На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 21

• 91 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Ще пътуваме за първи път до Одрин и се интересувам от мебелни магазини,някой да помогне накъде да се насочим?

# 451
  • Разград
Лулумба, сега ще се опитам да ти обясня. Съвсем лесно е, ние ги открихме преди време карайки и без навигации и търсене.
Когато след джамията Селимие - надолу, стигнете до главния път и светофара, завийте наляво и карайте все направо. Доста напред е МОЛ-а - вдясно. Това е ЕРАСТА! Когато излезете от него ще продължите напред по главния, за излизане от Одрин - все едно, и ще видите вляво МАРГИ. Просто, когато го видиш се престрой и завий наобратно на светофара, на кръговото или както е там, че не помня. Всичко ти е на главния. Просто, ЕРАСТА е вдясно, а МАРГИ е по-напред и вляво. Дано съм ти го обяснила. За мен Одрин е много лесен град и доста от важните места, за нас, са на лесни и видими места.
Успех и не се вкарвай във филми. Спокойно си карай, не се притеснявай и после пиши.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 15:42 от maia_a

# 452
  • В светлината на слънцето
Много, много ви благодаря за упътването и помощта. Живот и здраве, ще пиша като се приберем. Надявам се да се справим с максимум задачи в малкото време. Като ми е непознат пътя и винаги се притеснявам, затова се и бях уговорила с наш приятел да пътува с нас първия път, за да ни упътва. Ама така се случи, че нещата се промениха със замах. Ако разполагах с повече време, щях да си го пропътувам с гугъл стрийт на спокойствие и да съм по-ориентирана, но днес ми е ден с много тичане нагоре - надолу, време - кът, и ето, мегдан за паника - колкото искаш. Ще се справим де, само да успеем да се вместим с времето. Ние ще търсим малко конкретни неща на конкретни места, така че се надявам да успеем.
Още веднъж много, много благодаря на всички, които отделиха от времето, за да помогнат! Heart

# 453
  • Бургас
А някой знае ли какви са бонусите, ако имам карта от Мигрос, която не е регистрирана с нурдки номер?

# 454
  • Пловдив
Купуваш стоките на промоционални цени, аналогично както тук с Билла картата.
Няма карта- няма отстъпка
Толкова - за без регистрация .

# 455
Някой беше казал, че Кипа вече е Мигрос? Така ли е?

# 456
Отдавна.

# 457
  • Бургас
Явно не съм оцелила такива продукти. Като си разгледах касовата бележка, нямаше отстъпка на нищо. Sad

# 458
Ако не сте ползвали карта - няма как да има начислена отстъпка.

# 459
  • Стара Загора
Някой в неделя пита за лекарство A-ferin forte, че не е могъл да закупи и нямало в аптеките. Аз също търсих тогава и в дежурната ми отговориха, че нямат.

# 460
  • Бургас
Ползвах. Първо си купих картата, маркираха я и после всичко останало.

# 461
  • гр. Бургас
Така е, Кипа е Мигрос.

# 462
  • гр. Бургас
Сутринта в 8.20 бяхме на МТ, имаше много коли, но бързо ставаше обработката на документите. Минахме и двете граници за около десетина минути. В Лозенград времето беше чудесно. Първо минахме през Мигрос, който бе зареден отлично. Нямаше още много хора и си купихме Лимонадата на Улуда, сирене за мазане на Ичин, сладки неща. После в Бизим, който е вече на друго място от тук си взехме дом.пюре, препарат Пор Чьоз срещу  варовик, аз го ползвам за банята. В Уайкики имаше нови  неща от есенно зимната колекция. От Фло купих боти намалени от 150 на 100 т.л.. После от близките магазини грозде, от пазара лимони за 3т.л. 7 броя, мандарини, домати за 3лири кг. Паламуда беше по 15 лири броя. От Уста Еллер баклава, пихме турско кафе, ядохме и тавук дьонер. Прибрахме се около 20.30 пак преминахме границите бързо след обичайната проверка.

# 463
  • Варна
Преди няколко страници се коментираше за сурови маслини. Някой знае ли на каква цена се продават.

В Мигрос ,който е до Марги имаше преди две седмици цента идваше около 4 наши лева ,имайте в предвид ,че в Кипа няма . Но това са зелени маслини и им трябва доста време за да станат ,моите са от миналия октомври и чак сега мога да кажа ,че са готови не,че ставаха за ядене още януари ,но сега са супер. Ако намерете от узрелите (тъмни) те стават доста по-бързо за около два месеца са готови ,аз бях купил от един човек в близост до петъчния пазар. Ако на някой му трябва рецепта за маслини да каже, ще я напиша Simple Smile .

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 23:41 от gos1

# 464
  • на морето
Карта за Мигрос, която си купих февруари и регистрирах на турски номер сега ми е невалидна. Явно, че и те имат срок.

Общи условия

Активация на акаунт