

# 3 281
  • Испания
Смайли,продължавай да мА предизвикваш и Шгу изпратя с Библията накрая ...Joy

С Библията? Одобрявам. Християнско е.

# 3 282
  • София
Когато Божана говореше с Петко за това, че Ваня им е простила се пошегува, че важното е, че още има шанс Ваня да пее на свабата с приятеля ѝ или не съм я разбрала правилно и е имала друго предвид, не слушах особено внимателно? Ако е така, все пак, е хубаво, че още има надежди за сватба. В началото на формата, в разни 'жълти' сайтове пишеше, че приятелят ѝ смятал да ѝ предложи брак по Коледа, но доста време мина оттогава.
Като цяло сценката между Ричард и Петко в джакузито ми направи доста лошо впечатление, най-вече коментарът на последния, че Лора е приятелка на Божана, защото няма избор... Ни в клин, ни в ръкав.

# 3 283
Дали на Ваня не и е трудно и точно по тази причина да е прибегнала към тази защитна реакция макар отстрани да изглежда като малко дете

# 3 284
Скрит текст:
Не мога обаче да пропусна, че Кулагин се оказа отново прав ... за хигиената на Папи!
Петко тактично му намекна, че мирише на боклук, не си беше измил добре косата ... сигур е свършил тестерчетата  Worried
Ами да ползУва интимния гел на Плетко! И без това има още едно цяло шише, а сезонът свършва в пЛетък!

Аз имам едно подозрение, че Петко искаше да прави кекс с Яна във ВБ. Обаче като тя излезе, сигурно е пуснАл идеята на душеприказчика си Ричи Паричи, който се издъни като прогнила каца.

Общи условия

Активация на акаунт