Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 399
  • 785
  •   1
Отговори
# 195
Е, добре, какво точно да бъде извинението, за да се приеме?
Да си скубе косите, да си посипе главата с пепел, да се самобичува с камшик, да застане в ъгъла наказана с гръб към другите и да не говори с никого? Какво?

Между фалшивите извинения, поднесени единствено когато Андрей беше там и това, което описваш ти, има още няколко нюанса, включително и този искрено да се почувстваш отговорен за действията си.
Разбирам, че явно този вариант ти е неудобен поради някаква причина.

# 196
Това вече ми звучи като скръбта на Роман-колко точно и как следва да я показва, че да угоди на останалите в разбиранията им за "как е правилно".
та както беше "правилно Роман да поднася скръбта си", така и тук следва явно "Росица да се извинява правилно".ю

# 197
  • София
Да си скубе косите, да си посипе главата с пепел, да се самобичува с камшик, да застане в ъгъла наказана с гръб към другите и да не говори с никого? Какво?

Между фалшивите извинения, поднесени единствено когато Андрей беше там и това, което описваш ти, има още няколко нюанса, включително и този искрено да се почувстваш отговорен за действията си.

А ти как разбра, че извиненията са фалшиви? Всичко казано пред камера може да нареже и да се монтира така, както на продуцентите им е изгодно, според това какви внушения искат да бъдат направени. В крайна сметка не гледаме предаване на живо, а монтаж.

# 198
Случките на Роман и Росица са толкова различни, че не знам изобщо как можеш да ги сравниш.

# 199
  • тук и там
Някой много накратко ще направи ли ретроспекция какво точно се е случило? За какви мотиви говорите, какво е станало със съпруга на Росица?
До колкото разбрах-съпругът и я подценява, или поне тя така усеща нещата.Често се случва,когато мъжът движи основно някакъв бизнес или печели доста повече от жената..И тя ,най-общо -иска да му се докаже..Каза,че не я интересува мнението на околните,а неговото...на съпругът и.Явно някаква криза изживяват,като в основата е подценяването на Роси от негова страна..

# 200
  • Другата България
Мери, явно Роси има проблеми.в семейството.И преди един път спомена като я хвалеха за храната че съпругът и не би я оценил/ нещо такова беше/, а снощи направо каза че е вътре за да му се докаже и той да я оцени
newsm78 И какво ги болИ Дидо и Брадата това, че чак да я съдят? Къде им бърка? И какво общо има това със заека? Егати и панаира, да се връща Хриса да ги слага на място, че тия съвсем се оплескаха.
Вече ми липсва.
И Ванчето и Миленката и те първи писти, нали? Mr. Green Хич не се и съмнявам, най-"работните" жени във Фермата, сега им е паднал съюз срещу общия враг. Грозна работа е било.

# 201
Случките на Роман и Росица са толкова различни, че не знам изобщо как можеш да ги сравниш.
Ако се опиташ да четеш с разбиране, то ще установиш, че аз не сравнявам случките сами по себе си, а сравнявам очакванията за "правилност" на реакциите след някакви случки дори да са различни от земята до небето.

# 202

А ти как разбра, че извиненията са фалшиви? Всичко казано пред камера може да нареже и да се монтира така, както на продуцентите им е изгодно, според това какви внушения искат да бъдат направени. В крайна сметка не гледаме предаване на живо, а монтаж.

Айде стига с тия монтажи, нещо като не се хареса все е  монтаж. Монтаж ли беше, че не един път, а два пъти захвърли знамето ни на земята? Кофти човек си е и това е. Не показва нищо по-различно до момента.

# 203
Някой много накратко ще направи ли ретроспекция какво точно се е случило? За какви мотиви говорите, какво е станало със съпруга на Росица?
Каза,че е влезнала за да се докаже пред съпруга си.Разговаряха тримата - Роси,Дидо и Сашо - те почнаха да я прекъсват да и казват,че това не били нормално в тв предаване да си изясняват семейните проблеми,това се правило на четири очи - например на  вечеря в ресторант -това го каза Сашо.Тя нищо не можа да обясни.Накрая каза,искам да знам ще ни бъде ли нас двамата или край.

# 204
  • Другата България
До колкото разбрах-съпругът и я подценява, или поне тя така усеща нещата.Често се случва,когато мъжът движи основно някакъв бизнес или печели доста повече от жената..И тя ,най-общо -иска да му се докаже..Каза,че не я интересува мнението на околните,а неговото...на съпругът и.Явно някаква криза изживяват,като в основата е подценяването на Роси от негова страна..
bouquet И на всички, които обясниха.
Да питам и друго - кого предложи Радка за фермер, кой продукцията и в крайна сметка кой стана такъв?

# 205
  • Пловдив
Когато искаха да колят животинка, потриваха ръце като касапи, а сега излишно раздухаха смъртта на зайчето. Това наричам аз лицемерие. Защо мразят толкова Росица, не ми е ясно. Първоначално ми беше адски неприятна, на дуела с Гергана бях срещу нея, но постепенно започна да ми допада (особено след спора с мангала Цецко). Може би наистина ние българите не харесваме уверени в себе си хора, които не се боят да отстояват някаква позиция.
Алекс взе да ми се струва леко антипатична, на моменти преиграва и е подмолна. Отначало не и се чуваше гласеца, а сега доби огромно самочувствие.

# 206
  • Другата България
Росица отново ще е ратай, сигурна съм.

# 207
  • Вестерос
Значи час-два след като на зайчетата е предложена неподходяща храна, едно  умира. За мен нещата са повече от ясни, не знам как изобщо някой може да се съмнява...
Май се оказа, че храната е подходяща. Ако толкова беше не подходяща, щяха да измрат всичките.

И аз мисля, че ще е ратай и то с довод да се научи кое животно какво яде.

# 208
И на този фон, писмото на Радилена. Това колко от нас го забелязаха? И отбелязаха? Иначе масово беше дъвкана и наричана как ли не,не останаха не отбелязани по сто пъти всичките й негативи. Особено от някои потребителки, които сега подкрепят силно Роси. Защо хубавото остава в сянката на интриги и скандали?
Аз отбелязах че е написала чудесно писмо.
За мен пък това писмо беше крайно лицемерно.
Просто начин да излезе чиста от играта като накрая замаже положението с няколко добри думи, за да може доколкото е възможно да я запомнят с хубаво. И всички суперлативи, които изказаха за нея ми стояха точно като кръпка на фона на това, което е излъчвано. Никак не ми се връзва Радка с позитивен и човек, в чиято "душичка" нямало грам лошота. Абе, хайде холан! Сякаш не си спомням точно Милена като я назначи за ратай що змии и гущери бълва "най-забавното русо нещо" по неин адрес. Погъделичка ги тя по слабите места и те се разкапаха от кеф. Още повече, че вече нали излиза и няма да ги дразни повече - що да не кажат и те нещо мило?

Това с Роси и на мен ми се видя абсолютно нагласено. Как пък по-рано не го направи това със зайците, та случайно да се гътне някое животинче и да гракнат срещу нея? Сега, ако трябва да бъда честна - и на мен ми стана грозно от пиянските й опити да си играе със зайчето. Като влезе в кочината, прасето квичеше като обезумяло, което ме накара да изтръпна. Ако само го беше почесала, щеше да грухти от кеф, а то врещеше като във филм на ужасите. И все пак приемам, че е пиянска история. Тя преди да тръгне да гушка зайчето, говореше за отношенията с мъжа си. Явно й липсва ласка на тая жена. Вместо да се нахвърлят срещу нея, можеше някой да я прегърне, а те в първия момент, в който надушиха слабост, се спуснаха като хиени. Опитът й да се защити го намирам за нещо съвсем нормално. Нали УЖ търсят истината. Нали умницата Алекс, цяло следствие проведе под надслов, че един вид, не заради Росица лично, ами в името на доброто отглеждане на животните се прави. Нормално е да се провери какво именно ядат тия зайчета, за да няма следващи смъртни случаи.
На дуела между Дидо и Сашо стана ясно, че масово не знаят какво е вредно за зайците, така че малко да се замислят като мятат камъни срещу Росица.
Алекс напълно ми опротивя с това ровичкане по случая, а после като видях с каква подигравка коментира лапналия по нея Сашо, съвсем ми се догади от нея. Горкият човек, дано се осъзнае навреме преди да е хлътнал съвсем. Ах, и накрая това със задниците и ръцете бяха последните щрихи в портретът на това мило момиче - Алекс...
Единственото нещо, което одобрих в цялата история със зайчето е, че се сетиха да им спрат алкохола. Да видим докога...

# 209
Значи час-два след като на зайчетата е предложена неподходяща храна, едно  умира. За мен нещата са повече от ясни, не знам как изобщо някой може да се съмнява...
Май се оказа, че храната е подходяща. Ако толкова беше не подходяща, щяха да измрат всичките.

И аз мисля, че ще е ратай и то с довод да се научи кое животно какво яде.

Храната не е отровна, че да умрат всичките. Достатъчно е някое зайче просто да се задави.

Общи условия

Активация на акаунт