Нуни, страхотни снимки

Мечо Пух, оправи ли се вече Яворчо?
Танина, Ицето голям, но подвижен. Браво на него.
Данче, дано Стаси да я понесе добре.

Просто като се роди детето - се сдобиваш с още едно-мъжо!
Почват да ревнуват ли, мислят си, че като са го направили бебето, вече са си изпълнили всички бащински и съпружески дългове ли - не знам!
Но какво да ги правим, такива са си повечето явно ... 
/извинете!/, та това да й оказва и на нея влияние? А ако аз пия Дуфалак - дали ще й помогне на нея? На нея още не ми се дава директно.

Много ме е страх
В главата ми се въртят едни черни мисли... искам непрекъснато да го гушкам, то пък бързо заспа и трябваше да го оставя в креватчето. Оооох, ей така като настане вечер и като ми стане едно... За капак и със Ст пак говориме на различни езици, той си знае своето, своя интерес и даже неправи опит да има комуникация между нас
какво стана с нас незнам 

Лекарят й изписа само витамин С - по 1 ампула за 5 дни. Оправи се, макар и по-бавно, отколкото ми се искаше.

, с мъжа ми иначе сме от 13 години заедно, сватбата беше само за да почнем легално с бебетата.
прощавайте!
И това наливане с вода...
- не знам - ти си решаваш!
, но се отказах. Защо да й причинявам стрес, а и сега в жегите чувствително сама ограничи лакомията си!
Сексът им бил тема табу. Ами тези априлчета кой ви ги направи?Да не сте забременели от някой слънчев лъч?!Я се стегнете
и си правете секс, че като порастнат децата догодина,ще стане по-сложно! 

Препоръчани теми