Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 31 218
  • 785
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
 Laughing Като реверанс преди напускане, че не остана за кога.....

# 61
Не знам дали е имало управление въобще, или хората вътре вече имат някаква спойка, някакво негласно разделение кой какво може и прави, и без фермер нещата могат да вървят на такъв етап.

# 62
И това е така, да. И е не по-малко важно от управлението.

# 63
  • Стара Загора
Бях за Росица и се радвам, че спечели.Радилена беше хаотична, разпиляна и много неподредена в игрите. От продукцията според мен я подкрепяха, още когато беше фермер и й разрешиха да гледа на запис задачите на Ники. И снощи в 4-та игра, ако Иван не й подсказваше:"Радке, от тук мини...", вероятно щеше да има по-голяма разлика във времето!

# 64
  • София
Фиаско, фиаско, ама виж Бети как я нахвали. Само дето не я разцелува. Аз такива хвалби не съм чувала за никой фермер в никой сезон досега, особено от Бети. Ако бях на Ваня, щях да искам една кошница бонус. Joy
Нахвали я сигурно само от куртоазия, те и Иван и Андрей я превъзнасят мнооого повече, отколкото заслужава, но карай. Факт е, че шестте кошници бяха спечелени въпреки нея, а не заради нея.  Laughing

# 65
За мен пък най очевидното побутване на Радка беше постоянното  казване какво да прави от страна на водещите.
Сеги гледа и пита" Сега какво да правя" и те и казват.
Алоооу обяснили са хората, да е запомнила.
Трябваше да я оставят за се звери в знамето в сандъка и да се чуди  какво да го прави.Да видим тогава с колко щеше да е разликата, независимо дали го е развяла или не.

# 66
Ама тя Радка е страшен шемет. Чувалчетата с куката лесно ги хващаше, ама като отвори едното, вика - "ми то няма ключ", та трябваше водещите да ѝ казват кое е ключът. Joy
Радка всяка друга би я победила, мисля. С близначката извади голям късмет, че се намери и по-смотана от нея.

# 67
  • London
Радка се подвизава вече във фейса.

Не от сега. Аз нея и още някои ги засякох в профила на Цветан да коментират убийството на циганина, който крал дърва.....тва още преди 2-3 седмици. И даже писах там...., че не е зле леко да си дават почивка поне докато се предполага, че са вътре. Weary

# 68
е толкова ли са... нали имат договори - не ги ли е страх, че ще ги санкционират?

Аз предполагам, че това е причина интервюто с Хриса да е на запис - толкова е тъпа, че не може да прецени какво е излъчвано до сега и да коментира само до там...

# 69
  • Mediterraneo
Не гледах снощи дуела, но се радвам, че Роси остана! Ивайло кога излезе?
Днес гледах Радка сутринта. Ми рядко тъпо парченце, наистина. Онзи я пребивал, ама тя смята, че като е влюбена, може да прави компромиси със себе си.

# 70
  • София
В петък излезе Ивайло.  Peace

# 71
  • София
Трудно ми е да отговоря в анкетата, но като че ли ми се струва, че на този етап Роси заслужава най-много победата.

Мерси за темата!

# 72
  • London
Аз съм за Нури на 100%. Като, ако не е той ще се радвам и Дидо да спечели. От жените съм за Лили и Росица.

# 73
От жените Алекс, в краен случах Роси.
От мъжете ...там ми е чуденката.Всички се справят добре, няма скътавки.
Сега как ще са на дуели  не знам , те завалиите нямаха възможност за изява.

# 74
  • София
На 23 октомври в "Преди обед": Ивайло Караньотов и Аня Пенчева след предизвикателството „Фермата“.
От страницата на Преди обед във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт