Обсъждане на имотни обяви-6

• 43 338
  • 814
  •   1
Отговори
# 105
.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 21:07 от Анонимен

# 106
Аз имам въпрос, съвсем по темата.
Каква първоначална цена може да се иска за гарсониера ЕПК в Люлин 10 баш до метрото?
Етажът е втори, с балкон, с външна изолация и смена дограма, останалото състояние е за ремонт, изложение изток без блокове пред него.
С оглед на наличните оферти - продават се един на първи, един на последен етаж, един на втори етаж след "луксозен " ремонт наоколо, панелки, колко може да му се иска?
Тухлените не се броят, те са в един блок, който от доста време е с Акт 16 , но се продават много апартаменти в него. Явно има и друг проблем, освен че е на булеварда и до дерето на реката към Западен парк - парка.
Ето ги офертите
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=3&slink=46go15&f1=1

# 107
Аз бих пробвала 50 хил. евро, че и малко отгоре. Ако няма интерес винаги може да се сваля. Правя уговорка - ако балконът е нормален, открит, а не усвоен и да няма нищо отворено. Зависи дали е с ТЕЦ и дали е в състояние за пълно изриване или просто е остаряло и се налага обновяване.

# 108
Според мен около 43-44 хил.евро, сравнявайки с другите обяви в района от линка. Отидете и ги огледайте, за да видите реални ли са или не. Ако по-евтините не са реални, може да го пуснете и на по-висока цена, но ако са реални и заседяват,значи няма интерес и е по-добре да дадете по-адекватна цена, за да има изобщо огледи.

# 109
  • София
Гарсониерата до нас я продадоха за 46 хил Е. ЕПК в 5 м.р. при Лидл, метрото е на няколко спирки с трамвая, готова за нанасяне.

# 110
На мен не ми е наложително да го продавам.  Давах го под наем, но заради състоянието клиентите бяха все проблемни. Та се замислих, като сега е пик на цените, дали не е по-добре да го продам, вместо да го ремонтирам бюджетно ....За тотал ремонт е (само дограмата и изолацията са ОК).
Та затова съм в чуденка...

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 19:32 от man_darin_ka

# 111
  • София
Момичета, как е възможно да се продава последния етаж на ВАС?

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1g15405218850972 … k=46gcqi&f1=1

https://www.yavlena.com/86686

Погледнах в имотния, нищо частно не се води на този адрес....Държавата са продава? В понеделник ще питам....

Локацията в обявата не е вярна.

# 112
ВАС абревиатура от какво е?

# 113
  • София
ВАС абревиатура от какво е?

Върховен Административен Съд.

# 114
Е точно защото може да идеш на място, затова не дават точен адрес. Онзи ден триетажна къща в центъра за жълти стотинки, днес държавни сгради се продават, хора, мислете трезво.

# 115
  • София
Е точно защото може да идеш на място, затова не дават точен адрес. Онзи ден триетажна къща в центъра за жълти стотинки, днес държавни сгради се продават, хора, мислете трезво.

Темата е за взиимопомощ. Обявите са факт.

# 116
Те са факт,да, но човек трябва да разсъждава с всичкия си. Ако се продава публична собственост, едва ли ще се случва с Аенция Явлена. Също както и да очакваш,че със 140 хил.евро можеш да си купиш къща в центъра на София, за която да не трябва да дадеш още 2 по толкова, за да става за живеене. Ако нещо е прекалено хубаво,за да е истина, обикновено не е истина. Аз веднъж така звъня на брокера и го питам какъв е проблемът на имота,че му е такава цената. Оказа се,че човекът искал да обяви цената в евро, но погрешно цъкнал в лева и излиза 2 пъти по-евтино. Така че малко common sense кое е реално.

# 117
Те са факт,да, но човек трябва да разсъждава с всичкия си. Ако се продава публична собственост, едва ли ще се случва с Аенция Явлена. Също както и да очакваш,че със 140 хил.евро можеш да си купиш къща в центъра на София, за която да не трябва да дадеш още 2 по толкова, за да става за живеене. Ако нещо е прекалено хубаво,за да е истина, обикновено не е истина. Аз веднъж така звъня на брокера и го питам какъв е проблемът на имота,че му е такава цената. Оказа се,че човекът искал да обяви цената в евро, но погрешно цъкнал в лева и излиза 2 пъти по-евтино. Така че малко common sense кое е реално.
И аз така мисля. Въпросът е, че различните хора имат различни виждания кое може да е истина и кое не може, в зависимост от личните си знания, опит и възможности. Помня, че ти изобщо не постави под съмнение истинността на онзи за 85 000 на Якубица (Томева го беше сложила), а аз веднага казах, че това е фалшива обява, което накрая се потвърди. Просто твоят опит и знания не са ти позволили да прецениш правилно.  За това е темата, да обменяме своя опит и знания, и Рима затова пита.
Рима, агенциите дават наистина точен адрес само ако имат подписан договор с продавача, което е рядко. Иначе дават ориентировъчно, виждала съм обяви, боцнати  в Нац. стадион или в Борисовата.  ВАС не се продава от Явлена, със сигурност Simple Smile

# 118
Може да има сграда със смесена собственост - и частна, и публична държавна. И тогава частната си  се продава по нормалния начин - с обява.

# 119
Poppea, аз още съм на мнение, че 85000 евро за стар изтърбушен двустаен, май и горял беше, е ОК цена. Аз и толкова не бих дала, защото с ремонта излиза над 100 к. Ето сега за толкова има ремонтиран: https://m.imot.bg/details/1c154107246664109
И още един:
https://m.imot.bg/details/1b153124203487237

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 10:28 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт