Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 31 196
  • 785
  •   1
Отговори
# 15
Неадекватно поведение след много алкохол? Пак ли? Еееех, и то все жените. Лошо

# 16
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Много се забавлявах снощи с Радилена. Отделно обаче ми направи впечатление пъргавостта на Роси. Все едно нищо не се бе случвало с крака й.

# 17
  • София
Да не сме гледали различно предаване? Росица беше доста бавна по гредата, видно бе, че си пази крака.
За зайците - на село съседът гледаше - за една нощ всичките му зайци измряха от някаква болест. Принципно са кекави животни.

# 18
Благодаря и запис! Съчуствах на отпадналия състезател. От умора не и дотигаше кислород в мозъка. Губиш ориентация и мотивация. Смешно беше как Иван и помагаше. И двете се раздадоха. Роля изигра и късмета. Хубав ден на всички!

# 19
   Росица отвя Радилена. Радилена е много слаб играч. Нямаше място във фермата. Тя не може нито да цепи дърва, нито да кове, нито да реже с трион. Това са най-важните умения, които трябва да притежава един човек във Фермата.

Крайно време е да стане мъж фермер и да направи мъжки дуел.

# 20
Не мисля, че тук късметът имаше някаква роля. Просто Радка си е много смотана, абсолютна шматка, а Роси е силен играч. А за да си точен с прашка, си трябват тренировки. Знам, защото ходя на риба и съм тренирала доста, докато започна да уцелвам плувката с топче захранка, отначало обикновено захранката или отлиташе на отсрещния бряг, или падаше много пред плувката. За ден-два-три можеш да се научиш да се прицелваш и да преценяваш и силата, с която да опъваш ластика. А видяхте ли прашките - на са ги сменяли сигурно от първи сезон, някакви сто пъти лепени... А точно този модел прашка не е най-удобната на света, имам и такава, имам и много по-удобни.

# 21
Гледането на зайци съм чувала, че е сложна работа. Например не могат да се хранят с мокра трева...доколкото си спомням Thinking
Надявам се Радка да не посочи Ваня , дано Дидо да е новия фермер.

# 22
    На село баба ми и дядо ми гледаха зайци. Много бързо се разболяваха и умираха. Трябва големи грижи да се полагат за тях. И така баба ми и дядо ми се отказаха да гледат зайци.

# 23
Благодаря за новата тема Simple Smile

Много се радвам за победата на Роси - напълно заслужена. Колкото и да се опитваха Иван и Андрей да натъманят нещата така, че да се даде шанс на Радилена, толкова си може момичето и това е. Много ме подразниха на играта със сливите. Още като паднаха първите две, трябваше да обявят победа за Роси, а не да я чакат Радка да се пробва дали ще й мине номерът. Да не говорим, че в последните 2-3 минути игра супер нечестно, подпирайки ръката, с която придържа капаците със свободната. Така че, достатъчно възможности му се дадоха на "русото слънце" да заблести. Колкото-толкоз. Да ходи да си грее дома.
И на мен вече ми се гледа мъжки дуел. Трябва малко да се размърдат тези момчета.

# 24
  • Видин
Не симпатизирах на Радка, изключвам умственият и капацитет, него няма смисъл да го коментирам, но ако гледаме реално на играта, нейното място изобщо не е там. Имала е желание, пробвала е-нищо лошо. Тя не е на "ти" със повечето неща, който се правят там. Не смятам, че Росица е имала късмет в дуела, показа какво може и заслужено победи опонента си! А дори и Радка да избере Ваня за фермер, мисля че останалите играчи няма да и дадът шанс при гласуването. Видно беше, че заслуга за що годе доброто и оправление през изминалата седмица имаше Ивайло, който вече го няма. Ваня може да е добър спортист, но до там. Видяхме какво може и тя вътре във фермата, не говоря за дуел. Радилена ще посочи за фермер Симо, според мен. Бих се радвала на мъжки дуел, но ще видим за какво иде реч.

# 25
  • тук и там
Може да е забравила да ги нахрани(зайците),или нещо от сорта..Каза че била пила предната вечер и може грижите ù да са били неадекватни.Дидо как гледаше...Зайците мляко не дават,за какво мисли че се отглеждат тези зайци oт хората по селата ?! За месо и ...кожуси.Все едно не знае,та голям шок...

# 26
От промото за тази вечер ми се стори, че само Дидо го нямаше в публиката, когато даваха кадрите от двубоя за фермер на седмицата. Явно той ще е единият претендент за фермер.

# 27
  • Другата България
Докато се натъманя да пиша и отново всичко сте казали. Crossing Arms
Умряло едно зайче - ами случва се. Няма да мога да гледам довечера, не знам защо Росица трябва да е виновна, но само от злоба да не стане сега изкупителната им жертва за всичко. Видя се, че 90% от хората не я харесват - или има нещо, което не ни показват, или просто ги е страх от нея и виждат в нейно лице силна конкуренция, каквато всъщност е. Не харесвам баналностите, но наистина е като машина - евала, не трепна, не помръдна, раздаде се, контузена, и заслужено спечели. Няма кой да я бие на дуел Росица, единствено и само късмет, по-скоро лош такъв може да ѝ донесе неуспех. Харесвам такива жени, има си самочувствие и в нейния случай е напълно оправдано и с покритие. Силно се надявам да стигне поне до финал, ясно е, че няма шанс, но много ще се радвам да отвее европейската шампионка, която е изтръпнала от страх, сякаш без нея някой ще гласува за победата ѝ... Stop Sunglasses
Радето - ами всичко сте казали. В началото на дуела като я видях със сценичния грим и полугола хем ми стана смешно, хем тъжно. Не е лошо момиче, но има още много да учи. Акъла си му е на друго място. Хаотична, неорганизирана, на моменти не осъзнаваща какво, как и къде да прави - не става така. Добре си беше подредила игрите, ама на, Росица както казах е огън жена.
Не се наемам да прогнозирам кой ще посочи за фермер, дано е мъж, и мъж фермер, и мъжки дуел, че вече стана досадно само жени да се гонят. Досега наистина не е имало чак такава женска чистка, на такъв етап.
Благодарности на Ензим за новата тема! Hug bouquet

# 28
     Сега гледах интервюто с Радилена по Бтв. Радвам се, че отпадна от Фермата. Не е изобщо умна. Когато започне нова връзка и мъжът е в друг град, тя веднага се е премествала в този град, в който новата й изгора е живял. В Благоевград и там е била студентка. Живяла е с някакъв наркоман и пияница. Често я е пребивал от бой. Не можах да изгледам интервюто до край. Не можах да я изтрая.

# 29
Роси като нищо ще стане финалист, няма да е лошо. Но на финал мисля, че от жените само Алекс има някакви шансове за победа. И фермерите я харесват, а и публиката, предполагам. Искам Александра на финал и победител за сезона, дано стане - най-сетне да победи жена.

Общи условия

Активация на акаунт