На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 765
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна и...духом на Босфора
  Сийнгърл,за синузит съм купувала няколко пъти за различни хора -А Ферин Синюс.
А-Ferin Sinus,нямам турска клав-ра.
Доволни бяха,Геломиртол форте бяха пили тук.
Сега като бях на 13-ти, пак взех,даже приСьозлер Аби,аптекаря,беше последна бройка.

# 286
И аз чакам стрийт вю-то на магазинчето за тавички за кюнефе. Убихме се един път да търсим, навсякъде вдигат рамене.
Само аз ли не виждам линка за търсачката на лекарства в първия пост или го няма. Не че не мога да си отворя стара тема и от там да кликна, но би било добре да го има, заедно с всички обяснения за търсене по активна съставка.

# 287
  • Димитровград
Там си е, в Одрин:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 23:38 от papaone

# 288
Там си е, в Одрин:
Скрит текст:
Там съм пропуснала да погледна, благодаря :*

# 289
Някой знае ли аутлета на Мави джийнс дали съществува .Доста търсих този на Левис, но го нямаше и от яд забравих за Мави.
Гугъл ги дава и двата до Чорлу. Някой с информация?

Днес бяхме в Чорлу видяхме аутлета на Мави но не спряхме. Левис не видяхме ни на отиване ни на връщане.
Правилно ли го посочва гугъл мапс?
https://www.google.bg/search?rlz=1C1PDZP_bgBG757BG757&ei=3l3 … doc=1&tbs=lrf:!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:4#rlfi=hd:;si:;mv:!3m8!1m3!1d64060.08962075118!2d27.787531899999976!3d41.18216499999999!3m2!1i946!2i512!4f13.1

# 290
Вчера бях в Одрин и търсих A-ferin sinus. Проверих в поне 6 аптеки и казаха, че нямали... За някакъв проблем ми повтаря ха че имало. Много му се чудих на това олио в тенекията дали ще е хубаво и дали да взема. В крайна сметка го оставих, защото не излизаше да е по-евтино от тук. Връщам се.....и вие го хвалите, че е по добро от нашето........ Много се ядосах. Ако има някоя добра женица от Стара Загора, която тези дни пътува, бих я помолиха да ми вземе една бройка. Ако някой се навие да ми свърши тази услуга, нека да ми пише на лично да се разберем и доуточним. Благодаря предварително!

# 291
Здравейте, предстои ми пътуване до Одрин с кола в четвъртък. Понеже за първи път пътувам с кола до Одрин, може ли да ми кажете каква е тази зелена карта, какво представляваи и отделно колко струват магистралните такси и как се плащат. Благодаря предварително❤

# 292
Здравейте дали някой знае как мога да си изкарам gratis card (май е с телефонен номер, но нямам турски Sad )

# 293
  • Бургас / UK
Здравейте, предстои ми пътуване до Одрин с кола в четвъртък. Понеже за първи път пътувам с кола до Одрин, може ли да ми кажете каква е тази зелена карта, какво представляваи и отделно колко струват магистралните такси и как се плащат. Благодаря предварително❤

Зелената карта се издава от застрахователната компания, към която ви е гражданската отговорност.Магистрални такси до Одрин няма.

# 294

Зелената карта се издава от застрахователната компания, към която ви е гражданската отговорност.Магистрални такси до Одрин няма.
благодаря много

# 295
Детски шампоани, от които сте доволни? Белята беше пуснала един бебешки, но не го намирам...
Моят Одрин от утре се отлага за идната неделя.
Изключително доволна съм от шампоана на HIPP- нежен, не дразни очите, без вредни съставки. Гледах го в Търция, в Мигрос, цена не помня, но със сигурност беше по-евтин от, Бг

# 296
  • Варна
Satisfied Албена Вулева и тя на пазар в Одрин ,жива да не бях Satisfiedhttps://www.facebook.com/262960704345067/videos/319147658864376/

# 297
  • Varna
Здравейте дали някой знае как мога да си изкарам gratis card (май е с телефонен номер, но нямам турски Sad )

Картата е -мъни карт- и не ви е нужен турски номер. Отивате на касата и казвате, мъни карт
и те ви издават.

Абе това питане и отговорът му, не е ли сложено на първа страница newsm78 или аз не съм го прочела Rolling Eyes

# 298
  • Варна
Relaxed

Картата е -мъни карт- и не ви е нужен турски номер. Отивате на касата и казвате, мъни карт
и те ви издават.

Абе това питане и отговорът му, не е ли сложено на първа страница newsm78 или аз не съм го прочела Rolling Eyes
Аз мисля ,че имат в предвид за магазин Гратис карта ,а не за мъни карта на кипа и мигрос .Relaxed

# 299
  • Русе
Точно. Питането беше за карта за отстъпки в магазин Гратис.

Общи условия

Активация на акаунт