На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, а магазин за ламиниран паркет можете ли да препоръчате?

# 241
Моля, потребител KRISTI  да си отблокира получаването на съобщения
Готово, благодаря!

# 242
  • Пловдив
Такова затише в темата отдавна не е било... Явно сте на пазар в Одрин днес Wink

# 243
  • Бургас / UK
Такова затише в темата отдавна не е било... Явно сте на пазар в Одрин днес Wink

Ами някои още пишат  в старата ... Mr. Green

Папа,изтриха те ,но аз те прочетох и съм съгласна с теб,че хората не са на пазар  Peace

# 244
  • Стара Загора
Преди време някой пита за пробиотици, но не прочетох отговор. А сега в събота ще ходя и спешно ми трябва за сина ми на 13г. Искам да му направя един курс, че често го боли корем. Ако някой е взимал да сподели цени, за да знам дали да купувам от тук , или да изчакам до събота. Благодаря !

В петък взех два пробиотика. Ампулите са за деца, капсулите за възрастни. Аптеката се намира зад Маргито до една болница. Ето координатите и.
N 41.66397° E 26.58571°
П.п. Немога да им прикача снимките съжалявам.
Много благодаря. Може ли само името на пробиотика и цената му.

Многа се извинявам, че сега отговарям но сме болни и не остава време за приятната тема.
Детски пробиотик Enterogermina2-10 години. 5 ампули по 10 мл.
Възрастни- Reflor 250mg-10 капсули.
За съжаление немога да кажа цена, купувахме и други лекарства и  не попитах точно за тяхната цена.
Благодаря за труда на момичетата за създаването и събирането на тази ценна информация в темата. Те са ми водещи при пазаруване. Всичко е запазено на телефона, на картата и без проблем се оправяме благодарение на инфото от тук за пазаруване в Одрин.
Приятели масово са доволни, когато  ги насочвам къде да четат.
Благодаря на всички !

# 245
Някъде из темите бях попаднала на линк към facebook, чрез който може да се поръчат турски стоки с доставка по еконт. Ще съм много благодарна ако някой ми го изпрати. Може и на лични.

# 246
  • Пловдив
Донесоха ми огромен паламуд за 20л./бр.

# 247
  • Русе
Някъде из темите бях попаднала на линк към facebook, чрез който може да се поръчат турски стоки с доставка по еконт. Ще съм много благодарна ако някой ми го изпрати. Може и на лични.
Не знам дали тази страница си гледала. Дано ти свърши работа. https://www.facebook.com/%D0%A2%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … 2092648307430084/
Пак съм изтървала метлата.
Белята, никакво напускане на темата!

# 248
  • София
Донесоха ми огромен паламуд за 20л./бр.
Еха, супер. Как е "преплувал" границата Yum? Доколкото знам е забранено да се внася в БГ, нали?

# 249
Риба и ние си донесохме. Паламуд, сафрид и ципура. В хладилна чанта. Не са ни проверявали.

# 250
Вчера и ние направихме пазар в Одрин.
Сутринта в 10ч. минахме границата за 10 мин., а на връщане към 20.40 ч. за около 20 мин., през Лесово.
В Одрин спокойно, никаква навалица по борсите и в Ераста, много съм доволна, през седмицата е много по-добре, сравнено с последното ми ходене в неделя, преди месец.
Пазарувах обичайните неща - лекарства, хранителни стоки, баклави, еклери, дрехи, перилни препарати. Цени много не помня, но ако някой го интересува нещо да пита, ще се напъна да си спомня. Шампоанът с чесън  на Биоблас беше най-евтин в Гратис, 11.79 мисля. Купих също така спален комплект на Тач за 325 лири, продавачката говори български и е много любезна, очарована съм от обслужването, магазинът е в една малка пресечка на Османие https://www.google.com/maps/@41.6742682,26.5525209,3a,75y,275.28 … n%3Cbr%3E%3C/a%3E. На самата Османие има още един, на един и същ собственик, но там има повече пердета.

Най-накрая си купих тавички за кюнефе от един магазин за домашни потреби на същата улица и намерих пресен кадаиф на борсите https://www.google.bg/maps/@41.6673809,26.5607703,3a,75y,129.41h … e0!7i13312!8i6656, след като бях питала на пет-шест места, където пишеше на витрините, че продават. Жената, която продава говори български.
Тук е мястото да кажа, че преди повече от година бях питала тук в темата как се приготвя кюнефе и Белята беше така добра да ми отговори много изчерпателно, за което съм и много, много благодарна, защото днес направих сама един от най-любимите ми десерти и съм много щастлива. Не можах да намеря само сиренето, а го направих с моцарела и си имаше малко разлика във вкуса, леко по-солено се усещаше сиренето, но следващият път ще купя на всяка цена от истинското.
Ето това е рецептата, която Белята ми даде : https://www.youtube.com/watch?v=1JRak1lhOKo .
Спазих точно рецептата, тавичките са ми със същата големина.

# 251
Много благодаря за информацията за хотели в Люлебургаз. И на Мерлин в частност за личните съобщения Simple Smile уви, писах на 5 (пет!) хотела тази седмица и нямам нито един отговор. Ще го мисля. В крайна сметка може да спим в Одрин и да мръднем през деня до Люлебургаз или/и Лозенград Simple Smile

# 252
Много благодаря за информацията за хотели в Люлебургаз. И на Мерлин в частност за личните съобщения Simple Smile уви, писах на 5 (пет!) хотела тази седмица и нямам нито един отговор. Ще го мисля. В крайна сметка може да спим в Одрин и да мръднем през деня до Люлебургаз или/и Лозенград Simple Smile

Опитай да им се обадиш по телефона. Аз също първо писах мейл, но отговор не получих, затова звънях.

# 253
Благодаря! Върнах се малко по-назад, в предната тема за Чорлу нямаше почти нищо,  за който тръси като мен - тема 19 е с повечко мнения. Отново благодаря!

Днес бях в Чорлу - само в магазина на TAC. Карахме по стария път Одрин - Истанбул. Движението е нормално, пътя хубав, много по-добър от нашите магистрали. В магазина се ориентирах доста трудно. Продавачките опитват да обясняват, но  аз не зная как да обясня какво искам....Имаше  хавлии на много изгодни цени - размер 50/90 по 9.90 бр, единични пликове по 46.90 лири, долен чаршаф с ластик 160/200 за 44.90, две хавлии  с бродерия 40/50 мисля в луксозна опаковка за 14.90 лири, 2 калъфки за 10.90лири. Халати за баня нямаше кой знае какви и бяха доста скъпи. Пердетата също не ми се сториха нещо особено, но моята преценка  е твърде субективна за общ извод. Има най-разнообразни размери, качества десени чаршафи, хавлии, пердета, покривки и още и още. Равносметка: поне 3 пъти по-ниски цени от тези тук.
Като цяло  и в Одрин беше  по-спокойно, преминаването на границата  беше в  границите на нормалното, даже вечерта в 19 ч, въпреки смяната на  нашите проверяващи минахме за около 30 мин, сутринта, в 7.30 на Лесово , в 8.30 преминахме в Турция.

# 254
Знам,че и преди е коментирано тук, но имам питане. Валидността на паспорта изтича след 3-4 дни. До дата 1 ноември е. Можем ли да минем за един ден в Турско и да се върнем?

Общи условия

Активация на акаунт