ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 5

• 51 351
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,гледах в YouTube до 15 серия с бг суб.и сега незнам къде мога да гледам сериала .Можете ли да ми кажете

# 706
  • Хасково
Здравейте,гледах в YouTube до 15 серия с бг суб.и сега незнам къде мога да гледам сериала .Можете ли да ми кажете
Във бокса, в ашкъма също може да се гледа,ако искате може да си сваляте сериите и от датата.

Скрит текст:
newsm62 newsm62 newsm62

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 15:47 от Емилия_Иванова

# 707
# 708
  • Ruse, Bulgaria

# 709
Докато братята Кочовалъ си оспорват трона, Чиян/Вейсел очаква поръчката на Биг бос. А бе тоя пръстен не е ли женски? Thinking Някоя нова/стара изгора на Идрис мейби? Joy

# 710
# 711
  • Остров Кос
Джумали е много първосигнален,и ще докара голяма беля на семейството си. Мисли си ,че чукурци ги е страх от него и са длъжни да му се подчиняват. Да ама не,той вкара къртицата Вейсел сред тях. Големия му нос трябваше да го надуши вече. Варто е много комбинативен и по би се справил с обстановката сега. Джумали ме разочарова много. Садеш добре му каза,да беше пазил Ямач ,а не да тичаш след Салих Вартолу.

# 712
Синанджим Hug

Оспорват на Салих да е Кочовалъ, но как се е барнал тука!  Heart Eyes

Костюма, бялата риза, наметнатото палто! Досущ младата версия на Идрис! Stuck Out Tongue Winking Eye
А и събрал доста чукурци след себе си. Начело с дамата и Меке.

Синан, не видях озет. Поне два три реда не са ли ни отпуснали, анам бабам? Thinking

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 22:26 от selfie

# 713
  • Ruse, Bulgaria
Синан, не видях озет. Поне два три реда не са ли ни отпуснали, анам бабам? Thinking

Ако имаше щях да го сложа, беним бабам.

# 714
# 715
  • Хасково
Хаштага за епизода #Neden #Защо

# 716
Ентересант! Миналия болюм не разбрахме Kim/кой. Дали този ще разберем  neden/защо?Thinking

# 717
  • Хасково
Аз не очаквам и в тоя епизод да се разбере кой е стрелял(пък дано ме изненадат).Тия думи на Ямач в трея  според мен са извадени извън контекста.Когато Селим го пита спомняш ли си сигурно има предвид това,че го е спасил,а там  където изрежда за близките и приятелски лица сигурно има предвид тези които си спомняше като падаше.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 13:44 от Емилия_Иванова

# 718
  • Ruse, Bulgaria
Селим: "Той не е Фикрет, а Махсун... По-малкия от агнетата... Махсун..."

Сена: "Наясно ли си с това, което казваш?" "Аз от месеци съм близко до този тип... Ще откача!"

# 719
Сена: "Наясно ли си с това, което казваш?" "Аз от месеци съм близко до този тип... Ще откача!"

Не знам защо се сетих за песента "Тъпа овца"? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт