На пазар във Варна - 51 тема

• 53 676
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Здравейте мамиии! Не знам дали тук е мястото на темата ,но търся шивачка от град Варна, която може да ми ушие бебешко костюмче . Simple Smile

# 437
  • Варна

Момичета, търся откъде да купя кисело зеле.- цяла зелка. Dосега вземах от една барака на Колхозния пазар, но преди Коледа не беше добре втасало, затова трябва да търся от друго място, по възможност в широкия център на града.

# 438
  • Варна
Хора, търся сушилник за чинии, съвсем обикновен, но държа да е голям. На три нива поне. Част за прибори може и да няма. Зяпах в каталозите на Практикер и Икеа ама нищо не ми хвана окото, а в разни други сайтове имаше читави ама удрят 50+ лв, които няма да дам. Ако имате идеи, давайте Simple Smile

# 439
  • Варна
Хора, търся сушилник за чинии, съвсем обикновен, но държа да е голям. На три нива поне. Част за прибори може и да няма. Зяпах в каталозите на Практикер и Икеа ама нищо не ми хвана окото, а в разни други сайтове имаше читави ама удрят 50+ лв, които няма да дам. Ако имате идеи, давайте Simple Smile
http://elekom.bg/product/2036/sushilka-za-sadove-ek-630.html

# 440
  • Варна

Виж този, изобщо разгледай - няколко страници са. Предложих него, защото съм с такъв, 6 човека сме все пак, за прибори няма отделено място, но пък цената е прелест.
https://www.dendom.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%B … D0%B5%D0%BD%D0%B0
Това е онлайн магазин, но имат и физически, на ул" Неофит Рилски" 24 (работното време и телефона, можеш да ги видиш най ниско долу на страницата, в/у черния фон)

# 441

Момичета, търся откъде да купя кисело зеле.- цяла зелка. Dосега вземах от една барака на Колхозния пазар, но преди Коледа не беше добре втасало, затова трябва да търся от друго място, по възможност в широкия център на града.
На пазар Чаталджа предлагат на 2-3 места. Виждам, че хората купуват доста, явно е хубаво Simple Smile

# 442
Докато сме на тема  домашни аксесоари  ,

Къде мога да намеря долната чиния за микровълнова в  централна градска част  ?
Проверих в немските магазини , но нямаше .

# 443
  • Варна

На пазар Чаталджа предлагат на 2-3 места. Виждам, че хората купуват доста, явно е хубаво Simple Smile

На самия пазар ли или в павилионите наоколо?

# 444
  • Варна
Докато сме на тема  домашни аксесоари  ,

Къде мога да намеря долната чиния за микровълнова в  централна градска част  ?
Проверих в немските магазини , но нямаше .
От Макдоналдс, като слизаш за Колхозен пазар, вляво има магазини за резервни частни. От там съм купувал.

# 445
  • Варна
Моята чиния за микровълновата отдавна се счупи и карам без нея. Сложила съм една обикновена плоска чиния за ядене, същата работа върши.

Морът на техника у дома продължава. Днес сутринта ми издъхна сешоара в ръцете, Ще купувам нов, то се е видяло.

# 446
Благодаря !

А от коя ведомствена книжарница сте доволни ?
Търся някои формуляри бланки , но освен офис 1 не се сещам за друго място .

Добавям и въпрос ::

От коя фирма за дератизация ( борба с мишки) сте доволни ?
Става въпрос за административна сграда.

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 13:06 от alethea

# 447
M. D. в самия пазар Simple Smile

# 448
  • Варна

Благодаря ти! Flowers Hibiscus

# 449
  • Варна
Мисля, че бях видяла по-напред да пита някой за дълги якета(червено, бордо също), онлайн в Манго има намаления до 50 процента, това е с пух конкретно, стори  ми се добра оферта:
https://shop.mango.com/bg/women/coats-quilted-coats/waterproof-f … as_she.familia;15

Общи условия

Активация на акаунт