Eucerin Dermopure: За качественото почистване на склонната към акне кожа

• 9 089
  • 193
  •   1
Отговори
# 165
Сутрин и вечер измивам лицето с подходяща пяна или гел,след което нанасям крем.

# 166
Сутрин и вечер почиствам с гел за лице, веднъж седмично използвам ексфолиращи продукти. Много внимание отделям на избора на крем за лице, тъй като понякога задълбочават проблема с акнето.

# 167
Сутрин и вечер използвам измивен гел от серията на Биодерма, (сутрин) след това нанасям продукт против акнеична кожа, след това нанасям матиращ крем отново на Биодерма преди да нанеса грима, (вечер) ползвам хидратиращ крем.

# 168
  • Бургас
Почистване сутрин и вечер, почистване на порите поне веднъж седмично с подходяща маска и ексфолиант и хидратиране с крем.

# 169
  • EU
Сутрин почиствам лицето си с мицеларна вода,  след това слънцезащитен крем за лице, пудра и грим. Вечер с измиващ лосион и отново мицеларна вода  после нощен крем.

# 170
Почистване с мицеларна вода, измиване с гел и нанасяне на крем.

# 171
Моите стъпки за грижа за кожата на лицето са следните:
- Измиване с почистващ гел
- Използване на мицеларна вода за почистване на остатъците от грим вечер
- Пръскане с термална вода
- Нанасяне на матиращ крем сутрин и хидратиращ крем вечер
- Веднъж седмично използвам ексфолиант и маска.

# 172
  • Вече в моята си приказка...
Поддържам кожата си с хладка вода, мицеларна вода и лек крем

# 173
Измиване с подходящ сапун ( имам суха кожа ), нанасяне на крем за суха кожа. Разбира се, добра хигиена.

# 174
Научих дъщеря ми, че е много важно кожата на лицето да се почиства редовно. Послуша ме и сега сутрин и вечер задължително я измива с какъвто препарат съм закупила за момента. Задължително имаме поне един ексфолиант вкъщи и няколко вида маски за лице, които тя използва според ситуацията. Използвала е и няколко вида крем за проблемна кожа, когато е имала нужда от такъв.

# 175
  • Бургас
Сутрин използвам мицеларна вода и нанасям лек крем
Вечер почиствм с дълбокоизмиващ гел, отново мицеларна вода и нощен крем.
През 2-3 дни ексфолиращ крем и нанасям крем с цинк.

# 176
Почистване с мицеларна вода, след това гел, тоник и накрая серум и крем.

# 177
  • Варна
Почистване с тоалетно мляко,  следва измивен гел, поне веднъж седмично ексфолиант, накрая  завършвам с тоник.

# 178
Аз използвам измиващ гел, мицеларна вода , лек крем и един-два пъти седмично ексфолиращ крем.

# 179
Почиствам с мицеларна вода, използвам почистващ гел за лице, понякога използвам тоник с гликолова киселина.

Общи условия

Активация на акаунт