Обсъждане на имотни обяви-6

• 43 010
  • 814
  •   1
Отговори
# 630
Ако си пенсионер и не ти се налага да излизаш с колата често,със сигурност Simple Smile
Е, аз не съм пенсионер и пак не ми се налага да ползвам кола. За какво му е на човек да ползва автомобил когато абсолютно всичко ти е на една ръка разстояние? Ще ми е интересно да отговориш.

# 631
Аз също спрях да шофирам. Дадох си колата за вторични суровини и се оглеждам за някоя тарикатска електричка, но не бързам,щото нивата ми на стрес спаднаха драстично след като вече не карам в София. Ако нещо се наложи - ползвам такси.
едит: като времето позволява съм с колелото.

# 632
Ами то напоследък не е за шофиране....ужас безкраен е. А паркирането вече на безплатно място е мисия невъзможна. Включително и на платен паркинг не винаги има свободни места. Не ми се мисли какво ще стане след пет години. И има места където не може без колата - в моя случай излизах от болница и имах багаж, а мъжът ми не можа да паркира и аз си помъкнах куфарчето да го гоня на опашката от коли...кошмар

# 633
О не само заведенията са предимство на работещите в центъра, но да не измествам темата.

# 634
Ами то напоследък не е за шофиране....ужас безкраен е. А паркирането вече на безплатно място е мисия невъзможна. Включително и на платен паркинг не винаги има свободни места. Не ми се мисли какво ще стане след пет години. И има места където не може без колата - в моя случай излизах от болница и имах багаж, а мъжът ми не можа да паркира и аз си помъкнах куфарчето да го гоня на опашката от коли...кошмар
Едно е да ти се наложи да ползваш кола веднъж седмично, а съвсем различно е да киснеш в задръствания ежедневно.

# 635
Веднъж ми се наложи да карам по Каблешков от Ман Ли към бул. България... направо паркирах колата и походих пеша, това не е за нормални хора, няма такава тапа хахахах не знам тея хора как го издържат това.

# 636
Хайде сега, като не знаеш откъде да минеш. Пък големи тапи там са сутрин и привечер. Въобще в София още се става за шофиране, трябва и да познаваш града.

# 637
Веднъж ми се наложи да карам по Каблешков от Ман Ли към бул. България... направо паркирах колата и походих пеша, това не е за нормални хора, няма такава тапа хахахах не знам тея хора как го издържат това.
От там точно никога не се минава в час пик. Това си е неписан закон. Но де да бяха само там тапите в София - щеше да е супер, уви.

# 638
С тези ремонти, никъде не е за каране.

# 639
Споделете моля, какво мислите за апартамент в сграда, в която на първия етаж има хранителен магазин или ресторант? Някой има ли опит. Веднага ми изникват мишки и хлебарки в главата.

# 640
Освен мишките и хлебарките, прибави и шум от клиенти, шум от камиони за зареждане, от системите за охлаждане, характерната миризма на "престояло" месо, колкото по-голям е магазинът - толкова по-голяма кочина наоколо. Позната живееше до м-н на Фантастико, каза, че преди да го отворят не е предполагала какви прасета са хората, въпреки, че на 15 минути излизаше служителка, която да чисти боклуците.
Но за мен заведение е по-зле - същото, плюс тракане на чинии, компании, кой се е скарал, кой се е напил... почти всяко заведение, за което се сещам има т.нар. зимна градина, и не е като да не се чува.

# 641
По-скоро бих се притеснявала от шум, особено при ресторант. Но са възможни и други изненади.

# 642
Единият ми ап е над ресторант. Комшиите са им се нахвърлили преди години, и те да сложили някаква шумоизолация яка.
Шум НЕ чувам никакъв.
Боклуци няма.
Искаха да ползват двора на блока за градина - ок, обаче ако поставят НЕОТВАРЯВМИ стъкла и дограма, защото околните си ценят спокойствието. Засега са пас.

Минусът е, че много мирише на манджи:(
След редица каране и заплахи - преместиха една част в мазетата и я изолираха. Вече не вибрира и мирише по-малко.
Но пак - ако можех да избирам...

# 643
  • София
То ако има магазин не се знае какъв ще е в бъдеще.
При нас в нов блок имаше магазин за детски играчки дълги години.
Изнесоха се и сега стана фитнес. Съседите отгоре ми се оплакаха, че имало глух шум/каквото и да значи/ и вибрации от уредите.
Единия ми апартамент е до голяма административна сграда с двор. В двора имат някакви климатични системи и бръмчат денонощно. У нас не се чуват,по-далече сме,  но други съседи се оплакват.

# 644
  • София
То не е въпроса за сега. В помещение което се отдава под вас, утре |нещо друго ще се настани и какво? със всеки да се свадиш...

Общи условия

Активация на акаунт