На пазар във Варна - 51 тема

• 54 093
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
За топъл басейн знам Сириус на Св.Константин.

Машинка за сарми си купих преди години от едно магазинче за домашни потреби на ул.Струга. Много съм доволна. В пъти по-бързо става навиването.

А сега и аз имам въпрос понеже нямам време да обикалям.Търся плетени дълги чорапи и рокля блузон в бяло или червено за ето такъв тип визия:

# 316
  • Варна

Чорапите си ги взех от Ню Йоркър, роклята блузон от сайта на Ivet.bg

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 09:59 от Kuba

# 317
  • Варна
Търся патешко месо, по _малка разфасовка, в тарелка примерно.

Патешко в неделя видях в Lidl.

# 318
  • Варна
Пера за декорация съм купувала от Слънчоглед на подлеза Шипка, бели, имаше и още няколко цвята. Срещу него има магазин за мъниста и т.н., там също може би ще има.

# 319
Къде продават колани за изправяне на гърба за правилна стойка?

# 320
  • Варна
Джиджани, демек леко официални детски рокли къде мога да видя? На сносни цени, че предстоят не повече от 2-3 обличания.

# 321
Ел.възглавница или одеяло - читави?

# 322
  • Варна
Ел.възглавница или одеяло - читави?
Аз лично купувам от "Скития" Генерал Тошево. Директно по телефона ги поръчвам и ги пращат по еконт или директно от магазина им в Добрич /ако имам път натам/
https://www.skitia.com/prod.php?id=6

# 323
Къде продават колани за изправяне на гърба за правилна стойка?

И да препоръчате кинезитерапия или физиотерапия е по-добре за диагностика и лекуване на болки в гърба и врата ?
Има ли някой посещавал определен лекар или ортопод и да е получил трайно подобрение в състоянието.
От известно време усещам адска болка във врата заради прегърбване и стоене на бюро, но вече не се издържа и се чудя къде да ходя.

# 324
  • Варна
Аз ходих на физиотерапия заради болки в кръста от шипове. Но първо ме пратиха на снимка и там се видя от какво боли. Тогава ми назначиха физиотерапия. Ходих в кабинета на доктор Русева, в блока зад магазина на Ардес, има табела. По ЗК, нищо не платих, с едно направление от личната отидох. 10 дни по 30 мин на процедура, голям кеф беше, само дето не заспивах на кушетката. Но е натоварен кабинета и трябва да се запишеш по-рано, т.е. като отидеш тя ще ти иска каквито документи имаш за заболяването за да ти назначи терапията и ще те запише. Вероятно ще започнеш в рамките на месец след прегледа. Има координати в нета.

На мен много ми помогна, от три години вече кризи не съм имала, да чукна на дърво.

# 325
  • Варна
Аз мога да препоръчам масажистка, но може би е хубаво да се посети след преглед, за да се изключат заболявания. Аз съм с професия, свързана със седене и имах ужасни болки във врата, парещи на моменти. Започнах масажи на гръб и врат, след няколко посещения болката ми премина във врата, оказа се, че тръгва от гърба. Най-доволна съм от Escape, масажистката е 1: Елена. Обстановката не е кой знае какво, но тя е много добра. Има цени на сайта им.
За роклички онлайн, ако е вариант, аз ползвам next, пристигат за 3 дни, безплатна доставка над 60 лв мисля беше, всичко си отговаря, много добро качество, някои неща са скъпи, но има и изгодни, на нацелване е:
https://www.nextdirect.com/bg/bg/shop/gender-newborngirls-gender … ategory-dresses-0
На Ген. Колев до Санита на Окръжна има магазин, който е добре зареден, ако е наблиза, може да проверите и там. Иначе съм фен и на Зара.
За координати на ел.техник мога да пиша на лични по-късно.

# 326
  • Варна
За роклички - в Киндерленд има хубави, а някои и доста намалени в момента. От сайта им идват за 1-2 дни, но не всички, които ги има в сайта са налични във физическите магазини.

# 327
Джиджани, демек леко официални детски рокли къде мога да видя? На сносни цени, че предстоят не повече от 2-3 обличания.
Срещу Окръжна болница в една от пресечките /мисля първата или втората вляво като се тръгне от кръстовището на Чаталджа към ОБ/ има един много готин магазин Мики Маус. Има  хубави дрехи на доста ниски за Варна цени. От там съм купувала и за подаръци дори Simple Smile

# 328
В уайкики гледах миналия петък. купувах на племенницата воалена пола и имаше не лоши рокли няколко вида - изключвам едни черни. имаше и намалени.

# 329
  • Варна
Ортопед, Иво Лозанов, Сити Клиник. Прави ми операция на рамо, за която повечето лекари не са и чували. Препоръчвам. Физиотерапия правих в Санита, също съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт